Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
mida arvata, kui...
 
neiuke20 09. aprill 2002, kl 21.01
Mida arvata sellest, kui mees kannab kodus olles mobiili kogu aeg endaga pyksitaskus kaasas ja kui juhtub selle laua peale panema, siis lylitab telefoni hääletu peale ja keerab ta tagurpidi( nii, et ekraan on vastu lauda)? Kas siin on tegemist salajase suhtlusega? Mida Teie arvate?
 
elevant 09. aprill 2002, kl 21.10
siis on nähtavasti neiuke väga lihtsameelne...
 
ketu 09. aprill 2002, kl 22.54
Kas tõesti käitub nii inimene kellega koos elad, kuidas ta jaksab kogu aeg nii tähele panelik olla? Midagi ta ilmselt tõesti tahab varjata, aga tead meeste maailm ei keerle ainult naiste ümber, äkki tal on hoopis kriminaalsed sõbrad. Kunagi ei tea.
 
opossum 10. aprill 2002, kl 08.47
ei ole siin lihtsameelset midagi. käitusin peaaegu samamoodi, kui messisin ühe tuttavaga. Suhet küll ei olnud, aga ei tahtnud ka, et mees saab teada sõnumite sisu
 
suss 10. aprill 2002, kl 08.49
vat kui hea, et tänapäeval moblad on, palju suurem võimalus on et partner vahele jääb ;)))
 
moor 10. aprill 2002, kl 08.55
Aga mis sul teise moblaga pistmist on. Lase teeb sellega, mis tahab.
 
Norija 10. aprill 2002, kl 08.58
Või on mees endale selle kombe mõne töö pärast sisse harjutanud. Äkki töötab KAPOs või FSB-s:)
Kui kuidagimoodi ei saa välja kannatada seda, et mehel sinu ees saladusi on, siis uuri aga. Ja lepi tagajärgedega.
 
PatsientNR128 10. aprill 2002, kl 09.35
Sinu taat on kas kiiksuga, ületöötand, või tõesti on asi kahtlane.
Mida ta selle peale ütleb kui sa ta mopsi näpima hakkad kas muutub närviliseks?
 
selge 10. aprill 2002, kl 10.18
Kui ta enne kätus teisiti, siis on kindel, et talle tuleb kõnesid või sõnumeid, mida ta ei taha, et Sina kuuleksid-näeksid. Ja tõenäoliselt on need just teiselt naiselt.
 
Feliks 10. aprill 2002, kl 10.20
...kuidas nii..ikka peab olem ateine naine..ja peab kohe kindlasti peab olema see teine naine armuke!!!:)))))))..aga äki on ta hoopis homo?:)))
 
Naine45 10. aprill 2002, kl 10.21
Absoluutselt kindel lugu. Tegin ise ka samamoodi kui üks vana afäär ei tahtnud lõppeda ja iga hetk võis soovimatuid kõnesid tulla.
 
PatsientNR128 10. aprill 2002, kl 10.22
Või mehelt
 
Nisike Naaskel 10. aprill 2002, kl 11.03
Või on tal võlad ja kardab võlanõudjate kõnesid.
 
sidney 10. aprill 2002, kl 11.14
Tundub, et tõesti salapärane mees!
Öösel kui mees magab, mine salaja esikusse vmt kohta ja kontrolli kõik saabunud sõnumid ja vastatud kõned üle, saab su hing rahu. NB! Vaata et vahele ei jää! Mina olen ükskord oma abikaasa mobla ja rahakoti sisu puistanud...
Ilus ta muidugi ei ole teise isiklikes asjades tuhnida...aga mis sa hing teed kui uudishimu on nii suur!
PS Minu kartusesd õnneks osutusid liialdatuiks :-)
 
