Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
jalgrattasõit
 
kerli 11. aprill 2002, kl 08.21
Maisaa miks inimesed narrivad tänaval pakse jalgrattasõitjaid .Ostsin endale ratta just sellepärast et ennast vormi viia ja natuke trenni teha, kuid tänaval sõites paljud hõikavad järele et "appiii, vaata milline!!!" Kas siis rattaga võivad sõita ainult ilusad ja hästimukitud beibed???
Kastõesti pean ma täna rattaga koju jääma et mitte tulla halva tujuga koju? Masaan aru et ma ei tohiks lasta ennast sellest häirida, kuid kui ikka keegi piisavalt kõva häälega hõikab , pöörduvad vaatama terved rahvamassid .Ma ei kaalu yle saja kilo, pikkust on mul ikka ka 1.80 , kuid tuju juba paha. Sõitma peaks ju mõnuga , kuid mina juba vaatan et peaasi et inimestest suure kaarega mööda saaks:(((
 
luna 11. aprill 2002, kl 08.28
Kuigi seda on kergem öelda kui teha, aga ära tee inimestest välja. Vähemalt ära paku neile seda mõnu ja alla anna. Lihtsalt ürita leida võimalikult inimtühi paikkond.
See oli jube julge samm, et sa välja läksid.
 
jänku 11. aprill 2002, kl 08.30
Mis pakse jalgrattasõitjaid, mina olen pisike kui kilu, aga narrivad ja jäävad passima, nii huvitav kui naisterahvas jalgrattal, täitsa hiina ime. Üks nõme juhus oli kevadel, kus neiu sõitis ees ja mingid mehed hüppasid talle tee peale ette, et juttu ajada. Miks mingid jalutavad töllakad segavad ja jäävad passima.
 
luna 11. aprill 2002, kl 08.31
oeh varahommik-varahommik, "jube" asemel peab "juba" olema.
 
Indrek 11. aprill 2002, kl 08.34
Ei tasu neid tõsiselt võtta,, selliste ajuvärdjatel on täiesti savi mis ila suust välja ajada, peaasi kui saaks midagi s*tasti öelda. Nii et ära võta südamesse.
 
miisu 11. aprill 2002, kl 08.49
Ära muretse, Kerli, ma olen jalgrattaga sõitnud nii paksu kui peenikesena. Linnas kuuleb kommentaare nii- või naasuguse kohta. Aga jalgrattasõit on kaif. Tunne elust rõõmu ja ära lase jobudel ennast segada.
 
kassikakk 11. aprill 2002, kl 09.00
Kas hõikajad on teismeealised? Kui vanemad, siis usu, neil on miski mutter puudu või kannatavad arengupeetuse all. Nende probleem... Sõida aga edasi!
Seoses rattasõiduga meenus, et mul endalgi teine alles talvepuhkusel :) Punane rattasõidukostüüm selga (et autojuhid oskaksid õigel ajal ettevaatlikud olla ;) ja sõitma!
 
opossum 11. aprill 2002, kl 09.22
mina arvan, et need hõikajad kannatavad ise mingite komplekside all
 
mannu 11. aprill 2002, kl 09.39
mis teha...
 
ginger 11. aprill 2002, kl 09.40
Püüa rahulikuks jääda, Kerli. Ei loe oled Sa paks või peenike. Kommentaare kuulevad tõenäoliselt kõik naissoost rattasõitjad. Sa veel õnnelik inimene, kui Sind pole tuldud "rajalt maha võtma". Nimelt on autojuhtidel kummaline komme teha kõik, et jalgrattur ennast surnuks ehmataks. Kui ikkagi kellegi "hell käsi" Sind autost tabab, siis kommentaarid on selle kõrval nagu nali. Ei arvestata sõidukiiruste vahesid ja niiiii naljakas on ju tuudutada ja piibitada. Ja kui rullnokkade bemmaril ka veel katuseluuk on ja aken alla käib, siis võid kindel olla, et sealt miskit "tarka" tuleb.
Ole see, kes Sa oled. Jää iseendaks ja ära tee neist rumalaist inimestest välja.
Päikest Sulle!
 
