Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kus on mehe peremees?
 
Ragnhild 10. aprill 2002, kl 14.39
Minu kogemused viitavad aina ja selgesti ühele kindlale asjaolule: paljuski mu mees ei käitu kodust eemal olles
iseseisvalt, vaid on mingisuguste tüüpide meelevallas.
Olen püüdnud talle - riigiametnikule selgeks teha, et peale
kohtumiste poliitikutega ja tähtsate ninadega oleme ka meie pojaga. Muidu on mees hea, truu, hoidev ja tähelepanelik, aga kuidagi liiga hilja tuleb töölt. Kuidas saada ta varem koju jõudma?
 
LaTetra 10. aprill 2002, kl 14.49
Paraku on mehe elus tähtsatest asjadest pingereas esikohal töö, siis sõbrad, siis alles perekond. Naisel täpselt vastupidi.
 
Feliks 10. aprill 2002, kl 15.01
Küllap on mehe peremees ikka ta ise....ent kui ta ei tegeleks nende kõikvõimalike kohtumistega, siis tähendaks see paraku tema kehvemat esindatust erialaselt...ehk rongilt mahajäämist....mihukesel tööandjal (olgu see kasvõi riik) sellist tötajat vaja on? Ja kas siis mees enam perekondagi ülev suudaks niigi palju pidada....ehk need koust äraolemised on otsapidi seotud ikagi ju perekonna nimel....tuleb tegelt vastikult tuttav ette:(
 
sandra 10. aprill 2002, kl 15.07
Kunas või mis kell on liiga hilja töölt koju tulemiseks?
 
Ragnhild 10. aprill 2002, kl 15.12
sandrale:

Kaheksa-üheksa õhtul.
 
mercantile 10. aprill 2002, kl 15.16
see on ju tore,kui mehel tegemist!Kas sul igav või?
 
sandra 10. aprill 2002, kl 15.16
Siis pole ju hullu! Minu oma jõuab kõige varem kell kaheksa aga tavaliselt 22.00:) Parem naudi seda, et saad rahulikult õhtul omaette olla. Mina olen küll nii ära harjunud, et teinekord käib närvidelegi kui ta 8 koju jõuab.
Kui on norm mees siis teeb ta seda töödki ju teie st pere pärast. Võtke lihtsalt nädalavahetustelt kõik mis võtta annab!
 
Ragnhild 10. aprill 2002, kl 15.21
mercantile:

igav? seda vast öelda ei saa, aga tahaks et ta rohkem pojaga koos oleks, mängiks, õpetaks, loeks jne, tead isegi. Muidu on nii, et hommikul annab poisile musi, läheb tööle ja tagasi tulles annab unemusi.

sandrale:

eks ma püüa harjuda, mul ei ole nii suurt häda, aga laps ju...
Nädalavahetusel on tal alailma väljasõidud või välissõidud - siis peetakse ju konverentse ja nii ongi, et jälle ainult mina lapsega tegelemas - poeg aga vajab ju mehekätt-mehesuhtumist-meheeeskuju...
 
vanakala 10. aprill 2002, kl 15.25
ma tean mõnda kena naissoost 'tähtsat nina' ka...
 
sandra 10. aprill 2002, kl 15.29
Meil kipub sama lugu olema, aga nädalalõpud nõuab laps suisa vägisi endale ja mehele paistab see meeldivat. Muuseas suhted paranesid neil kõvasti pärast seda kui nad hakkasid ühiselt korra poole aasta jooksul puhtalt meeste kalastusretki ette võtma. Ja laps sul ju võib 9 magama minna, aga ega ta magama kohe jää. Las räägib lapsega enne uinumist päevategemistest pikemalt. Lapsel kohe kindlasti parem ja tähtsam tunne.
Jaksu sulle!:)
 
Ragnhild 10. aprill 2002, kl 15.33
sandrale:

on ikka vahva, kui säherdusi muhedaid ülesehitavaid ja toetavaid naisi leidub. Eks ma püüa siis .-) või nii.
Mees mul lapsepõlvetanud Võrtsjärve ääres ja kalapüük käpas,
ta polegi ammu vetel käinud. Teen talle selle ettepaneku nii mõnusaks, et tal on raske keelduda. Aitäh, Sandra! Jaksan paremini.
 
ketu 10. aprill 2002, kl 19.31
Mul oli selline lugu, et mees kippus ka üksi väga kaua väljas olema (ei helistanud, mina olin kodus ja koos ka eriti ei käinud). Siis mul tekkisid sõbrad, kellega koos väljas käia, nüüd mees enam üksi ei lähe, käime hoopis koos. Ilmselt on tal lihtsalt tööl või kus iganes huvitavam, või tahab papp teenimist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!