Undiin 10. aprill 2002, kl 11.46
To: sidney. No vot, kahtlused olid Sul asjata aga ega see ei tee olematuks asjaolu, et Sa oma mehe asjades tuhnisid! On siis vaja ikka nii kangesti või? Mõned kommijad "lohutavad" siin paranoilise teema tõstatajat - et kindlasti teine naine, raudkindel! No kuidas teie teate teiste inimeste elu? Kui mees nii teeb ja naisele tundub, et mingi koll on peidus, siis võiks enesele ka otsa vaadata a la, et mida ma äkki valesti olen teinud. Kui ei ole endas viga, siis annab ju rääkida muredest oma abikaasaga. Või mis?
 
kahju 10. aprill 2002, kl 12.43
aga tundub küll sedamoodi olevat et teine naine mängus. Naljaks asi sellega aga kas tõesti kõik mehed muutuvad siis telefoni suhtes samasugusesks? Sest täpselt sama asi juhtus minu endaga - lõpuks tegingi nii nagu keegi siin soovitas - kui mees magas siis hiilisin telefoniga vannituppa ja saingi mis tahtsin - kirglikud sõnumid miskilt tibilt... Ja pisaraid pikaks ajaks.
 
Bella 10. aprill 2002, kl 13.05
Issand kui vastikud te olete! Kas tahaksite, et teie mees/elukaaslane teie rahakottides, märkmikes, moblas ja kõneeristustes sobraks? Pole mingi ime, et mehed minema kõnnivad, selline elu pole ju kodu, vaid politsei soolaputka!
Ja miks peaks teile korda minema, kas mees saab tibilt kirglikke sõnumeid või sõbralt äriinfot? Olge ikka viisakad inimesed. Paraku, see on vist eestlaste geenide töttu võimatu...
 
Bella 10. aprill 2002, kl 13.05
Issand kui vastikud te olete! Kas tahaksite, et teie mees/elukaaslane teie rahakottides, märkmikes, moblas ja kõneeristustes sobraks? Pole mingi ime, et mehed minema kõnnivad, selline elu pole ju kodu, vaid politsei soolaputka!
Ja miks peaks teile korda minema, kas mees saab tibilt kirglikke sõnumeid või sõbralt äriinfot? Olge ikka viisakad inimesed. Paraku, see on vist eestlaste geenide töttu võimatu...
 
Bella 10. aprill 2002, kl 13.10
Issand kui vastikud te olete! Kas tahaksite, et teie mees/elukaaslane teie rahakottides, märkmikes, moblas ja kõneeristustes sobraks? Pole mingi ime, et mehed minema kõnnivad, selline elu pole ju kodu, vaid politsei soolaputka!
Ja miks peaks teile korda minema, kas mees saab tibilt kirglikke sõnumeid või sõbralt äriinfot? Olge ikka viisakad inimesed. Paraku, see on vist eestlaste geenide töttu võimatu...
 
Bella 10. aprill 2002, kl 13.12
Sorry, mina küll ei tahtnud oma arvamust 4-kordselt avaldada...
 
Feliks 10. aprill 2002, kl 13.13
Bella: ma tänan Sind aktiivse tegutsemise eest kahtlustamiste vastases võitluses!:) Kas Sul tuuleveskitega võitlemise tunnet ei tule peale? MUl vahel juba tuleb:(
 
sidney 10. aprill 2002, kl 13.15
to undiin
kui EI ole, mida varjata, ei saa midagi ka selle vastu olla kui abikaasa isiklikes asjades tuhnib. See ju ei tohiks närvidele käia või kuidas? Aga kui üks osapooltest käitub kahtlustäratavalt on naisel/mehel õigus asjas selgust nõuda (loe: isiklikes asjades tuhnida)
Mulle lihtsalt meeldib enne faktid üle kontrollida kui rusikatega vehkima lähen.
 
Bella 10. aprill 2002, kl 13.30
Tänan Feliks! Aeg-ajalt tuleb küll. Aga su peen iroonia on nii Kosutav :-)
To Sidney: teise inimese asjades tuhnimine on tema privaatsuse jõhker rikkumine ja seeläbi saadad talle signaali, et sa temast ülepea lugu ei pea. Siiamaani olen elanud küll teadmisega, et mu abikaasa on inimene, kellest ma kõige rohkem lugu pean. Ja ükski asi ei õigusta kellegi isiklikes asjades tuhnimist.
Praktilisema poole pealt: kui avastad seal tuhnides, et mees petab, ja lähed rusikatega vehkima - mis sa sellest saad? Kas arvad,et jätab petmise järgi või?
 
