Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
pimekohting
 
mnjah 26. märts 2002, kl 14.48
Andke nõu kuhu on kõige parem koht pimekohtingule minna.Kuskile klubisse või kohvikusse minna ei taha.Ei taha ka nii,et üks meist ootab kuskil,äkki ei tulegi kohale,niiöelda piilub kuskil ja irvitab.Ei taha ka ise ootusärevuses ringi vahtida.Suhelnud olen selle kutiga juba tükk aega,telefonitsi ja sms-idega tundub igati normaalne inimene aga....äkki pettume mõlemad ja kuidas siis sellest situatsioonist välja tulla???
 
Tigr 26. märts 2002, kl 14.53
jää õige pisut hiljaks.....õige natukene...siis näed kohe eemalt, kas ta on kohal või mitte...

sest kui meesterahvas esimesele kohtamisele hiljaks jääb....siis ei ole sealt midagi head tulemas niikuinii

mina sain ühe toreda mehega kokku vabaduse väljaku parklas, teadsime teineteise automarke ja mina jõudsin küll varem, sest tahtsin olla kindel, et asjast ülevaade on.....tema tuli oma subaruga ja parkis otse minu honda ette, tuli välja ja koputas vaikselt aknale....ja siis läksime sööma...
 
õige arina 26. märts 2002, kl 14.55
Minge koos lõunale, see ei tohiks ju üle 1h kesta, ja kui ei meeldi võid selle oma mälust pühkida.
 
plika 26. märts 2002, kl 14.56
See õige arina on plika. Vabandan.
 
arina 26. märts 2002, kl 14.59
plika, ei ole hullu,niikuinii oleksin sama tahtnud öelda :))
 
Tiina 26. märts 2002, kl 15.00
Mina olen küll väikeses hubases kohvikus kohtunud, kus on võimalik piirduda viisakalt tassi kohviga ja lahkuda. Tulematta pole veel keegi jäänud. Kohtunud olen ka suvel jalutades rannas. Kui teineteise telefoninumbrid olemas, siis on vähe tõenäoline, et teineteist ülesse ei leia. Tavaliselt ma ikka pikemalt inimesega tutvun, enne kui kohtama lähen, siis pole ka igasugu lolle üllatusi karta, vaid kohtume juba kui vanad sõbrad, kes enne lihtsalt veel pole teineteist näinud. Ja välimus ei mängigi siis nii suurt rolli kui tead, et kohtud huvitava vestluskaaslase ja toreda inimesega.
 
tore 26. märts 2002, kl 15.07
minu parim kohting oli suvel, käisime koos rulluisutamas, lihtsalt saime Kakumäe ringil kokku ja sõitsime siis umbes tunni, väga lahe oli, siiani suhtleme:)
 
mnjah 26. märts 2002, kl 15.29
Üldse on selline kohting kuidagi imelik.Telefonitsi oleme küll jutuajajad,aga kardan et kui kokku saame kohmetume kindlasti...Kuidas head muljet avaldada,olen selline pabistaja tüüp???
 
tore 26. märts 2002, kl 15.43
kui te juba telefonitsi juttu ajate, siis pole vast asi väga hull. ja muidugi see ka, et ei maksa eriti palju loota-oodata sellelt kohtumiselt, ja veelgi parem, kui enne pilte vahetate, see on ka abiks, kui ikka tead enam-vähem, milline inimene sind ees ootab. kui sa ikka piisavalt loomulik oled ja ei ürita kedagi teist etendada, siis läheb kindlasti hästi:)
 
plika 26. märts 2002, kl 15.44
OLe nii nagu sa alati oled.
 
Elena 26. märts 2002, kl 15.49
Jah, lihtsalt ole sina ise. Ongi kõik.
 
lexx 26. märts 2002, kl 15.50
mnjah, head muljet saab paraku avaldada justnimelt ilma pabistamata. Kohmetuda võib, aga pabistada mitte, see lausa ehmatab eemale. Tema ju arvab, et ta on suutnud sulle usaldusväärse ja kindla mulje jätta.
Njah, täpsuse huvides peaks rõhutama, et mina mõtlen nii ;-)
 
Tiina 26. märts 2002, kl 15.50
Oi ma ka pabistasin esimesel korral meeletult, mis sest, et olime samuti kirjutanud, telefonitsi palju vestelnud.... Aga tema pabistas ka ja lõpptulemusena läks meie kohtumine ikka kenasti :).
 
Tigr 26. märts 2002, kl 15.54
ole Sina ise, see on kõige parem....ära mängi kedagi teist, ära ahvatle ilmaasjata, ära tõuka eemale põhjuseta :)
 
mari 26. märts 2002, kl 16.03
haa, blind date on väga tore meelelahutus!!:)) pole küll ise enam paar aastat seda praktiseerinud, aga igast naljakaid asju on siiani meeles:)
Kohvik on selleks ideaalne koht,mis sa ei taha sinna minna?? Mina olen tavaliselt kasutanud kas mingit kohvikut või mingit avalikku kohta (Raekoja plats jms). Kui juba telefoniga räägitud, siis päris tõsiseks tropiks vaevalt see inimene osutub.
 
Minuke 26. märts 2002, kl 18.58
:) olen isegi paaril n ö pimekohtingul käinud ja siiani pole midagi hullu...kui inimesega ikka jutt jookseb ükskõik kas siis telefonis,netis siis ei teki ka irl probleeme

aga esimeseks kokkusaamiseks võiks just vabalt olla kas kohvik või siis mõni mugav söögikoht kus on hea istuda ja lobiseda kasvõi lõuna ajal
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!