Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
bitch?
 
kuu-uurija 09. aprill 2002, kl 11.37
Ühel mu tuttaval on mobiili salvestatud tüdruksõbra number nime alla BITCH. No ja kui tüdruksõber helistab vilgub displeil vastav tähekombinatsioon. Mulle endale tundub selline asi nagu vähese lugupidamatusena.

Ise oma suhetes sellist asja ei taluks. Kuidas on lood teistega?
Või on see normaalne? MIda just arvavad ülejäänud naissoo esindajad? Mida teeksite teie kui Teie number on mehe telefonis BITCH - i nime all?
 
Undiin 09. aprill 2002, kl 11.42
Salvestaksin sellise mehe oma telefonis nimega :TROPP or smth. Nii muuseas peaks ta seda siis nägema ja....edasist ei ole mõtet pikalt seletada.
 
eneL 09. aprill 2002, kl 11.45
No kui see minu kaasteadmisel sellise nimega seal on, siis vist ei häiriks. Muidu tekitab küll kena väikse jahmatuse ja mõtleksin, mille samalaadsega kätte maksta. Undiini lahend on päris hea :-)
 
kassikakk 09. aprill 2002, kl 11.47
Suure tõenäosusega ei teaks ma ju seda ;) Kui teaks, siis vast ei helistakski.
 
? 09. aprill 2002, kl 11.47
Tropp on liiga leebe.
Aga see on piisavalt alandav, et sellise tüdruksõber olla ei tahaks.
 
undiin 09. aprill 2002, kl 11.47
Unustasin enne lisamata, et minul isiklikult selliseid meestuttavaid ei ole. Mis sorti suhe see küll üldse olla võiks? Mingi SM variant?
 
Tigr 09. aprill 2002, kl 11.49
no ega keegi meist ju ei tea, milliseid hellitusnimesid paarike omavahel kasutab....võibolla on nad nii kokku leppinud, et vastastikku teineteist solvavate nimedega kostitamine neid sootuks ehk erutab vms. inimesi on ju igasuguseid.

no ja vaadake või näiteks auris rätseppa, kes oma ilusat blondi naist hellitlevalt tussuks kutsub (või midagi sinnapoole see hellitusnimi küll kõlas)......

BITCH - babe in total control of herself....nii et ma ka ei tea...
 
cici 09. aprill 2002, kl 12.01
Eestikeelne variant oleks parem:))
 
plika 09. aprill 2002, kl 12.08
Nõus Tigr, I´m a bich and proud of it. Kui suhteid konkreetselt ei tea, ei maksa hukka mõista. Minu kursavend ütleb mulle vahel bich, ma ei oleks solvunud, kui see oleks tal ka telefonis, kuna tean meie omavahelisi suhteid- oleme väga head sõbrad. Mu mehel oleks põhjust isegi armukade olla, aga ta ei ole õnneks.
 
ylenna 09. aprill 2002, kl 12.09
Mul tuttav kutsub oma naist sedamoodi ja mõlemad on rahul...
 
LaTetra 09. aprill 2002, kl 12.20
Sõbranc avastas oma mehe telefonist enda nime all "vanamoor", oli jube solvunud küll.
 
täpi 09. aprill 2002, kl 12.29
heh ma küll ei solvuks, ma alati ütlen et i'm not a bitch, I'm THE bitch:))
tuttava hellitusnimi oma naise kohta on näiteks mutter (sks keelest muidugi), võõrale inimesele võiks ju ka väheke imelik tunduda, aga nemad ise on rahul.
 
kil 09. aprill 2002, kl 12.55
see on omavaheline sõbralik nöök ja sellest ei peagi vast teised aru saama :) mina võin kyll olla bitch, kui selle taga on meile mingi omavaheline naljakas lugu näitex või midagi :))
 
Mariann 09. aprill 2002, kl 13.26
Ehh,mina ükskord solvusin mis jube kui avastasin,et mehe telefonis mind üldse polegi...Noh,tema vabandas asja muidugi sellega,et mu nr on tal peas...Kuigi tegelt usun,et see oli ikka millegi muu pärast ära kustutatud - topeltmäng? Igatahes põhjust kahtlustamiseks andis küllaga.Nojah,intuitiivselt hakkasingi käituma ni hullult,et oleksin õnnelik olnud kui telefonis oleks bitch minu numbri juures olnud :)) Pärast muidugi tuligi välja,et mul oli õigus ja loomulikult läksin temast kohe lahku.Mis on selle jutu mõte (ehh,äkki läks kaduma sihukese pika jutu peale :)) ) - mõte selles,et äkki on see tüdruk oma käitumisega sellise nime ära teeninud...
 
Feliks 09. aprill 2002, kl 13.40
..aga kui ongi tegemist bitchiga...sõna otseias mõttes...ja polegi vahet kas selle sõna parimas või halvmas mõttes...iga nimi kju sümboliseerib kedagi ..ju siis sümboliseerib too nimi toda naisterahvast tollele inimesele...ja tema pärisnimi ei ütleks äkitse mehele miskit. Võtke asju normaalsena, peab siis kõik kohe sihiteadlik solvamine olema?:)
 
Kiisu 09. aprill 2002, kl 14.22

Kui ma oleks oma armsa elukaaslase mobiilis bitchi nime all, siis ma küll ei pahandaks, siis oleks see fun. Aga kui ma olen selle nime all oma töökaaslase või sõbra telefonis, siis oleks küll natuke jama.
 
Andersson 09. aprill 2002, kl 15.00
Igati normaalne ju!
Tuleb arvestada et eestlased siiski veel armastavad igasugu välismaa ja võõrsõnu. Kõik ei tea nende õiget tähendustki- on lihtsalt kusagilt kuulnud ja arvab et on lahe.

Kas keegi teab, mida tähendab: @!#$ ??

Solvuda võiks, kui oleks midagi väga halba ja otseselt eesti keeles.
 
. 10. aprill 2002, kl 03.51
 
Kribu 11. aprill 2002, kl 18.12
aga mina olen sõbra moblas kirjas kui "aldjake", a-ga sellepärast et nii on lihtsalt armsam...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!