Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
halb sõbranna ?
 
Minuke 20. märts 2002, kl 17.08
kas ma olen väga paha sõbranna kui ma enam ei suuda kuulata sõbrantsi tundidepikkusi vestlusi tema viimase suhte teemal ?
aga mul on hetkel tunne,et ma varsti nähvan talle midagi mis pole ilus ju :(
 
lexx 20. märts 2002, kl 17.29
jah, paha sõbranna on see, kes ei suuda teist kuulata ;-) Ja kui sa ütled, et sa oled väsinud ühest-samast teemast ja su sõbranna ei suuda seda kuulata, siis on tema paha sõbranna.

Aga ma räägin palju hullema loo. Mul üks sõber, kes täis peaga kipub muresid kurtma (vahest päris tõsised kohe) ja solvub hirmsasti, kui ma teda ei kuula, ja võib isegi hakata lollusi tegema ja märatsema, kui ma ta kuu peale saadan. Aga mis kõige totram - järgmisel päeval ei mäleta ta mitte midagi. Ei seda et tal oli mingi mure rääkida, ei seda, et ta pisarsilmil tahtis, et teda kuulataks.

Niiet - sõltub sellest, kui tõsist kuulamist su sõbrants vajab. Ennast üleskeeravat leelotamist ei pea küll ikka ja jälle uuesti kuulama, aga vahest tuleb sõpruse nimel ära kannatada. Küllap ta kunagi isegi naerab selle üle, kuiväga kitsalt ta maailma sel hetkel nägi, aga probleemi alguses aitab ainult kuulamine ja möödalibisev aeg, mitte loogika.
 
lexx 20. märts 2002, kl 17.33
püüa leida talle/teile suurem seltskond, siis on tal raskem liiga põhjalikult kurta, ja lähevad teemad iseenesest lõbusamaks.
 
sille 20. märts 2002, kl 17.48
Su sõbrannal peab ikka aega kamaluga käes olema. Kui tal on uus ja kuum suhe, siis jääb tal aega sellest veel tundide kaupa Sulle heietada??? Mina küll nii mitmel rindel ei jaksa. Kui on kuum suhe, siis ikka tahaks sellest maksimaalset võtta. Ja mingeid üksikasju ma sõbrannadele küll rääkima ei hakkaks. Aga ju ma olen siis teistsugune tüüp...
 
lexx 20. märts 2002, kl 18.13
heh, ei mehed naistest aru saa, ma mõtlesin, et 'viimase suhte' teema tähendab viimast lõppenud suhet, aga tegelt on hoopis 'uusim romaan'. haha ;-)
 
Minuke 20. märts 2002, kl 18.31
to lexx sa said õieti aru läbi on see suhe ja selle põhjal annaks juba siingi korraliku teema üles riputada aga see pole minu teema
no ja eks ikka seda on vaja arutada ma saan aru ma ise tahaks ka ju rääkida kui omal sama mure oleks
 
tibin 20. märts 2002, kl 21.11
nähva jah, mina nähvan pidevalt, sõbrantsid mulle vastu - see on hea ellujäämismetoodika. kellega siis veel nähvitseda kui mitte parimate sõbrantsidega?! omad koerad, tead küll...
 
kraps 21. märts 2002, kl 08.15
mina jälle pole elu otsa aru saanud, mille pagana jaoks on vaja sõbrannasid. Kas tõesti selleks, et nende halinat ja kurtmist tundide kaupa kannatlikult kuulata? Jumal tänatud, et mul mingit sõbrannat pole. On ainult peresõbrad ja tuttavad. Üks on, kes vist ennast sõbrannaks peab ja alailma mingeid totraid koosolemisi välja mõtleb et siis minu autoga linna mööda tasuta ringi sõita. Ja terve see aeg oma elu üle hädaldada. Aga tavaliselt saan ma ausalt öelda, et mul pole selleks aega. Samuti ei ole mul kunagi tekkinud vajadust oma armusuhetest ja isiklikest probleemidest mingile teisele naisele jahuma hakata. No aru ma ei saa!
 
tea 21. märts 2002, kl 08.23
Veider suhtumine siin. Kui oli juttu psühholoogi poole pöördumisest, siis kinnitasid pooled, et mis pagana psühholoog, sõbrannad on selleks, et sind ära kuulata. Nüüd jälle, et saada sõbranna pikalt. Aru mai saa.
 
helen 21. märts 2002, kl 09.26
kas sa oled talle mõista andnud, et sind on tema hala ära tüüdanud? kui oled ja ta ikka arvesse seda ei võta, on hoopis tema halb sõbranna. ok, räägib sulle mõned korrad, et südant kergendada ja võib-olla head nõugi saada, aga siis mis? siis võiks ära lõpetada vana teema ja eluga edasi minna.
 
pilvik 21. märts 2002, kl 09.33
Minuke, sa vist kardad, et jääd sõbrannata seepärast oledki nii kaua kannatanud. halvast küll ei tasuks sõbrannale öelda. hakka lihtsalt ühest hetkest oma probleemidest rääkima. kui ta sind katkestab, et jälle oma juttu ajama hakata. kasuta ära tema mõttepaus ja jätka sealt, kus pooleli jäid. kui küsib, et miks sa ei kuula, ütle, et endal on mingid mured. kui ta ka siis sind ei kuula, siis....
 