Kats 11. aprill 2002, kl 10.18
Just, Kerli, ära lase ennast segada! Mina olen sale ja sõidan rattaga; pidevalt kommenteeritakse ja patsutatakse pepule :) Meil on vist lihtsalt haigelt šovinistlik ühiskond, ära lase ennast segada.
 
Naine25 11. aprill 2002, kl 11.29
Huvitav, mina olen rattaga sõites küll pigem positiivseid kommentaare saanud nii ratta kui enda isiku aadressil.Ja linnavahele ma rattaga muidugi ei roni-sõidan autoga looduse rüppe, tiirutan metsateedel.

Sulle soovitan igal juhul möödakäijate nõmedaid kommentaare ignoreerida.
 
Nils 11. aprill 2002, kl 11.29
to Kerli - rattasoiduks ei ole linn koige parem koht. Mine linnast valja, kuskile maastikule soitma ning ara kuula kedagi. Naudi soitmist! Naudingut aitavad suurendada soiduriided, osta kindlasti soidupuksid jalga ning sa soidad kindlasti paarkummend kilomeetrit rohkem kui ilma spetspuksteta. Naiste mudelid on taiesti olemas ja vaga korraliku, naiseliku tegumoega. Vota endale traksidega soidupuksid, veelgi parem variant. Kui soovid rohkem infi soiduriietuse kohta siis anna marku, aitan kindlasti! Head veeremist!
 
kassikakk 11. aprill 2002, kl 11.35
Nils: oled miski spordiriiete müüja või ;) Aga, onju, punane on parim - paistab silma ja kui rattur kummalisi jänesehaake teeb ja kiirust ületab, siis on see tänu punasele kaugele näha ja heaga hoitakse eemale :) Noh, minust pole seni veel keegi üle sõitnud :)
 
vip 11. aprill 2002, kl 11.57
kindlasti õige sõiduriietus, oi on neid ikka nähtud linnapeal kellel stringid pooles pikkuses väljavahivad ja kannikad ka. nu mai tea, kui tibid ennast tagant näeks oi oi oi. ic
 
anne to nils 11. aprill 2002, kl 12.03
kui juba huvi tekitasid,siis lase lõpuni.on kuskil aadress,kust neid naistepükse vaadata,hinnad?
 
Nils 11. aprill 2002, kl 12.10
to kassikakk - pigem soitja. Parim soiduriietus on siiski mitte punane vaid neoonvarvides voi vaga kirju riietus, nagu juudi joulupuu. Mida kirevam, seda silmapaistvam. Ja pisike punane ohutuli rattale kulge, ei kaalu teine eriti midagi kuid ca 1 km kaugusele on selline vilkumine paista. Autoroolis olles on vahemalt aju ette valmistatud, et seal soidab keegi minusugune, kes tahab rattasoidul ellu jaada. Tubli, et end ara on margistanud niimoodi!
Mul on selline ettepanek - et kui kuidagi saaks kokku korjata need ratturitest mitte lugupidavad autojuhid (kommenteerijad, signaalitajad, pepupatsutajad, kulje alt moodasoitjad jne.), panna nad ratta selga tee peale soitma. Ja siis haagisega rekka 130 km/h tunnikiirusega 30cm kauguselt kulje alt labi ning ohkpasunad taiega peale. Siis saavad aru mis tunne see on ratturitega lolli mangida!
Olete nous?
 
Tigr 11. aprill 2002, kl 12.14
Nils: kas Sul patsutatakse tihti peput kui rattaga sõidad ;)

minul ei ole veel juhtunud :(
 
Pipi 11. aprill 2002, kl 12.24
Nils, kust saab pikkade varrukatega norm hinnaga ilusa ja naiseliku (icic) sõidupluusi??? mitte windstopper.
 
Tigr 11. aprill 2002, kl 12.30
Nils võiks siis mullegi anda nõu sõidupluusi leidmiseks.....ja äkki annab personaalseid sõidutunde ka ;)
 
Nils 11. aprill 2002, kl 12.31
to tigr - oi - oi seda sarkasminooti sonumis! Ma lihtsalt soidan nii kiiresti eest ara, et keegi ei joua patsutada. Vaevalt see sulle meeldiks!
 
Tigr 11. aprill 2002, kl 12.40
Nils: mis sarkasm? ma olen ju hästi pai ja kannatlik....Sina peaks seda teadma küll :)

ju ma siis sõidan ka nii kiiresti.....(wishful thinking?)
 
