Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Valikuvõimalus :-(
 
Hädapätakas 11. aprill 2002, kl 05.47
Ma ei pea ennast mingiks printsessiks, kuid arvan siiski, et väärin enamat kui joodikust torujüri, kes mind meeletult armastab. Meie ühiste lastega purjuspäi ringisõitmine on mulle vastuvõtmatu. Ma ei suuda teda armastada :( Lapsed teda aga küll. Kuna tema poputab mind, aga mina tõrjun kõik ta lähenemiskatsed, on asi lõppenud korduvalt asjade lõhkumise ja ka kätega rääkimisega. See on õudne! Saatsin ta minema...
Käib nüüd kainena lapsi vaatamas. Lahkudes lapsed nutavad-issi,issi. Mida teha? Kui võtan ta tagasi, kordub kõik uuesti ja võtan endalt võimaluse leida enda kõrvale kedagi, keda armastaksin ja austaksin. Aga lapsi ta armastab ja lapsed teda. Võiksin temaga elada ühe katuse all ,aga mitte enamat.
Tean, et pean otsuse ise langetama, kuid oleksin tänulik teie arvamuste eest.
 
maya 11. aprill 2002, kl 08.44
Oled juba otsuse langetanud, st. saatsid ta ju minema, ja jää endale kindlaks, muidu jäädki teda tagasi võtma ja välja viskama.
Kas lapsed on veel väga väiksed, et aru ei saa isa alkoholi lembusest, ta käib ju neid vaatamas ( ainult kainena, seda nõua kindlasti). Sa ei saa ainult laste nimel elada, sinul on ka ainult üks elu, ja see ei peaks olema kannatuste rada.
Tean mida räägin, sest ise tulin ka lastega viinalembese mehe juurest ära, kodune õhkond on praegu palju rahulikum, isal on lubatud käia lapsi vaatamas ja kohtuda lastega.
Ja proovi võtta endale ka veidi hingetõmbe aega enne kui aktiivselt uut suhet looma hakkad.
Vaprust ja kindlameelsust soovides!
 
Feliks 11. aprill 2002, kl 08.48
abikaasad elavad omavahel ja nendega koos lapsed...see tüüpsituatsioon. Kui kaasad omavahel ei klapi, siis ei klapikaasade omavaheline kooselu. Kooselus tuleb teineteisega arvestada..elementaartõed. Mina ei arva, et sellises situatsiooni peaks laste nimel keegi piinlema, lastele jääb alati võimalus suhelda mõlem avanemaga ka sellisel juhul, kui kaasad omavahel seda ei soovi.
 
miisu 11. aprill 2002, kl 08.58
Joodik on haige inimene ja reeglina ei muuda seda miski. Ajapikku läheb tõbi ainult hullemaks. Mul oli eksmehega sama lugu. Joomise pärast läksime lahku enne ühise lapse sündi. Tänu sellele elame lapsega ilusti, närvid on rikkumata. Teenin ka piisavalt, et ennast ja last üksi ära elatada.
 
Naine 11. aprill 2002, kl 09.00
to miisu: Joomise pärast läksime lahku enne ühise lapse sündi. - Aga miks sa sellise mehega lapse üldse eostasid?!
 
Miisu 11. aprill 2002, kl 09.44
Kogemata juhtus :)) Oleks teadnud, et rasedaks jään, oleksin armukesega lapse hakkama pannud. Elu keerab vahel ise keerde sisse, et huvitavam elada oleks.
 
lexx 11. aprill 2002, kl 10.38
taust jääb küll väheke arusaamatuks...
miks ta üldse joob? tahab juua või "elu sunnib" ja tahtejõud ei pea vastu?
Purjuspäi autoga sõitmine on suhteliselt objektiivne kriteerium, aga kui palju ikkagi on palju sinu arvates?
Kas mees aktsepteerib seda arvamust, aga ei suuda end piirata või arvab, et sa liialdad oma nõudmistega?
Keskmine eesti mees ongi nädalas vähemalt kaks päeva täis, töö- ja muud narkomaanid välja arvatud.
ja mis tähendab "meeletult armastab" ? Kui armastaks, siis poleks tõenäoliselt probleemi, vaid püüd sellest üheskoos üle saada. Armastus ei ole tunne, mis tuleb ja läheb koos tujude, ihade või ajuti esilekerkivate probleemidega...
 
no nii 11. aprill 2002, kl 11.31
Joomine on torujüride kutsehaigus. Võibolla piisab mehel töökoha vahetusest.
 