elevant 21. märts 2002, kl 10.16
ütle talle ausalt, mis asjadest arvad. nii on sellest môlemale kasu.

a kui teine ikka hingehädas on, pead ikka kuulama ja nôu andma, mis sôbranna sa muidu oled.
 
margit 21. märts 2002, kl 10.20
Õige sõbranna on ikka see, kes elab teise hingehädadele kaasa. Kui ta oma suhtest niipalju rääkida tahab ju siis jääb seal midagi vajaka. Ta otsib alateadlikult sinu tuge ja kaasaelamist.
 
Minuke 21. märts 2002, kl 10.35

eks ma ikka nähvan ka ma selline terava keelega ja eks ta ole harjunud sellega aga ma mõtlesin siin just seda ,et ma olen väsinud suhtlemast ainult ühel teemal /suhtlemine polegi õige sõna kuulamine oleks /

Krapsuke : ma ei rääkinud ju halinast ja mul on ainult üks sõbranna teised liigitan tuttavate alla...aga on mulgi sellisedi tuttavaid kes ainult oma elu üle hädaldavad ja arvavad,et suhtlen nendega ainult seetõttu,et tal on auto - no tule mõistus koju

helen: ei ma veel ei ole mõista andnud eks see siia kirjutamine aitas ka :) ja ma loodan,et see vast natukene kestab veel siis läheb mööda nagu iga asi

pilvik: ei ma ei karda temast ilma jääda me tunneme teineteist juba üle 20 a ja pole nagu siiani nagu eriti tülitsenud kui pisi nägelused välja arvata ;) eks se eongi ni,et tekib paus mina hakkan oma rida ajama ja tuleb mul paus nii tema kohe oma eelmise mõtte pealt edasi :)) samas pole mul hetkel "nii suurt muret " kui temal tavalised olmeprobleemid ainult
 
tuust 21. märts 2002, kl 12.01
to kraps:

vaat kui pere lõhki ja peresõbrad kadunud, siis võid mõelda küll, et oleks nüüd mõni sõbrants, kellega rääkida.
 
pilvik 21. märts 2002, kl 12.08
Minuke, siis tuleb leppida just sellega, et su sõbrants on selline inimene, kes igast väikesest asjast teeb probleemi ja ei jäägi üle muud kui kuulata ning noogutada.:)
 
S. 21. märts 2002, kl 13.38
mul on praegu sama lugu- ainult, et mina olen SEE SÕBRANTS, kelle suhe hakkab läbi saama.

nii valus on. nutan kogu aja. ja räägin sõbrannaga.

nüüd hakkan mõtlema, et äkki mu sõbranna ka kurdab teistele- et näe ullike halab muudkui, et tema enam ei viitsi kuulata.

Minuke- ega sa mu sõbranna pole?
 
Kärt 21. märts 2002, kl 13.48
Mul analoogne mure kuna olen sunnitud kuulama pidevat muret, et mu sõbrannal on seksinälg. Ja kuidas ta ühe ja teisega kuskil oli aga ika on sellest vähe. Olen üritanud talle toeks olla ja nõua anda aga nüüd on mul juba kõrini. Ausalt öeldes on mul juba paha temaga ühes seltskonnas olla kuna tema jututeema piirdub ainult seksiga. Ja siis tulevad tal veel masendushood kui mõni mees teda halvasti kohtleb. Kusjuures veel pool aastat tagasi oli ta hoopis teine inimene. Ei noh ma saan aru et igaüks räägib sellest kust king pigistab aga siiski on piirid,või pole mul õigus?
 
Minuke 21. märts 2002, kl 14.03
to S
ma ei usu hästi ja pealegi ma ei kurda teistele vaid ainult siin kõigile aga see on natukene nagu anonüümne värk ja selle foorumi siin valisin ka seetõttu,et kurdan sutsa siin siis jõuan teda veel kuulata :)
ega ma muud teha saa ju kui kuulata ja nautke oma arvamust vahele torkida ja lohutada
tobe lause aga aeg parandab kõik...küll se nutu tuju sul ka üle läheb

ta on mu ainus sõbrants ja ma ei hakkaks kunagi meie ühistele tuttavatele kurtma midagi ennem räägin ikka temaga asjad selgeks


Kärt : eks igal suhtel on omad piirid
kas sa ei tahaks oma sõbrantsile natuke piire seletada ? mina teeksin seda eks teen nüüdki vahel juba pisi vihjeid teemal ,et räägime muust ka
aga samas tuleks mõelda ju mis sa ise teeksid kui tema olukorras oleksid
 
Fööniks 21. märts 2002, kl 19.43
Sõber ja sõbranna. Nad ei ole mingid tava-tuttavad ju. Või on?

Minu omad taluvad mu muresid küll väga kenasti. Ja mina nende omi...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!