Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naistega analoogne kevadmure
 
Udo Uje 22. märts 2002, kl 15.53
Hei!
Muudkui kurdate, et kevad käes ja tahaks armuda, kust leida seda õiget jne. Aga kujutate ette, et meestel võib olla sama mure? St kust leida normaalset (jätame ideaalid k6rvale)?

(Öö)klubides ma ei käi, poliitikute ja eraklubide saunaõhtutel ei osale. Olen tänaval teinekord mõnele kenale ja isikupärasele komplimendi teinud - vaadatakse imelikult... Noh mõnega olen oma elus ikka tutvunud ka, aga jällegi - niipea kui kuulevad, et ma ei väärtusta materiaalset (st ei põe automudeli uudsuse jmt pärast) ja ei kavatse ka neile midagi hinnalist lihtsalt niisama osta, lasevad jalga. Et kui "kõik mehed on sead", kas siis kõik naised on "rahaimejad"?

Olen suhteliselt budistliku maailmavaatega ja tõepoolest mind ei huvita see, et kombeks on lääneliku tarbimiskultuuriga kaasa joosta. Las nad jooksevad, kas siis erandlikke naisi ei leidu? Ja kus neid kohata võiks?
 
female 22. märts 2002, kl 16.10
budistlike vai üldse idamaiste vaadete järgi peaks lahendus tulema kui eesmärki ei kramputa. Siis äkki...et kui pole enam mure tuleb too naisinimene ise kõpsti tee peale ette? :)
 
Naine25 22. märts 2002, kl 16.43
to: Udo Uje

-"Noh mõnega olen oma elus ikka tutvunud ka, aga jällegi - niipea kui kuulevad, et ma ei väärtusta materiaalset (st ei põe automudeli uudsuse jmt pärast) ja ei kavatse ka neile midagi hinnalist lihtsalt niisama osta, lasevad jalga. Et kui "kõik mehed on sead", kas siis kõik naised on "rahaimejad"? "

kus ringkondades sa liigud,et selliste naiste otsa satud?
Ise pole küll kunagi partnerit tema materiaalse edukuse alusel valinud.Oluline on mehe suhtumine minusse,hoolitus,kena välimus,kõrgharidus,hingeline lähedus,kõrge libiido.
 
Naine25 22. märts 2002, kl 16.45
ühesõnaga ma olen mehi vaadanud selle järgi, millised on tema väärtushinnangud ja kas ta on ISIKSUS.
 
naine 22. märts 2002, kl 16.47

väga paljudel (eesti) naistel pole mehe usk ega religioonsed tõekspidamised mingiks probleemiks - tihti saab määravaks see, kuivõrd mees elab reaalses elus ja kuivõrd oma usumaailmas, st MEDITEERIB, kui oleks vaja arveid maksta või püüdleb VALGUSTUMISE poole selle asemel, et naise-lastega tegeleda...

kas naine on tõesti "rahaneelaja", kui ta saab aru, et paljajalu ei vii lapsi kooli, õhust ei ela ja armastusest inimene siiski-siiski ei toitu. eesti ühiskond on aga oma kurvas rahamaailmas hetkel sellises perioodis, kus igaüks rabab enda eest, et vanaduses saaks jääda pensionile südamerahus.

tahan öelda, et mitmetel juhtudel võib emainstinkt hävitada eos juba võimaliku "tulemusteta" variandi. kahju, aga elades eesti vabariigis, kus keskmist palka on häbi välismaalasele mainida, tuleb elada tihti MEGA-RAHA-MOBIIL-reaalsuses, otsides üksnes parimaid variante. tihti on usk, kultuur, ajalugu ja kõik alternatiivne edumeelsete hobi või muiduinimeste pääsetee.

muidugi on ääretult kurvastav, et mitmed naised häbivääristavad naissugu oma äärmuslikes otsinguis (automark, koidulate kogus). nende emaste kohta ei oska ka mina midagi kommenteerida. arvan südamest, et enamus eesti naisi siiski ei unista ebareaalsest kaunitari elust.

kohtad vast sobivaid naisi, kui võtad ülikoolidest loenguid humanitaarteaduste valdkonnast, elad mõne päeva raamatukogus, teed kaasa uuriva reisi eesti metsadesse või organiseerid ise mingi huvitava matkaürituse...
 
