Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kurb on
 
merca 21. märts 2002, kl 11.28
kuidas leidas kevades vähegi päikest ja rõõmu, kui ülikooli lõpetamine toob pähe esimesed hallid karvad - niigi graafikust maas; tööl palka peaaegu ei saagi ja mees ähvardab kotid kokku pakkida ning parematele jahimaadele suunduda...
Magada tahaks, ainult magada...:(
 
Tarakan 21. märts 2002, kl 11.36
Lükka lõpetamist edasi, lase mehel minna. Üldiselt saab ju lõpetamist edasi lükata.
Kui ise ülikooli lõpetasin, siis olin veendunud, et õigel ajal ei lõpeta ja ei teinud probleemi, edasi lükkamisest. Hakkasin kuidagi pingevabalt asju tegema, kui korraga said kõik valmis ja jõudsin enda laiskuse kiuste siiski diplomini.
 
Tirts 21. märts 2002, kl 11.46
Kulla merca ära mehe pärast kyll muret tunne sest kui mees ei ole valmis sinu pingetes sulle toeks olema siis pakkigu aga ruttu asjad kokku, kuna niigi kooli löpetamisega ja tööl pingeid kyllaga. Mehe leiad uue . Ainuke väljund ongi praegu sull vöimaliku intensiivsusega kooli löpetamisele kontsentreeruda - sest see tundub olevat väljapääs teistest muredest- tagab parema töö ja uleuldse parema enesetunde ning iseseisvuse.
 
vot nii 21. märts 2002, kl 11.47
Tõesti, ära rabele: kui tööl ei maksta, tule ära. Kui mees tahab ära minna, mingu, kindlasti leiad parema. Kui need 2 muret saad lahendatud, tuleb palju aega juurde, mille saad sisustada õppimisega ja jõuad graafikusse tagasi. Lõpuks võib tõesti võtta ka akadeemilise puhuse (on vist veel selline asi?) Ja maga ennast lõpuks välja, kasvõi 3X 15 tundi järjest.
 
Karamell 21. märts 2002, kl 11.59
Mehe suhtes olen teistega nõus, las minna. Aga võta üks päev vabaks , mis siis , et oled juba praegu graafikust maas . Kui Sa ütled, et tahaks ainult magada , tee seda ! Järgmisel päeval võid väljapuhanud peaga juba lahendusi leida. Edasilükkamine võib tähendadad seda , et oled sügisel või järg. kevadel samas seisus.Kui muu ei aita , alles siis lükka lõpetamine edasi.
 
pilvik 21. märts 2002, kl 12.05
miks siis kohe mees maha jätta? oleneb sellest kaua sa õppinud oled, kui ikka mitmeid aastaid järjest, siis võib partneril küll tüütu olla. loo oma tegemistesse mingi graafik ja kõik laabub iseenesest, aga kui rabeled sinna-tänna, oled jätnud võlad õppimisse ja töö juurde siis on, jah, raske. jõudu sulle igaljuhul ja edu lõpetamisel!!!!!:)
 
eh 21. märts 2002, kl 12.09
Kuidas õppimine partnerile tüütu saab olla? Äkki on edaspidi töölkäimine ka tüütu või laste kantseldamine tüütu? Selline mees on, küll parem, kui lähebki ära.
 
merca 21. märts 2002, kl 12.14
mehele ei ole tüütu see, et ma õpin, vaid see, et ma kodus praegusel perioodil eriti vaaritada-mooritada-koristada-kasida ei jõua. Ühesõnaga Tema tunneb end liivakastist väljavisatuna, kuna mu elu tema ümber ei keerle.
 
Laine 21. märts 2002, kl 12.20
Poisike siis ju, mitte mees, kui ei saa aru sinu vajadusest lõpetada kool ja enda kantseldamist ootab vaid!
 
eh 21. märts 2002, kl 12.23
kuule, Merca, mine loe "miks mehed naisi maha jätavad" artiklit ennast ja artikli tagant kommentaare ka. Ja jäta järele liigne kasimine-vaaritamine. Enne kui on hilja. Siis jääb aega ka õppida ja mehel ununevad minemaminemisemõtted.
 
