Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
aktuaalne teema
 
EE Kranaat 98 19. märts 2002, kl 18.35
Kaotasin 15 päevaga 16 kilo ja surin!

Ma poleks eladeski osanud arvata, et liigsete kilode kaotamine võiks nii lihtne olla, enne kui avastasin Vita Lossi. Tänu sellele imepärasele kaaluvähendamissüsteemile, mille töötasid välja ProStardi laboratooriumi toitlustusspetsialistid, võtsin ma maha 16 kilo, ja surin!
Tänu VitaLossi imeväärsele, patenteeritud Metabolismi kiiruse Ergutussüsteemile (MES) õnnestus mul kaalus maha võtta ilma dieedi ja võimlemisharjutusteta. Oma elu viimastel päevadel sõin ma kõiki neid toite, mida armastan – ja kaotasin ikkagi 14 kilo!

Aastaid võitlesin ma tulutult oma kaaluga, kaotades aeg-ajalt paar kilo, et siis kohe jälle juurde võtta. Kuid VitaLossi programmi kasutades – kui ma ellu oleksin jäänud – poleks mulle ühtegi grammi tagasi tulnud! Miks? Sest see programm on sajaprotsendiliselt töökindel!

Aastaid proovisin ma kõikvõimalikke pille ja segusid, mis tõotasid muudatusi, kuid ei mõjunud üldse. Ja tüütud dieedid tegid mu ainult väsinuks ja näljaseks. Aga kui ma leidsin VitaLossi, hakkasin kiiresti kilosid kaotama ja pääsesin igaveseks dieetide tagasilöökidest. Kui ma poleks eelmisel neljapäeval ägeda südamepuudulikkuse tagajärjel ära surnud, poleks mul tänu VitaLossile enam kunagi tulnud muretseda selle pärast, kas ma ikka mahun oma väikesesse musta kokteilikleiti!

Me kõik teame, kui raske on leida motivatsiooni selleks, et saledaks saada. Kuid VitaLossiga oli kõik väga lõbus! Mida parem ma välja nägin, seda paremini ma ennast tundsin. Ja mu energiavarud kasvasid taevani! Oma viimastel päevadel Maa peal tundsin end lõpuks piisavalt enesekindlalt, et süüa asju, mida alati armastanud olen!

Te ei suuda kujutleda, mil määral mu elu muutus. Olin oma välimuse pärast alati erakordselt häbelik olnud, nii et kohtingud meestega ei tulnud kõne allagi. Ent niipea, kui hakkasin kaalus maha võtma, hakkasid mehed minu vastu huvi tundma. Vean kihla, et nood esmaabikutid, kes mind elustada püüdsid, panid kohe tähele, kui heas vormis ma olen. Ja ma ei liialda, kui ütlen, et mulle tundus, nagu oleks üks lahkajatest mulle silma teinud!

Ja miks ei olekski mehed pidanud mind märkama? Ma nägin oma pükskostüümis nr 5 suurepärane välja, kui mind vannitoa põrandalt uriini- ja okseloigust näoli lamamast leiti. Veelgi enam, ka siin kirstus lebades võtab mu elutu keha endiselt alla, muutudes õhukeseks, kortsus kestaks – VitaLossi mõjul!

Aastaid tundus mulle, et keegi ei näe, milline ma tõeliselt olen. Kõik nägid vaid mu "lisakoormat". Kuid pärast kaalus allavõtmist olin ma uhke selle üle, kes ma olen. Kui mu sõbrad ja sugulased kirstu ümber kogunesid, nägid nad mu täiesti uut väljaannet – märksa kõhnemat ja veetlevamat! Tänu VitaLossile olin ma kõige saledam ja seksikam naine kõigi matuseliste hulgast!

Mul on üks foto, mis on tehtud enne VitaLossi-aegu. Olen rannas, varjates oma lõtvu puusi ja punnis kõhtu hiigelsuure T-särgi taha. Ma nägin lihtsalt kohutav välja! Kuid vaevalt kuu aega hiljem, kui mind mulda sängitati ja mu täiuslikele põskedele lisasid sarmi mu naeratuseks õmmeldud huuled, nägin ma välja parem kui kunagi varem.

Ma sain sellega hakkama! Ma võtsin kaalus alla! Ja ma tõepoolest surin! VitaLoss mõjus mulle, ja kindlasti mõjub ta ka sulle.


Anne-Stiina Stiil
 
šokohoolik 19. märts 2002, kl 18.42
 
eeva 19. märts 2002, kl 20.03
päris hea
 
square 19. märts 2002, kl 20.09
: ))))))))))))))))))))))))))))))))))
 
Huviline 20. märts 2002, kl 01.22
Kust seda head kraami antakse, võtaks kah ühe punnsuutäie.
 
helen 20. märts 2002, kl 08.28
vastik reklaamjutt! mine mujale!
 
eeee 20. märts 2002, kl 08.46
lahe!!!!!maksimumpunktid kui andmiseks läeks!!!! krrt, ise tuleb endaga tegeleda, et norm välja näha, mitte end elusast peast mumifitseerida!!!!
 
käpik 20. märts 2002, kl 09.02
 
S. 20. märts 2002, kl 09.18
:))))
kurb, et tegelikult on asjal ka ju iva sees. muidu naeraks natuke rohkem..:)
 
kraps 21. märts 2002, kl 08.46
kas te tõesti viitsisite selle kõik läbi lugeda?!?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!