Muidumeez 11. aprill 2002, kl 11.58
Mulle on alati imestanud selle üle, kuidas naised endale elukaaslasi ja laste isasid valivad. Vahel on küll üle mõistuse arusaamatu see värk. Kui ikka on mees joodik, siis ta on, ja need arvamused, et küll ma ta ümber kasvatan, see on ju teada, et ei seda juhtu.
 
Muidumeez 11. aprill 2002, kl 11.59
Mulle on alati imestanud selle üle, kuidas naised endale elukaaslasi ja laste isasid valivad. Vahel on küll üle mõistuse arusaamatu see värk. Kui ikka on mees joodik, siis ta on, ja need arvamused, et küll ma ta ümber kasvatan, see on ju teada, et ei seda juhtu.
 
chameleon 11. aprill 2002, kl 13.40
Lexx, nalja teed või? Keskmine eesti mees ongi kaks päeva vähemalt nädalas purjus??? Huvitav, meie suguvõsas on siis küll imelikud mehed. Ei ole nad ei töö- ega muidu narkomaanid, aga igaa nädal ennast täis küll ei joo! Tavaliselt vaid sünnipäevadel on natuke võtmist, aga muidu nad nagu pudeli poole ei kipu. Seevastu on ka üks onu, kes aastas kümme kuud kaheteistkümnest on vines. See on alkohoolik! Ja mees, kes nädalas keskeltläbi kaks korda (juba üks kordki nädalas) nagu traditsiooniliselt täis joob, on kah alkohoolik!
 
Tova 11. aprill 2002, kl 14.37
chameleon, sinu diagnoosi järgi on siis 2 meestudengit kolmest alkohoolikud.
 
Minake 11. aprill 2002, kl 15.11
Kas tõesti praegused tudengid joovad nii palju?!
 
chameleon 11. aprill 2002, kl 15.12
Tova, aga ju see nii siis ongi, sest normaalsed, täie mõistuse juures olevad inimesed ei tegelegi ka selliste asjadega, nagu meie tänapäeva tublid tudengid. Normaalsed inimesed ei pasanda ühika dushiruumi nurka, ei pane junne loputuskasti hulpima, ei ehita s'tast barrikaade prill lauale, ei kuse koridori nurka ja ei pane esimese aprilli auks oma junnikest ühisköögi ahju "küpsema"! Või kuidas?
 
lexx 11. aprill 2002, kl 18.40
alkohoolik on see, kes on alkoholist sõltuvuses; joodik on see, kes lihtsalt palju joob, aga võib ka mitte juua, kui on midagi paremat teha.
 
chameleon 12. aprill 2002, kl 12.16
lexx, kui inimesel on kombeks keskeltläbi kaks korda nädalas täis juua, siis tal reeglina juba ongi sõltuvus! Ma muidugi ei tea, mida sa täisjoomise all silmas pead. :)
 
Urrloom 12. aprill 2002, kl 14.30
chameleon, sa elad Narva 89-s vä?
 
chameleon 12. aprill 2002, kl 15.19
Urrloom, ei ma ei ela ühikas, aga olen suht hästi informeeritud juhtiva poole probleemidega. :)
 
Urrloom 12. aprill 2002, kl 15.42
jajah, ma lihtsalt kuulsin tuttavatelt seda 1 aprilli pliidilugu tü ühikas mõtlesin et ehk saab otsestelt tunnistajatelt mahlakaid kommentaare :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!