Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kes oskaks soovitada?
 
kriss 26. märts 2002, kl 11.48
Tahaks saabuval tavalisest veidi pikemal nädalavahetusel oma sõbraga midagi huvitavat ette võtta. Äkki oskab keegi midagi soovitada, mis just tuhandeid kroone ei nõuaks (ehk siis mitte kalleid hotelle, reise jne). endal mõlgub meeles midagi loodusega soetut, aga ilma peale ei saa ju veel praegu kindel olla ja piknikuks on ka vähe varavõitu.
Võib olla mõnel suure fantaasiaga inimesel on soovitusi heaks ja lühikeseks puhkuseks, mis suhteliselt prakilise meelelaadiga meest segadusse ei ajaks, aga samas veidi romantilise ja intiimse maiguga oleks? või on kellelegi oma kogemustest midagi lahedat soovitada?
 
laila 26. märts 2002, kl 11.53
kõik mis mulle pähe kargab maksab ikka natuke raha.
 
Tix 26. märts 2002, kl 12.24
Tervet nädalavahetust seal ei veeda aga mõni ratsutamisüritus oleks kindlasti päris meeleolukas. Ma tean Tallinnas küll ainult ühte sellist kohta - Randvere tee ääres Mähelt edasi, vahetult linnapiiril, Metsakasti peatuses on üks ilus talu ja hobused ja silt on väljas, et saab ratsutada. Minu teada saab sealt hobusega metsavahele tiirutama pärast pisikest juhendamist.
 
Karamell 26. märts 2002, kl 13.05
Ratsutamine,hea mõte! Kui ilm ilus ja metsavahele lastakse võiks seljakotis olla veini( mitte vahu,rap(ts)utamine võib sellele halvasti mõjuda... ) ja juustu jms häid suupisteid.
 
arina 26. märts 2002, kl 13.09
Mine raba peale kõndima. Väga ilus koht on Lääne-Viru raba. Matkarada olemas (laudtee)ja nii 6 km pikk. praeguse ilmaga pealks küll jalga panema veekindlad jalatsid või siis vahetusjalatsid, sokid kaasa võtma.
 
tsinna 26. märts 2002, kl 13.40
Arina, kust saab Lääne-Viru raba peale?
Ise soovitan:
1. Pikk jalutuskäik vanalinnas ja Toompeal. Enne võid internetist veel lugeda vanalinna kohta. Tee ring Toompea vaateplatvormidele, jaluta mööda Laboraatooriumi tn piki linnamüüri ja mine Gustav Adolfi gümn vastast linnamüüri peale ronima, pilet on vist 7 kr. Pärast jalutuskäiku söö kusagil hubases kohas.
2. Praegu on veel natuke varavõitu, aga kui ei kannata, siis ühepäevane autosõit on paras Lääne-Viru mõisatuuri jaoks. Palmse, Sagadi, Vihula. Samuti vii end enne natuke kurssi nende kohtade ajalooga. Parem on see siiski kuuks-pooleteiseks edasi lükata. Mõisaparkides puud praegu veel raagus ja porine ka. Sealkandis viibides tasub reis lõpetada Haljala kalapüügikohas värskeltküpsetatud kala söömisega.
3. Ilus koht jalutada, aga samuti u kuu aja pärast, on Tabasalu pangal. Mina jätan auto tavaliselt sinna, kus vanasti Merepiiga oli, ja siis paremale piki panga serva, u km pärast saab treppidest alla, siis mereäärt mööda tagasi, ja natuke jalutuskäigu alguspunktist mööda saab jälle kaldast üles ronida. Seal on ka väga ilusaid kohti pikniku pidamiseks.
4. Elistvere loomapark ja Tartus Aura keskuses veemõnud.
5. Üks öö kusagil turismitalus ei ole ka hirmus kallis, odavamates kohtades peaks saama 150 kr nägu.
 
õige arina 26. märts 2002, kl 13.55
heh,kellelgile minu nimi antud...

mina tean teed juhatada selle raba peale,mis Peterburi mnt.pidi linnast välja sõites kuskile loksa-kolga kanti jääb.teeviidad on vist ka üleval.keerad vasakule Kolga mõisa peale ka siis mõne kilomeetri pärast näitab,et paremal pool on raba.seal on lahe vaatlustorn ka.Istud seal üleval ja kui rahvast vähem saab lausa piknikku pidada :)) (söögiga ma mõtlen)
 
minni 26. märts 2002, kl 14.47
Ajakirjal Loodus on selline buss, mis viib igal laupäeval ja pühapäeval mingisse huvitavasse Eestmaa paika koos giidiga. Oleme perega paar korda käinud ja väga rahule jäänud, saab piisavalt matkata ja giidi jutt on väga asjalik. Hind 80 kr/täiskasvanu. Loodan, et nad pole seda üritust lõpetanud.
 
kadi 26. märts 2002, kl 19.29
Kuigi loodus ei ole veel eriti kevadine ega ilus, soovitaks linnainimestel siiski üritada mingi nö metsavahele pääsemise võimalus leida. odavatest variantidest näiteks enda või mõne sugulase, tuttava majake, suvila looduskauniskohas, kus saaks sauna teha ja kahekesi kaminavalgel aega viita. Kui selline võimalus puudub, siis näiteks otsida mõni turismitalu, kes midagi ilusat taskukohase hinnaga pakub. Kui ilm ilus saab päeval ringi jalutada ehk pakutakse ka juba mingeid aktiivseid või sportlikke tegevusi looduses mõnes kohas ja saab ehk ka piknikku pidada ja õhtul siis midagi hubast ja tsipa romantilist.
Ise olen oma mehega nii aega veetnud, kuigi rohkem suvepoolsel ajal ja oli igati tore, vaheldust ja linnast eemale jne.
 
Feliks 27. märts 2002, kl 08.38
Tsinana: meil jalutuspaikades ühine maitse....vateplatvormid oli lusa mu lemmik teema oma sõpradele Tallinat näidates...enamik neist (ka tallinnlastest) ei osanud aimatagi, et vaateplatvorme nii palju on:))...lisan selle juurde, et omaette väärtus vaatamiseks on (veel) sisehoovid:)
 
Feliks 27. märts 2002, kl 08.40
Tsinnale oli viimane mõeldud..sorry:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!