Feliks 10. aprill 2002, kl 13.34
Bella: Sa oled ka järjest meeldivam..ikkagi inimene mu meelest...erinevalt (siin) levinud arvamisele:))
 
prill 10. aprill 2002, kl 13.43
Neiuke, meil juhtus ka miskit taolist. Ühel kenal päeval jäi telefon tummaks, ainult mees kiskus seda iga natukese aja tagant püksitaskust välja. Ja hommikul dušši alla minnes võttis telefoni vannituppa kaasa. Tõepoolest, ei ärata ju miskit kahtlust.Siis tegingi seda, mida kombelised õigeks ei pea- ööpimeduse varjus mehe norskamise saatel klõpsisin ta telefoni. Ja oh imet- olidki meest. moosist ja muust nõretavad messid mingilt tibilt.
Mis on siis parem- kui on kahtlus- kas käia ringi ja muudkui mõelda, et ons see asi nüüd nii või teisiti või näppida teise telefoni ja sealt saadud infi pärast päevi pisaraid valada.Aga kehakaalule mõjus hästi(praegu teeb nalja .aga tookord oli asi naljast vääägade kaugel).
 
prill. 10. aprill 2002, kl 13.53
Mul praegu kolmas katse,2 eelmist ei jõudnud millegipärast kohale-delfil lõunauinaku aeg?
Ühesõnaga- meilgi toimus midagi analoogset. Esmalt keerati hääl maha ja hommikuti dušši alla minnes sulguti koos telefoniga vannituppa.Appikene- ei ärata ju kahtlust. Tegin siis seda, mida hea kasvatusega inimene ei tee- ööpimeduse varjus mehe norskamise saatel klõbistasin ta aparaati.Ja oh imet- maguslääged messid mingilt tibilt.
Kumb on siis õige- käia ringi, kahtluseuss hinge puremas või telefoni näppida jasealt teada saadu pärast päevi pisaraid valada? Ei saa ju tuima näoga kotlette praadida, kui tunned-tead, et miskit on teoksil.
 
sidney 10. aprill 2002, kl 14.12
bellale:
Rusikatega vehkimine oli mõeldud rohkem metafoorina :)
Pole eluski kellegi peale häält tõstnud, veel vähem käte-jalgadega asju selgeks teinud...
Aga mis puutub Sinu vastukaja, siis: ma ei poolda absoluutselt põhjuseta (!) teise asjades tuhnimist, sul on õigus, see ON privaatsuse rikkumine.
Aga jutt käis ju mobiiltelefonist, mitte mingist Pühast Isiklikust Ainult Omaniku Silmadele Mõeldud Asjast.
Tühipaljas telefon!!!!!! Ja tookord kui ma oma mehe telefoni tsekkasin, polnud asi üldse küsitavas truudusemurdmises vaid üks teine ja üldsegi mitte delikaatne teema.
Ilmaaegu tegid sääsest elevandi.
 
kuku 11. aprill 2002, kl 10.23
Jah, väga tuttav teema. Meil oli kodus ka samamoodi.Kohe kui koju tuli, lülitas telefoni välja või oli telefon püksitaskus hääl maha võetud. Vahest kui vastas, ütles,et helistab tagasi, aga minu juuresolekul ta seda ei teinud.
....hiljem selgus ka, et kahjuks oli armuke.
 
xxx 13. aprill 2002, kl 19.03



Arvan,et sul võib olla kahtluse osas õigus,mul oli endal ja paaril tuttaval täpselt nii!
 
Suller 15. aprill 2002, kl 10.49
Ei taha kuidagi uskuda,et need näpuga näitajad ise pole kunagi teise järel midagi nuhkinud-kohe mitte iialgi!?

Ise arvan asjast nii,et USALDA,AGA KONTROLLI.........
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!