Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kas olen ainus loll?
 
strella 10. aprill 2002, kl 13.08
See kuidas ma oma mehest kunagi lahku läksin oli üks inetu lugu. Ja tavaline. Ta leidis teise. Labaseks tegi loo see, et tema meelest oli naise ja kahe lapse kõrvalt (püsi)armukese pidamine täiesti normaalne. Mina ei leppinud. Lihtsalt oli paha võtta hommikuti vastu meest kes teise kaisust tuli. Ja nii see läks. Nüüd oleme lahus, kusjuures eks tahab pidevalt tagasi tulla - aga ma ei taha ikka.
Üksielamisega on aga selgunud karm elutõde - ma pole inetu inimene ja nii on juhtunud, et päris mitmed abielumehed on sõna otseses mõttes käinud mind endale armukeseks palumas ja maad uurimas - kes pakub sponsorlust, kes töökohta, kes lubab auto osta. Olen keeldunud. Kuid siiski - kas olen ainuke loll kes suutmatusest armukese omamist taluda oma mehest lahku läks? Sest nende meeste jutust selgub, et naistel pole armukese vastu midagi ja et hea armuke ennem perekonda tugvendab kui et nõrgendab. Usu nüüd hülge möla - ütlevad nii mõnedki - kuid siiski. Kusjuures need abielumehed on kõik näiliselt väga ja väga head pereisad.
 
fille 10. aprill 2002, kl 13.20
ei ole sa ainuke. mina kaa
 
kenny 10. aprill 2002, kl 13.31
kolisin alles värskelt eraldi, pärast 7 a. kestnud kooselu tunnistas elukaaslane üles , et on 3 a episoodilist armukest pidanud (lapsi õnneks meil pole) - hinges on jube valus, kuna tuli kui välk selgest taevast, aga usalduse puudusel samamoodi jätkata ei suuda ega taha
 
ginger 10. aprill 2002, kl 13.34
ei armukese roll ole midagi sellist mida tasuks ihaldada ning räägitakse, et ega vana suppigi tasu soojendada, sest lõppkokkuvõttes parandab küürakat ainult haud :)
 
Psycho 10. aprill 2002, kl 13.34
A-jee! Kes see auto lubas osta? Las ostab parem mulle auto kui sa ise ikka kindlasti huvitatud ei ole. :)
 
psyHH 10. aprill 2002, kl 13.57
Mul ajab selles osas juhtme kokku, et kui inimene peab selliseid asju veel suht norm. Siis tekib sama kysimus-"a`la kas olen loll?" Ja ei teagi kuhu selliseid liigitada..ja siis ei ta ka mis enam oige on..ja siis ei tea mida tahta..A koige pohilisem, ise peavad armukesi aga oo-hoo-hoo kui teada saavad, et kellegile lihtsalt /puhtjuhuslikult tanaval naeratasid..oo-hoooo
 
Naine25 10. aprill 2002, kl 14.05
MA arvan,et sa oled ennast austav ja väärikas naine, et sellisest mehest lahku läksid.
Jää selliseks, nagu sa oled ja saada need armukeseks manguvad abielumehed pikalt või võta näit. nende jutt linti ja saada nende abikaasadele.
 
kassikakk 10. aprill 2002, kl 14.06
No siis olen mina ka loll heameelega :)
Nii mõnegi mehe jaoks oleks ametlik haarem normaalne, sealjuures muidugi, et tema teenitud palk on ta taskuraha, või veel parem, naised peaksid teda ülal. Mine nüüd tea, normaalne või mitte ;)
 
lihtsalt naine 10. aprill 2002, kl 14.50
Hirmujudinad käivad üle keha, kui mõtlen sellele, kui paljud muidu väga korralikud-ausad-truud-kohusetundlikud jne pereisad/abielumehed oma naiste teadmata armukesi peavad. Näen seda kõike kõrvalt, kuidas asi käib. Ei julgegi mehele minna...
 
