Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Nightman
 
ull 09. aprill 2002, kl 17.39
Palun rääkige mulle Nightman baarist. Kes on käinud, mis mulje on jäänud? Saan aru, et see on suunitlusega homomeelsetele. Mina seda küll ei ole, aga tuttavad kutsusid. Kas on õhtuti palju rahvast? Milline on õhkkond? Vahe nädala sees / nädalavahetusel. Nii väga tahaks ennem minekut teada.
Ette tänades.
 
Tigr 09. aprill 2002, kl 18.11
mulle tundub, et ta rohkem selline moeröögatus on.

homomeelsed? nojah, eks seda sai kunagi niimoodi välja reklaamitud ju ka. ja võibolla on neid seal tõesti rohkem kui mujal. aga mitte häirivalt.

ja lahti on ta vist ka vaid nädalavahetusel, st reede ja laupäev.

ehkki pole ammu käinud ja täpseid andmeid seetõttu öelda ei oska.

ahjaa, vaata ette uksehoidja/turvamehega, selline hästi suur transvestiit....tema valib näo järgi, keda lasta sisse ja keda mitte, minul võttis küll hirmu nahka kui pealaest- jalatallani üle vaatas :) (võimalik, et ta seal enam ka ei tööta ning ehk ei olnud tema suunitlus ka olla transvestiit, ta lihtsalt paistis selline, mina ka ei tea...)
 
Coff 09. aprill 2002, kl 18.18
Idee järgi pidi jah alguses ainult homodele olema, nüüd on nii et kõigile vabameelsetele. Ise olen vaid mõned üksikud korrad käinud, tuttavad on öelnud, et ainuke koht, kus ennast TÕELISELT vabaks saab lasta. Võrreldav välismaa klubidega- s.t prioriteediks on enda lõdvaks laskmine ja väljaelamine, mitte enda demonstreerimine.
Samas mõnes mõttes selline pool-kinnine koht, et vahel (kui Sa turvamehele ei sümpatiseeri või oled seal mingite lollustega hakkama saanud) võid ukse taha jääda.
 
nightwoman 09. aprill 2002, kl 18.19
pane kindlasti labidas püksitagumikust sisse, minetea...juhul kui sa mees oled, muidugi. kui oled naine, siis ära parem hakka minemagi, need lesbilised seal murravad su kohe maha. jube!!!neelud juba käivad, nämmnämmm värske liha tulekul..
 
el 09. aprill 2002, kl 18.44
Nightman on parim klubi!Vaba ohkkond yle koige!
 
Sumer 09. aprill 2002, kl 19.07
Viimasel ajal üha rohkem tavaliseks klubiks muutunud - nädalavahetustel on ikka üsna hullumaja sissesaamisega. Ahistama seal küll keegi ei hakka.
 
corsten 09. aprill 2002, kl 22.32
Sissepääs on vaid klubikaartide, tutvuse või välimuse kaudu/kaudu. Kohal palju moeinimesi, kes polegi nii peded ja lesbid.
Narko värki liiga palju - ASaagim ja sellised. Mehed tõmbavad kokaiini naiste WC-s.
Vaata ette Aigi Vahingu jala eest - seal selline kõrge tantsulava - pidin ykskord vastu pead saama kui too tantsis.
Kui nimetad mõne kuulsa pede nime uksel - näiteks kysid kas Volk (Toomas Volkman) on siin - siis saad sisse.
 
mari 10. aprill 2002, kl 01.30
käisin seal mitmed korrad järjest nii paar aastat tagasi, siis sai sinna küll iga jumala nägu sisse! ja no vabameelsus--- ma olen küll õudne konservatiiv (aga mitte homofoobne) aga näinud seal midagi shokeerivat. mõnus koht.
aga paar agressiivset lesbilist jäi küll silma:)
 
täpi 10. aprill 2002, kl 09.34
suurapärane koht. niiiiii palju ilusaid mehi kes tantsivad kui noored jumalad! puhas silmarõõm. ja seal saab tõesti tantsida ja lõbutseda, mitte ei pea pidevalt mingeid pakse koledaid kiilakaid vanamehi ära ajama nagu paljudes teistes klubides. ahjaa kui varem minna, nii enne 12 (peab küll arvestama et siis on klubi üsna tühi) on suurem tõenäosus sisse saada, hiljem on klubi juba täis ja nad võivad vabalt öelda et ainult kaardiga.
 
Mii 10. aprill 2002, kl 10.45
Viimase peal koht, tõeliselt mõnus õhkkond, mis on omane ainult sellele klubile. Poisid tõesti nagu ponksid ja tantsivad jube hästi. Ja tunda saab seal ennast vabalt, tantsida nõrkemiseni ja üldse ei pea muretsema selle pärast, mis seljas ja jalas. Esimene kord kui käisin, siis tund aega lihtsalt istusin ja vaatasin, mis toimub - nii huvitav oli jälgida, mujal klubides sellist pilti ei näe. Kui armastad ka muidu klubitada, siis sulle meeldib seal kindlasti:)
 
ull 10. aprill 2002, kl 12.38
Suur tänu vastajatele. Sain täitsa hea ettekujutuse ja käin ikka ära. Loodan, et uksepealne härg mind välja ei praagi :)))
 
nightwoman 10. aprill 2002, kl 13.12
tuli meelde üks vahejuhtum kui armukade pede mind seljatagant ründas ning lavalt alla lükkas. nimelt, tema boyfriend oli mind tantsima rebinud ning käitus liigmiilustavalt, ilmselt, vms. igatahes see hull hüsteerik tuli mulle kallale. oleks vähem rahvast olnud, oleksin ehk elukesest lahti saanud. niiet täiesti ohutu seal ei ole...
muzoon on aga hea. sestap seal käingi. homopoistest ei ole küll sooja ega külma, irw
 
Kribu 11. aprill 2002, kl 18.18
To Ull:
Uksepealne härg ei ole enam Nightmanis tööl, juba oma paar kuud on hoopis bensujaamas müüja. Ukse peal on turvamehed, täitsa tavalised ja klubi ise onn pungil tuntud diskopepusid täis, mitte mingi korralik homobaar. Aga ei saa salata, ega lõbusamat kohta ilmselt Tallinnast leia...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!