Kai 22. märts 2002, kl 17.00
Naine, kes üldse kunagi kavatseb lapsi saada, vaatab ikka alateadlikult uut meestuttavat kui võimalikku tulevast peretoitjat. Kui sa tahad olla budistliku ja mittemateriaalse maailmavaatega, mõtle selgeks, kas sa üldse kunagi tahad ja nõustud võtma naisega kahepeale vastutust pere loomise ja laste tegemise eest? Oled sa nõus neile raha teenima, et last riidesse panna ja toitma? Isegi siis, kui hetkel tahaks hoopis mediteerida?
Kui oled, siis nii uuele naistuttavalae ütlegi. "Olen mittemateriaalse maailmavaatega, kuid oma tulevase pere eest võtan koos oma tulevase naisega kindlasti ka materiaalse vastutuse".
Kui ei, siis ära tutvugi. Või ütle kohe, et sa ei kavatse ka perekonnas olles rahateenimisele mõelda.
 
Urrloom 22. märts 2002, kl 17.02
Leidub küll neid naisi, keda sa erandlikeks nimetad. Iseasi, kui erandlikud nad siis lõppude-lõpuks on. Ju sa siis liigud vales seltskonnas?
Kui vana sa oled? Kui oled üle 30 ja suhtled omavanuste naistega, siis võib tõesti olla, et selles vanuses naised on muretust tudengipõlvest välja kasvanud, paljudel laps(ed) ja (materiaalne) turvalisus iseenesestmõistetavaks saanud. Aga mina ei usu eladeski, et samasuguse budistliku mõttelaadiga naisi leida ei ole.
Muide, kas mõtlesid seda budismi niisama vähenõudliku sünonüümina või oled asjast konkreetselt huvitatud? Viimasel juhul võiksid ju vastavaid kursusi jm proovida, mitte just sellepärast et sealt naist rebida, vaid no et suhelda ka teiste sarnaste huvidega inimestega...
Mina ntx end budistliku mõttelaadiga inimeseks ei pea, elu väiksed materiaalsed rõõmud nagu shokolaad ja naisteajakirjad, ya know... :) aga ei pea ka autot kohustuslikuks mehe kehaosaks... ja kallid kingid tekitavad lihtsalt jäleda, karvuturriajava võlglasetunde... see on muide väga hästi aru saada, kas mees kingib, et rõõmu teha või näitamaks, kui lahe kutt ta on, ja viimast sorti meeste juurest lasen jalga rutem kui muidu.
Ei arva, et oleksin erandlik. Lihtsalt kasvatus on selline olnud.
 
naine 22. märts 2002, kl 17.07
olen Kaiga täiesti nõus - naine elab siiski nagu TULEVANE EMA ja oma kaaslase valib ta sellise, keda ei pea sabaraku moodi tulevikus toitma, samuti välistab ta kohe tutvuse alguses tulevikuta mittemateriaalse suhte.

kui sa muidugi ei taha omasugust, budisti, kes mediteerides unustab lapsed lasteaeda ning "valgustub"-või mida iganes- selle asemel, et lastele süüa teha.
 
naine 22. märts 2002, kl 17.15
pealegi on naissoost vast vähesed alles jäänud, kes pärast muretut üliõpilaselu pole hakanud huvi tundma kõige materiaalse, kindlustatuse ja turvatunde poole.
 
Urrloom 22. märts 2002, kl 17.24
maitia, kas ma olen väga naiivne, aga ma millegipärast arvan (loodan), et peale igasuguste beibede ja mersude vaheliste armuafääride eksisteerib ka selline asi nagu võrdne suhe. Loomulikult on kena, kui mees toob pangede kaupa raha koju ja naisel pole mingit muret, aga mille eest? Kas tõesti naise suhtumine "tal olen ju MINA, see teeb kõik kulutused tasa"?

Lastega on asi juba nats teine muidugi, aga minu arust võib laps sageli olla ka vabandus emme enda mammonahimule. Ja pagana hea vabandus - missugune tõbras mees jätaks lapse "nälga"? :)

appiii, täielik lillelapse jutt võrreldes teiste kommijatega siin... aga ma tõesti ei saa aru, miks te nii negatiivsed olete. Igale potile pidavat kaas leiduma ja kui Udo endale endasarnase naise leiab, vot siis kukute kõik kadedusest pikali! (irw)
 
Hummu 22. märts 2002, kl 17.24
Laps sinu tulevases perekonnas ei küsi hea mitu aastat alates sündimisest, mis huvid sul on ja kas sa oled huvitav inimene. Tema tahab süüa ja mähkmed ei tee samuti paha. Ja mõni rõivas. Ja neid asju tahab ta sõltumata sinu maailmavaatest ja iga päev.
Muuseas, naised tihti mõtlevad sellistest asjadest ette isegi kui nad seda endale ei tunnista.
 