Tarakan 21. märts 2002, kl 12.25
Kas mees toetab sind materjaalselt, st maksab katuse eest, ostab toidu?
Mees võib-olla ei ole vaaritamise pärast ärritunud, vaid tunneb sinu tähelepanust puudust. Seks võib-olla on liiga harv või tuim. Võib-olla oled ise võtnud selle vaaritamise kohustuse enda peale, aga mehel hoopis teine mure, nö hingeline.
 
katariina 21. märts 2002, kl 12.31
Nujaa, siis ongi mingi enesekeskne mees. Tõesti, saada mees pikalt, vaheta töökohta ja kooli võta vabalt. Küll siis asjad laabuma hakkavad. Sahmimine igatahes küll ei vii kuhugi, ainult kulutad oma energiat tühja tähja peale. Aga sellise mehega pole küll end mõtet siduda, kes kohe vinguma hakkab, kui sul enam tema jaoks nii palju aega ja tähelepanu ei jagu, nagu vanasti. Ja üldse võib asjale ka sellise nurga alt läheneda, et millega on tema sind toetanud või aidanud. Selline ühepoolne andmine-võtmine on suht perspektiivitu mu meelest.
 
Rosamunde 21. märts 2002, kl 12.34
appi kui mõttetu mees!! ka minu mees on pidevalt seisnud silmitsi sellega, et naine kogu aeg ei vaarita ega korista ega ... jne. oleme olnud koos juba 8 aastat ja tema pole küll ähvardanud ära minna. on õppinud hoopis hommikusööki valmistama(kui räkida nn naistetöödest). ja miski pole tagemata jäänud - ei kool lõpetamata, ei laps kasvatamata. tee oma mehele üks kainestav skandaal!!
 
plika 21. märts 2002, kl 13.09
Oh merca, edu sulle kooli lõpetamisel. Hetkel maadlen sama probleemiga- lõpetamine, töö jne. Mõtlen ka, et vahest jätta järgmisse aastasse. Aga samas, kui võlgu ei ole ja töö saad nii kaugele, et lubatakse kaitsmisele, peaks 3/4 võitu käes olema. Ennast lohutan selle mõttega, et tulevases elus ei mängi see rolli, mis sul see bak. töö hinne oli. Ainult enesetunne on sant.
Mees peaks sind küll toetama. Kui mul jõulude ajal sess oli, sõime 10 päeva ainult praekartuleid ja makarone majoneesiga, sest mees vaaritas. Mõtle tõesti järgi, kas suhe on säilitamist väärt. Ja võta päev magamiseks. Edu sulle!!!
 
väikeMy 21. märts 2002, kl 13.19
merca! pea vastu ja ära lõpetamise plaane maha mata! mina elan küll praegu selle nimel, et kui ülikool läbi, siis on elu palju parem: rohkem raha ja vähem pinget, tervis parem ja ilm soojem!
õnneks on minu mees kullatükk, kes toetab ega vingu.
võid mulle kirjutada, et tuge saada ja kiitust selle eest, et mõni essee või peatükk jälle valmis!
 
eh 21. märts 2002, kl 14.24
Küll on nähtud seda, et naine jätab kooli pooleli ja pühendub perekonnale (ok, kui lapsed veel on, aga ainult mehele keeta-koristada!?!?) ja siis lähevad aastad ja seesama mees leiab, et küll minul on loll harimata ja ebahuvitav naine, kuidas teised naised kõik on targad ja haritud!
Pane oma asjad õigesse tähtsusejärjekorda!
 
merca 21. märts 2002, kl 14.37
tegelikult ma ju tean, et kool ja haridus on kõige olulisemad, aga inimeseloom on juba kord selline, et otsib ikka endas vigu, kui miskit ei klapi. Tegelikult ma kardangi, et meie jaoks on juba hilja midagi parandada:( Aga miskit hoiab ikka veel kinni...armastus...või ehk harjumus...
 
õppur 21. märts 2002, kl 16.15
Ma ka hetkel tegelen õppimise ja tööga samaaegselt. Mul aga mees hoopis toeks, aitab hoolega koduseid töid teha, sest näeb kui väsinud ma koolist/tööst olen. Ei pea sinagi oma meest ümmardama, las teeb ise, küll saab hakkama ja kui ei saa, siis oled veel noor, otsi tõesti parem uus...
 
piloot 25. märts 2002, kl 15.13
...oi,kas su mehel on kotid eraldi vää?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!