Nils 11. aprill 2002, kl 12.41
Kulla naised, te tahate ilusad valja naha. Minge spetsiaalpoodidesse, kus muuakse rattariideid (mitte GIACOMELLISSE n. mis on selvekauplus). Minge sinna, kus te saate individuaalse teeninduse osaliseks (n. HAWAII EXPRESS, VELOPLUSS jne.) ja laske muugimestel endale soovitada oiget asja. Kusige otse valja mida soovite ja kui hind tundub alguses soolane, siis soites oige riietusega kiidate oma valikut. See ei ole maha visatud raha.
Selle aasta riidevalikud naistele nendes poodides on vaga ilusad! Ja siis vaatavad mehed teid palju iharamate pilkudega kui lotendavates drssides. Liibuvas soiduriietuses naisterahvas, ausona, naised - siin on meeste fantaasiale hasti palju ruumi. Ilus vadata!
to tigr - kallis inime, sinu kusimused leiavad vastuse palju intiimsemas keskkonnas!
 
kassikakk 11. aprill 2002, kl 13.01
Nils: ahaa! ikkagi müüja! Aga ma küll ei kujuta ette, kui "ilusad" on vähe pekisema ahtriga daamid liibuvates riietes, ma ikka eelistan lotendavaid riideid (pealegi siis on loomulik pidurdus peal juhuks, kui kiirus peaks üle mõistuse minema);)) ...hetkeolude sunnil :(
 
kassikakk 11. aprill 2002, kl 13.02
Ja veel... need "tuututavad" autojuhid ei pruugi pärast selliseid (Nilsi poolt kirjeldatud) karme katsetusi ellu jääda :( neil puudub vastav kogemus ;)
 
Pipi 11. aprill 2002, kl 14.15
Nils, palun siis ytle mis pood see on kust saab selle naiseliku ilusa pluusi, mitte neid papagoi-stiilis asju???? ma ytlen et ei ole lihtsalt. pole ise mingi võhik....scottil on mõned nasiteasjad vähe normaalsemad aga valik väga väike ja hind on lihtsalt mõttetu
 
Nils 11. aprill 2002, kl 14.44
to kassikakk - ahaa! ise oled muuja.
Kas sinu hetkeolud sunnivad sind liiuma nagu suus purjelaev lotakates riietes, liibuv riie peidab isegi Tsellu- Liidi ara (no vahemalt ei lodise niisama kaasa vaid on vormi surutud).

to Pipi - see papagoistiil on vajalik, et autoteel silma paistaksid. Void soita ka laigulises armeevormis, kuid ma arvan et sa siis kaua enam ei kommenteeri teemal kirev riietus. Sinu arvtes on hind mottetu - vastuvaide oleks jargnev - spets soiduriietus ei ima sisse higi vaid viib selle keha pinnalt minema. Marja T sargiga on suvel isegi +25 soojuse juures kulm, soiduriietus maksab tapselt niipalju rohkem kui palju materjalide kvaliteet ja riietuse funktsioonid on erinevad.
Mottetu on samuti alkoholi tarbida, ennast varvida, suua, seksida.......
 
Pipi 11. aprill 2002, kl 16.03
Nils, oled tähele pannud, scotti naisterattariided ei ole papagoivärvides...aga neil poleilusat pikkade varrukatega sõidupluusi ja scotti hind on ntx odly-st kaks korda yle, mitte aga kvaliteet kahjuks:( kysyingi et kui nii spets oled maini mõni pood või firma veel:) ka yhevärviline kollane ja heleroheline vms torkab silma. sotti tumesinistel asjadel ntx on helkurribad jne...se pole nyyd see põhjus miks papagoivärvid.... seda funktsionaalsuse juttu pole mulle vaja rääkida, oman eranditult vastavat varustust pealaest jalatallanija just mitte eputamise vaid funktsionaalsuse pärast:)
 
Pipi 11. aprill 2002, kl 16.22
ja ma ei tahaaaaaa et mulle muudku järele vahitakse sest raske on mitte tähele panna mingit siniroosakollasekirjut olevust ratta seljas
 
Nils 11. aprill 2002, kl 16.36
to Pipi - Hea, et sa oled loogiliselt motlev inimene!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!