Pipi 22. märts 2002, kl 17.36
hmm...mina arvan et natuke sõltub ikka sellest ka, mis vanuses Uje on...
 
erika 22. märts 2002, kl 17.56
Ma ei tea, kas olen veel liiga noor (23), aga hästi ei mõista nende naiste juttu, kes räägivad mehest kui pere ülalpidajast jne. Kui ma hästi mäletan, siis just põhiprobleem siin kurtvatel naistel on hoopis vastupidine- mehega hingelise sideme puudumine jne. Enda elukaaslane ei teeni palju ning on ka natuke kisub ka natuke boheemlaseks, kuid ma ei leia põhjust miks ta peaks olema suuteline olema edukas jne. kui näen ju isegi kui tihe on konkurents tööturul ning iga inimene ei ole lihtsalt selliste omadustega, et nn "elus läbi lüüa". Ega isegi ei teeni palju, aga kahepeale elame ikka ära ja raha pärast pole siiani tülisi olnud. Vat sellised naiivsed vaated on mul.
 
female 22. märts 2002, kl 18.03
No jah... Jutt vist oli kaaslasest. Aga nüüd korraga kohe lapsed ja puha. Enne vist on ikka miskit muud ka mõnda aega...ntx niisama vahva olla teha ja käia. Jutt oli kevadest ja kaaslasest. Alustaks algusest. Lapsed mu meelest juba järgmine teema. :) Nagu ka pension ja kirsturaha. vist on nii vai ma eksin? :)
 
ahvi-mann 23. märts 2002, kl 14.58
Ma arvan, et kui mees ütleb et ta ei väärtusta materiaalset heaolu, siis paneb mõtlema, et mis mees loodab, et mina teda tulevikus üleval peaks ja ühised lapsed on ainult naise probleem.
Ja peab ikka endasugust naist otsima, milleks otsida kena beibe kui sa tead, et sellest ei tule midagi välja või loodad, et järsku näkkab.
Ja paljud mehed tahavad ise ka hästi elada, mitte ei raba tööd suurest hirmust, et järku naine laseb jalga rikkama meeskodaniku juurde.
 
Udo U 23. märts 2002, kl 17.20
Tänud senini saabunud arvamuste eest. Olen jõudsalt 30ndates ja vajan vaimsemat elustiili endaga sisemises tasakaalus olemiseks. Olin üheks hetkeks saavutanud tavainimese jaoks olulise - normaalse korteri, hea auto jmt. Kuid siis avastasin, et ma ei väärtusta neid, need pole mulle olulised. Kulutasin raha hoopis reisimisele, maailmaavastamisele. Nüüd arvan, et võiks kellegagi ennast siduda, ainult et inimesed on ära pööranud. Käib täiesti mõttetu mammona tagaajamine ja tobe tarbimine. Usun, et lapsed suudaks ikka ise üles kasvatada. Aga miks on 99% naisi beibedeks ära pööranud?

Ka pensioni jm taolise tuleviku pärast ei oska muretseda - maailm on ju nii muutlik, midagi kindlat me tuleviku kohta ei oska öelda. Pealegi näitab statistika, et pensionipõlve pärast pole küll mõtet pabistada sest ... keskmine eesti mees ei ela ju pensionieani!
 
aili 23. märts 2002, kl 18.09
Kas sinu enda latt mitte liiga kõrge pole. Kui räägid siin beibedest on tunne, et välimus on vägagi oluline sinu jaoks. Aga optimist sa vist ka ei ole, aga see on väga tähtis naiste jaoks.
 
female 23. märts 2002, kl 20.53
Miskene too vaikne elustiil võiks olla? Miskesed on nood ärakirutud beibed?
 