ääää 10. aprill 2002, kl 14.51
Aga kui mõni mees ütleb sulle, et tema naine on sellega nõus,
siis nõua, et ta sind naisele ametlikult tutvustakse. Stiilis saage tuttavaks: Naine, minu armuke. Minu armuke, naine. Et kui naine on mehe sõnul armukese pidamisega nõus, siis peaks see ju ka mehele sobima.

Sama nippi soovitaksin neile tüdrukutele ka,
kellele abielumees ajab juttu, et meil on naisega juba ammu kõik läbi, et magame erinevates voodites ja hakkame nagunii lahutama.
 
fille 10. aprill 2002, kl 15.21
ääää
mulle on tehtud selline ettepanek. mehe naine oli veel hetkel viimaseid kuid rase ka...kujutan ette kuidas me oleksime ta mehega käsikäes uksest sisse astunud ja kuidas mees särasilmselt oleks oma uut 'armastust' oma naisele tutvustanud..
jooksin nii et kannad kuklas.
kuigi mõned naised on kõigega nõus, peaasi et mees neid maha ei jätaks. kurb.
 
Venice 10. aprill 2002, kl 16.21
Strella lugu nagu minu elust võetud!
 
Naine45 10. aprill 2002, kl 16.26
Kogemustest võin öelda, et enamik valgekraesid st need kellel on ametiauto,vaba aega ja vaba raha piisavalt leiavad, et selle vaba ajaga töö ajal võiks midagi kasulikumat teha ja siis peale tööd oma pere juurde minna nagu õige mees. Olen ise ka nö samal tasemel ainult selle vahega, et sportlikust huvist kellegagi magama ei lähe,aga meestega on teised lood. Nii,et kui tahad truud meest ,siis vaata mis tööd ta teeb. Muidugi erand kinnitab alati reeglit.
 
Spunk 11. aprill 2002, kl 00.48
Vanajumal on mehe loonud otsijaks ja naise leitu säilitajaks. Teie ,naised, songiks veel tänagi tokiga mulda kui mehed poleks traktorit leiutanud. Mulle võib ju karbonaad maitseda, aga süüa ainult seda päevast päeva, aastast aastasse! Igal juhul maitsen ära ahvatleva välimusega prussaka. Nii hea on tõdeda, et minu püsivalik on parim.
 
Nisike Naaskel 11. aprill 2002, kl 10.45
Spunk. Vanajumal on loonud naise kodukolde kaitsejaks, kodukoopa korrastajaks ja hoidjaks. Mehe jahimeheks. Suur osa naisi oleksid nõus ilmselt tegelema ainult leemepaja, kodukolde ja lõkketulega, nagu ürgajal, kui mees (samuti, nagu ürgajal) tooks oma jahilkäigult kaasa terve tapetud mammuti - piisab pooleks aastaks, mitte aga 5000 miinus maksud ja tripperi.
 
krokodill 11. aprill 2002, kl 21.39
Ma kipun ka selline põhimõtteline loll sellistes küsimustes olema, kuigi vahel saan ise ka aru, et niiviisi on tänapäeva ühiskonnas palju raskem elada ;)
 
juula 12. aprill 2002, kl 09.26
mina ei oleks ise armukeseks ja ei laseks ka mehel pidada armukest (vähemalt mitte nii, et ma temast tean).

see oleks lihtsalt silmakirjalik, kui oma mehest lähed lahku just tema armukese pärast ja siis hakkad ise kellegi armukeseks... tead ju liiga hästi mida tunneb see seaduslik naine...
 
eh 12. aprill 2002, kl 12.29
äääää andis head nõu. Tutvustagu siis naisele, kui naine niiii nõus ja rahul on. See on ainult ümmargune jutt sinu meelitamiseks, et naine nõus on, tegelikult on vennikestel kohe vesi ahjus, kui naine hakkab aimama. Aga, noh proovi ära, siis saad näha, kuidas peale pelaelõunast keppi autos sinuga, söögipoodi tõtatakse ja lapsele aeda järele ja naisele lilli ostma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!