Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
karma jooga
 
helen 22. märts 2002, kl 15.04
naiste kuuldes ei tohi mees sobimatult kõnelda. ta ei tohi kiidelda oma jõuga ega ärbelda oma tegudega. pereisa peab alati olema oma naisele meele järele, andes talle raha ja riideid, olles armastav ja truu. tema sõnad olgu naisele nagu nektar ja tema teod ärgu valmistagu naisele kunagi meelehärmi. meest, kes on võitnud voorusliku naise armastuse, saadab edu usus ja elus.
 
Laine 22. märts 2002, kl 15.17
Excuse me, miss,I didnt understand what you exactly mean with this!
Kui see lause tõlkida rootsi keeldes, siis kõlab see nii: möh!
:)
 
Tigr 22. märts 2002, kl 15.36
matriarhaadi väljamõeldis, arvan ma.....ehkki selline mees võiks endalgi vahelduse mõttes ju kodus olla :)

kena nädalavahetust!
 
Lainekesekene 22. märts 2002, kl 15.38
laineta õige edasi....
 
female 22. märts 2002, kl 15.41
tegemist tsitaadiga...ilmselt vivekanda karma jooga on üllitise nimi
 
vovik 22. märts 2002, kl 15.53
Ainuke nipp on see, et kust seda vooruslikku naist võtta...
 
Laine 22. märts 2002, kl 15.54
Kas see on üleskutse? Lihtsalt üks meeldima hakanud mõte? Millele ja millist vastukaja sa ootad, helen?
Karma-jooga on ikka väga lai mõiste - terve omaette filosoofia ja selle ühe tillukese katkendi põhjal tõepoolest ei oska arvata, mida sa sellega öelda tahad või mis sulle probleeme valmistab.
 
helen Laine'le 22. märts 2002, kl 16.46
lihtsalt üks meeldima hakanud mõte on see. ja kirjutasin selle siia, sest tekkis lihtsalt huvi, milliseid reageeringuid tekitab. selliseid materjale tervikuna lugedes tekib tunne, et tegelikult on ju nii lihtne õnnelik olla, järgides ammu kirja pandud põhimõtteid. tegelik elu paraku on aga midagi muud. ka sinu põlglik ja halvustav reageering oli näide, kuidas teistesse inimestesse suhtuda ei tohiks, et endal hea olla oleks.
 
praktik 22. märts 2002, kl 16.49
jutt on õige ja ilus, kuid kas rakendad asja praktikas või teoretiseerid niisama?
 
helen praktikule 22. märts 2002, kl 16.55
teoretiseerin paraku. pagana raske on kogu aeg hea olla. ja seda mõtet, et kui oled ühe kõrvakiilu saanud, pane teine põsk ette, ei suuda kuidagi õigeks pidada. ikka üritan tuuleveskitega võidelda jne, jne. aga ilusaid mõtteid on ikka ilus lugeda ja vähemalt mingi aeg püüda nende järgi toimida...
 
female 22. märts 2002, kl 18.17
No aga seal ka mõni kena sõna kulgemisest ja eesmärgitusest...ja see veel puuduks kui kõik kõigile passiks. Tegemist siiski nn ideoloogiaga. Ise üritan ivasid koguda kõigest. Ja vahel piisab pelgalt ntx lohutusekski.
 
aili 23. märts 2002, kl 17.50
Minu jaoks pisut igav. Iga liiga ilus asi kipub pikkamisi läägeks minema. Kus on põnevus kus vürts, kus on kirede lõõm.
 
female 23. märts 2002, kl 21.03
Hommikust õhtuni kirgi??
 
Laine 25. märts 2002, kl 11.10
Kulla helen! Mul pole mõtteski olnud olla sinu vastu vaenulik, põlglik ega halvustav! Ütlesin otse ja ausalt, et ei saa aru, mida öelda tahad. Aitähh, et kommenteerisid, nüüd vähemalt arusaadav, mida mõtlesid seda siia kirjutades. Minu jaoks on karma-jooga paraku midagi muud. Jõudu sulle ideaalide poole püüdlemisel ja kaunist kevadet!
 
lexx 25. märts 2002, kl 14.26
aili: "Minu jaoks pisut igav. Iga liiga ilus asi kipub pikkamisi läägeks minema. Kus on põnevus kus vürts, kus on kirede lõõm."

Kahte head ju korraga ei saa: stabiilsust ja seiklusi. Paratamatu, et nende ühendamisel tuleb laveerida noateral ja seetõttu on vääratusteoht suurem, kui kindlalt ühele poole jäädes.
Peaasi, et ei ihaldata midagi, mille eest ei taheta maksta.

Pisut äärmusliku näitena,- kui keegi iganes peaks soovima stabiilset pereelu ja mõnusat armukest üheaegselt, siis ta võib seda saada ja mõned ehk isegi nii, et "midagi hirmsat" ei juhtu. Aga see ei ole ju reegel, et elus ja suhetes on lähestiku vürts ja püsivus.
Üsna haletsusväärne on näha neid, kes seikluskolmnurkade riskantses mängus läbi kukkudes õigustusi ja süüdlasi hakkavad otsima. Või siiralt ei saa aru, miks nad ikka ei saa ega saa seda, mida tahavad. Samas kui nad lihtsalt ei tea, mida nad kõige rohkem tahavad.
 
female 26. märts 2002, kl 10.17
Mu meelest hoopis igav see...kui kõike on palju ja igaks juhuks. Ja et elu peab kõige selle tööshoidmiseks kulutama. Kuskilt saab kirge, teisalt rutiini, ja siis veel lapsi ja rikkust, sekka kuulsust ning mammonat... Ja ikka ning ainult ilusatja mis põhiline :) - probleemivaba. Kõik, mis pole vahva, kõige eest saab pageda. Ei miskit isetegemist ega -olemist. Kõike on saadaval valmiskujul. Too boring...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!