KiisukeAuha 23. märts 2002, kl 21.33
Sel juhul oleksid Sa ypris ideaalne reisikaaslane Langkawi saarele kus saab igasugust lahedat veesporti teha(Hobby Cat,troopiline liblikapark, jne).Ma ei julge igaks juhuks lubada, et kohe hirmus armastus peale tuleb, et kui Sa ei julge riskida(äkki on niisama käimine?)Siis materiaalne pauk on umbes 14.000 EEK PER INIMENE(enda kulud maksan ise, ma nagunii tahaksin sinna söita).Aga kaaslast tött-öelda polegi veel.Inimeste koos olemise ja elamise määravad mitte raha teenimine vaid yhised vaba aja planeerimise eelistused ja ka tarbimiseelistused(olen nimelt suur disainifänn, k.a. moedisain ja meeleldi maksan selle eest, sest tahan et ilusate asjade bisness kestaks...Ma ei suuda lihtsalt keskpärasuse eest yldse mingit raha välja anda-enne lähen second Handi vöi UniversaalUniversumisse...Sestap vist näen välja nagu Beibe kuid see on minu arust nii armas kui naised enda eest hoolitsevad ja tahavad silma paista(meeste silma paitada)Pealegi on disainerröivastes rohkem looja energiat ja see annab ka kandjale positiivse laengu.Oranzide kaantega Budismiraamat on kyll veel pooleli...
 
. 24. märts 2002, kl 22.07
budism välistab igasuguse elu lõpetamise ehk surma, kui uje püüdleb budismi poole on üks variantidest, et saab mungaks ja teine, et väga humaanseks inimeseks,ehk inimeseks tõesti suure algustähega.Ja temaga tõesti ei tohiks hätta jääda ükski naine.
 
Ideaal 24. märts 2002, kl 23.04
Punkt1:Miks me jätame Ideaalid körvale?( kui ideaalide poole pydlemine pidada olema köige närveköditavam ja elamuslikum tegevus ?)Millised oleksid need körvalejäetavad ideaalid.Sinu jutust peegeldub melanhoolset väsimust, pettumust(kuigi mitte just nörka isiksust-Feministi nurka hullama ei tule just igayks...) "Normaalne naine" oleks ju ainult lohutus ja lahendus teatud ajaks- stressiraviks ja seejärel kui oled jälle energiat ja elujöudu täis ,lendad tulistjalu oma Ideaali poole.Ja "normaalsete"käest just saadki esimesel vöimalusel mähkmega pähe.No kujuta nyyd ette, mida selline suhtumine sulle järgnevateks aastateks pakkuda vöib..Ainult elujöu ja raha väljaimemist...Soorollid on ju stamp ,lastel polegi niiväga materiaalset puudust karta vaid vaimse sideme puudumine vanematel omavahel on nende elus palju teravamalt tunda.(Eriti just materiaalse heaolu saavutamise eesmärgil tehtud laste puhul)Seetöttu oleks vist pisut möistlikum seda normaalset naist natuke iseloomustada täpsemalt.Et keda siis otsitakse.Erinevatel eluperioodidel vajame erinevaid kaaslasi. Seetöttu tundub, et oled kuskil saanud körvetada ja otsid söpra-lohutajat,mitte armukest hingelise ja fyysilise läheduse möistes.Armutakse ju "erilisse" mitte tavalisse inimesse.Ma arvan et önnelikud on need inimesed kes vöivad oma abikaasa kohta öelda, et ta on" täiesti eriline inimene".Vöta väike vitamiin kevadväsimuse vastu ja mötle kuhu minna suhtlema. Ööklubi polegi igakord paha(Soojalt soovitan Cafe de La Soul`i). Aga kui Sa ei taha ,no mine siis spordiklubisse vöi mine kirjandusöhtule (kolmapäeviti Kirjanike Majas on päris löbus).Igal juhul see tänaval komplimentide tegemine -no see on ikka pisut naljakas kyll, mina ei julgeks kyll tösiselt vötta...Inimene ei tunnegi mind ja järsku sellised tähelepanekud..(näiteks keegi arvab midagi minu jalgade kohta)Kuigi kodus jälle oleks tore kui keegi märkab ,et oled ikka ilus ka oma mehe meelest..
Punkt2:Endaga tasakaalus pysimiseks on vaja vaimsemat elustiili?Kohe tekib kysimus,et Kas praegune elustiil on vaimuvaene?Siis Sa peaksid vahetama söpruskonda kui nad Sind kurnavad vöi töökohta vöi ametit,selgita köigepealt, mis Sind köige rohkem häirib. See" mammona "tagaajamine-see on ju turumajanduslikus yhiskonnas kapitalikontsentratsiooni töttu paratamatu.Selle muutmiseks tuleks jälle kogu maa natsionaliseerida ,elektrifitseerida,jne..Seda ilmselt praegu Eesti Rahva enamus ei taha.Kui need beibed ei ole selle tasemega önnelikud mis Sinu puhul on potensiaalselt saavutatav, siis poleks ju Sinagi nendega önnelik.Pakkugu siis endale ise paremat elamist.Kui nad Sinu juurest minema könnivad siis on see hea märk.Nemad peaksid ju aitama Sul emotsionaalsest väsimusest jagu saada mitte masendust tekitama pöhjusel et raha oleks ikka ilgelt vaja , aga vat pole fantaasiat kust seda saaks.Raha tuleb jällegi ise selle juurde, kes teeb midagi armastuse ja pyhendumusega.Budist leiab ju meditatsiooni käigus oma isiksuse kordumatud ja erilised väärtused, selle juurde peaks mammona ise kohale voolama(vähemalt talle vajalikul hulgal-paremal juhul jääb ka beibele midagi yle)Jöudu algaval hooajal!
 
