Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kas kevad või keskea kriis
 
kalli 16. märts 2002, kl 16.11
Kas olen kergemeelne või on kevad pea segi ajanud otsa - tahaks armuda. Tahaks kogeda seda magusvalusat tunnet, nagu teismeliseeas. Aga olen juba abielus ja ema, miskipärast oma vanamehe vastu armumistundeid ärka. Kas lipakas? Või aitaks vastassooga suhtlusenäljast üle lihtsalt sõbrustamine? Seda viimast on olnud ainult oma mehega, teistest ei tea, mis nad mõtlevad või endast kujutavad. Või on keskea kriis? Et võtaks veel mis võtta annab. No nii keskeas ka pole. Aga miskit on puudu, romantika ja pöörased ettevõtmised. Kas teised ka muutuvad nii, kui pereinimesteks hakkavad? Kas selle nimel siis elataksegi, et ühel ilusal päikselisel päeval tõdeda, et elu on nati nagu magedavõitu?
 
sille 16. märts 2002, kl 18.51
Vist oleks ennast kergem lohutada arvamisega, et kevad on süüdi? Sai ei anna just selget pilti, kui kaugele Su keskiga täpsemalt on arenenud, et kriisist rääkida. Aga kevad mõjub tihti nii, et vallatud mõtted kipuvad pähe ja vähe sellest...
Tee, mis tunned, ära ainult liiga vara vanasse kaevu sülita...
 
inno 16. märts 2002, kl 19.52
Kui juba tunnetele avatud oled, küll siis armudki. Kahjuks on raske olla armunud poolikult või natukene. Ühel hetkel palud kõiki taevaseid jõude, et nad sult selle kõrvetava tunde ära võtaksid. Sest perekond hakkab lagunema, lapsed kannatavad, ise tunned end süüdi ja avalik arvamus peab litsiks.
On kaks võimalust, kas igavalt ja turvaliselt, või kirglikult ja riskiga. Kui valid igava tee hakkab ühel hetkel piinavalt valus elutu elu pärast. Kui valid teise tee, ole igal hetkel valmis krahhiks.
Mina olen valinud teise tee. Nendesse korralikesse raamidesse ei suutnud end lihtsalt suruda. Mu elul on nüüd maitset ja värvi, olen ergas nagu metsloom.
Valik on sinu. Peaasi, et lastele haiget ei tee.
 
last 16. märts 2002, kl 20.19
innole- võib ka nii turvaliselt ja rahulikult kui ka kirglikult ja riskiga. On inimesi, kes jaksavad mängida topelt või isegi triple-mängu ja veel nii, et nende lähedased seda ei taipagi.
Ma ei ütle, et nii on hea ja õige, aga võimalused on. Selliste hulgast oleks Mossadil hea taimelava:)))
 
Kaisa 17. märts 2002, kl 09.44
Muidugi mängib lähenev kevad teatud rolli,kohe kindlasti!Aga ole kohanemisvõimeline-ära anna igale kummalisele tundele just keskeskriisi nime.Mis tulema peab,tuleb niikuinii.Öeldakse,et inimese elu koosneb tsüklitest.Võibolla oled just selle ühe tsükli lõpetamisfaasis ja nüüd on vaja alustada uut.Ehk see tunne su sees annab märku,et sinuga ongi juhtumas midagi uut-ja seda ehk ka sinu mehega.See ei tähenda,et hakkate käima eri radu,võibolla leiate endas üles selle sädeme,mis teid kunagi kokku viis.Teil vaja aind rutiinist välja saada.
 
juta 17. märts 2002, kl 19.29
kevad süüdi jah, kohati kohe tuleb selline unne, et milline õhk väljas... mehed, kõik siia!
 
Indrek 18. märts 2002, kl 09.09
Elust peab ka mingi mõnu olema,, selleks see kevad ongi!!!!
 
kil 18. märts 2002, kl 09.53
miks peab mingit kaksikelu elama??? teistele haiget tegema? haiged inimesed olete!
 
Feliks 18. märts 2002, kl 09.59
Kil: kas Sul on tuju halb...sedasi inimesi kohe hommikul haigeks nimetama? Pole hullu - läheb üle:)
 
K 18. märts 2002, kl 10.18
petta ei taha aga armuda tahaks küll. seega siis ka petta (olude sunnil). krt no ma ei või- see üks inimene ikka tüütab ära küll. avaldage mulle igavese armastuse saladus!
 
vovik 18. märts 2002, kl 10.24
K: kui see üks inimene on ära tüüdanud, mis sa siis veel ootad?
 
sandra 18. märts 2002, kl 10.40
Hea, et ise elan koos normaalse inimesega, kes ikka muutub ja areneb nii, et sel kevadel jälle põhjust uuesti armumiseks!
 
Laine 18. märts 2002, kl 10.40
Tuttav tunne. Ja nii lendaski ühel heal päeval vastu taevast mu pikk ja truu abielu kui elulained pea kohal kokku lõid ja katus minema sõitis. Aga ilus oli!
 
K 18. märts 2002, kl 10.41
vovik. ega ei ootagi. aga kaua võib?! sedasi ringi joosta. tahaks ka OSATA armastada ühte ja pikalt pikalt.
 
moor 18. märts 2002, kl 10.55
Pika kooselu jaoks on vaja usaldust, kindlust, sõprust, mõistmist,austust, head seksi ja hulk teisigi omadusi. Ainult armastus ei hoia kedagi koos. Samas armumine pole ju keelatud. See on täiesti normaalne nähtus, see on väga positiivne nähtus. Kui inimene armub siis ei tähenda see ju automaatelt, et peaks kedagi teist petma või midagi niisugust.
 
vovik 18. märts 2002, kl 10.57
K: Milleks? See ei välista ju soovi armuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!