girl 25. märts 2002, kl 08.25
Kuigi juba esmaspäev, lugesin seda arutelu ja tundsin, et olen justkui sellise mehege kord kohtunud. Ka mind süüdistas ta rahaahnuses ja beibelikkuses. Tegelikult oli mees lihtsalt suur laps. Mees peab olema naise kõrval ikka tugevam ja tooniandvam pool. ASI ei ole rahas, vaid mehes.
 
kassikakk 25. märts 2002, kl 08.57
Mulle tundub, et serveerid mõtet: "ei väärtusta materiaalsust" tiba pahasti - kiputakse valesti aru saama. Raha on oluline käibevahend, ei ole kuulnud, et keegi ilma selleta inimese moodi elatud saab. Tõesti, piisab keskmise suurusega (vajadustele vastavast) korterist, ei ole vaja 10-toalist villat, oluliseks liiklusvahendiks on sõitev auto, mis poolel teel osasid ei kaota, ilmne eputamine on uus BMW (jumala mõttetu! minu silmis madalalaubalise elupõletajast diskoteeginolgi sõiduriist. Vabandan, kui oma lahterdusega riivasin kellegi tundeid!). VÄHEGI NORMAALSE INIMESE JAOKS ONGI INIMVÄÄRTUSED LUKSUSEST OLULISEMAD! Seda tahtsidki vist öelda? Kasuta rohkem oma elukogenud tähelepanekuid ja õpitud tunnetust - sa adud kroonilise beibe peale mõneminutilist suhtlemist ära, pealegi, välimus reedab ka nii mõndagi. Võib-olla oled siiani vaadanud vaid siredaid sääri ja silmatorkavat välimust? Edu sulle!
 
chameleon 25. märts 2002, kl 11.10
Kellele millisest ühikust pihta hakkab see "raha, raha ja veel kord raha"?
Kas sellest, et tahaks kolmandat kiiskavat autot garaazi, või sellest, et tahaks last kinno lubada, aga no ei õnnestu mingi trikiga leida rahakotist need mõnikümmend krooni?
Arvatavasti võib nii mõnigi mees arvata ka minu kohta, et olen üks rahaahne mimm. Aga mul on laps ja seega on osa sinisest silmavärvist luitund halliks pleekind. Ja mul on raha vaja. Vägagi palju raha! Tahaks leida raha lapse koolisöögi jaoks, tahaks (õigemini pean) leidma raha kehaliseks uute tossude jaoks, sest vanad on räbalaks. Tahaks sõita temaga Tallinnasse loomaaeda....
Muidugi pakuvad mulle huvi siin ilmas igasugused vahvad asjad, kuni sellesamuse budismini välja. Aga sellist luksust endale lubada ei saa, et laseksin oma ellu ühe "lapse" juurde.
Vaene olla ja peost-suhu toimetada võin ka edaspidi oma lapsega kahekesi. Elusuuruses mediteerivat budhat oma toanurka soetada oleks tõesti liigne priiskamine minusuguse jaoks. :)
 
mai 25. märts 2002, kl 13.34
ma olen ka beibelikkuse eest kõvasti nöökida saanud - öeldi, et nii kohe yldse ei kõlba, aga kõlbas tegelikult ikka, sest kui ma minema hakkasin, olid põlved põrandal! a läksin sellegipoolest, sest suu tuleb lahti teha siis, kui sealt midagi läbimõeldut tuleb, kui ei, siis pole minu mure enam! te mehed ise ka ei tea, mida te tahate!
 
lexx 25. märts 2002, kl 14.09
girl kirjutas: "Mees peab olema naise kõrval ikka tugevam ja tooniandvam pool. ASI ei ole rahas, vaid mehes "

Hm,
Küsimus oli just selles, et Udo näites toodud naised ei pea meheks meest, kelle prioriteet ei ole raha.

Mehel võib isegi piisavalt raha olla, aga kui ta ei huvitu veel rohkemast rahast, siis on temaga igav ja ebakindel.

Mingis mõttes täiesti tõsi: mees, kes ei huvitu rahast, on majanduslikult ebakindel. Sest tema eluvaade ja prioriteet on just selline, mittemateriaalne, tema huvi ja oskused ei toeta edu materiaalsuse, tema aeg kulub muule.

Aegajalt tundub, et ei saada aru, mida tähendab sõna prioriteet. Mumeelest tähendab seda, et kui peab valima prioriteetse ja vähemprioriteetse vahel, valitakse see, mis tähtsam. Näiteks kui on valida suhtlemise ja aktsiabörsimängu vahel, valitakse suhtlemine, sest see huvitab rohkem, tundub tähtsam. Kasvõi näiteks oma vanemate külastamine tihemini kui "töö lubab".
Ja prioriteedi seadmise vajadus tähendabki seda, et mõlemat korraga ei saa, igatahes mitte soovitud hulgal.

Samas, ma eeldan, et on iseenesestmõistetav see, et mistahes rahateemalise jutuajamise korral ei olda näljas, paljas ja külmas.

Ideaal, mida naised heameelega leiaksid (ja seetõttu otsides eelistama kipuvad), on küllaltki vastuoluline: mees, kellel on tavalisest rohkem vaba aega ja raha, et pühenduda perele.
Aga kui palju on meeste hulgas rahakaid mehi, kes saavad valida oma aja kasutust, et veeta seda MAKSIMAALSELT perega? 1%? 2%?
Ja kuipaljud nendest tõepoolest tahaksid pühendada oma aega justnimelt perele, mitte veel suuremale rahateenimisele? 1%? 2%?
 
eh 26. märts 2002, kl 08.52
Mees peab olema rantjee, eelistatavalt kuninglikku päritolu. Et raha ei lõppeks iial, aga paljuneks ise, ilma mehe väärtusikku aega raiskamata. Et mees saaks kogu oma aja ja raha perele pühendada.
Kui sul, Udo, on asjad nii sätitud, saad rahus mediteerida 2X 15 minutit ööpevas.
 
liisu 26. märts 2002, kl 15.50
Tubli, chameleon. Sai siin kunagi ka porisetud teemal mees grupiseksimas ehk miskit tantrismi-asja ajamas. Minu meelest üks õige mees oma huvidega üldse ei pooseta, eriti kuskil interneti avalikul arutlusel. Ta mediteerib vaikselt ja kedagi häirimata. Kuna ma liigun ringi just sellises kunstiinimeste boheemlaslikus seltskonnas, siis need "väga vaimsete huvidega" beibesid põlgavad ja rahaahnust sarjavad mehed on a)kas just ise on sellised kõike eelpoolnimetatut armastavad või b)oma eluga jänni jäänud. Mul ka kodus selline natuke unistav mees, olen nõudlik naine, mees teeb vaatamata oma kaunile kunstnikuhingele usinasti igasugu tööd. Ka tema sõbrad. Üldiselt on sel seltskonnal laste keskmiseks arvuks juba 2,8, paljudel on 3 last. Isad ehitavad ökokodusid ja käivad õhtuti baarides sülti mängimas. Samas paljud harrastavad tai-chid ja joogat. Raha on kõigil hädasti tarvis. Võib-olla budism tõesti ei nõua mingeid vahendeid, aga mis maksavad kunstitarbed ja muusikute pillid, plaadistamised? Rahaga ei saa mitte ainult massitarbimist edendada, kulla, Udo, vaid kauneid kunste harrastada ja püsiväärtusi luua. Kuidas sina selles vanuses küll veel selline lapsik oled? Aga eelpoolkommijatega nõus, et iga pada leiab endale sobiva kaane. Ka selliseid naisi on olemas, kes suurt real life st ei hooli.
 
riinake 26. märts 2002, kl 16.07
Budist peaks eriti aru saama, et tal on ka kohustused. Kui tal perekond on. Ega keegi teda vägisi ole sundinud peret soetama.
 
Norija 27. märts 2002, kl 08.26
Udo: märksõna on Viljandi. Olgu siis folk või kultuurikolledz. Sealt leiab igasugu huvitavaid inimesi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!