Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
gay
 
Fm 13. aprill 2002, kl 11.07
Kuidas saab aru, et mees/poiss on gay?
 
Lemps 13. aprill 2002, kl 11.10
100% annab sellest tunnistust tõestatud seksuaalvahekord samasoolisega, välja arvatud ühe-või mitmekordsed soovimatud vahekorrad, näiteks vägistamine :-))
 
Fm 13. aprill 2002, kl 14.05
Tegelik mure selline: 22 aastane meestuttav ei ole viimased 2 tahtnud tüdrukutega pidu panna, ikka poistega. Nüüd on hirmsasti endasse tõmbund- ei taha kohtuda, et rääkida... seda juba umbes aasta. On hirmus kurb ja sünge. Olen väga mures ja pähe on siginenud mõte, et on ehk gay. Ei julge seda loomulikult küsida. Olen segaduses, sest kunagi olime väga head sõbrad.
 
Mariann 13. aprill 2002, kl 14.43
Njah,ma ei saa ainult aru,et miks sa segaduses oled? Kas see muudaks sinu jaoks midagi kui su sõber tõesti gay oleks? Ära püüa seda välja selgitada - kui ta tahab ja näeb,et sind usaldada võib (kui ta võib) siis räägib ta sellest ise.
Muuseas,minu parim sõbranna on lesbi ja see pole küll minu jaoks mitte vähimatki muutnud.
 
Fm 13. aprill 2002, kl 15.20
Sõber on millegipärast väga süngeks muutunud ja üksindusse tõmbunud. Tunnen, et midagi on halvasti. Tema vihjed enesetapule jms. Aga mis viga- ei räägi. Loomulikult ei muudaks see midagi kui ta gay oleks. Aga arvan, et kui ta on, siis kardab tunnistada. Aga midagi ei oska ka ise teha, et inimest aidata.
Kas on vaja aidata, kui inimene ise ei taha. Kui ma oma sõpra vaatan- siis tundub, et JAH.
 
Fm 13. aprill 2002, kl 15.26
Kui äkki poiss/mees avastab, et on gay...
ma ei tea...julgeb ta sellest rääkida...emale,isale, sõpradele?
tahaks just teada kellegi kogemust. Ühiskond on üsna vaenulik nende suhtes.
Mis vanuses poisid saavad aru, et nad gayd on?
 
mõtlik 13. aprill 2002, kl 15.44
seksuaalne orientatsioon pidada välja kujunema 21. eluaastaks, ütles kunagi üks psühholoog mulle...
 
Named 13. aprill 2002, kl 16.14
ei usu et ta gay on.

Võib-olla ta mingil põhjusel väldib naisi... tean omast käest.
Kui oled väga haiget saanud ja ka välja vihastanud... siis ei taha naistega moniaeg suhelda.. see voib kesta mitu aastat.
 
Munnu 13. aprill 2002, kl 16.41
Pead ikka ise talle usaldusväärse mulje jätma, et ta Sulle räägiks, milles asi. Võibolla ongi gay ja sai meestega halva kogemuse osaliseks või koperdas agressiivse paduhetero otsa...
Vaadaku lahtiste silmadega ringi ja otsigu sõbraliku olekuga inimesi suhtlemiseks!
 
tüdruk 13. aprill 2002, kl 18.25
Mariann, kuidas saab lesbiga sõbranna olla? Minul küll ei õnnestunud.
 
Mariann 13. aprill 2002, kl 21.09
to tüdruk: Ma ei mõista su küsimust..Mida sa mõtled? Miks peaksid olema lesbid seepärast teistsugused inimesed? Ehh,oleme sõbrad juba üle 10 aasta... Miks sul ei õnnestunud?
Kas sa mõtled sellega seda,et ta tahaks midagi muud kui sõprust? Noh,meil on nii,et mina räägin oma meestest ja tema oma tüdrukutest :)) Ja tõepoolest on ta mu PARIM sõbranna ja meil on ühesugused vaated ja mõtleme ühtemoodi.
 
tüdruk 13. aprill 2002, kl 22.25
ei suuda uskuda, aga kui sa nii kinnitad, ju siis on.
eks see oleneb iseloomudest ka muidugi, mõned on rahulikumad st ka pealiskaudsemad ehk, siis pole paljudel asjadel tähtsustki.
 
zoocoll 14. aprill 2002, kl 00.52
Kuidas saab lesbiga sõbranna olla?!!! Mis küsimus see on? Kas teil, kes te nõnda arvate, on ainult üks poiss-tuttav - see, kellega juhtumisi magate, ja ülejäänud meessoost inimsugu paljas õhk?

Aga threadi algatajale soovitan kõnelda sõbraga asjadest nii nagu need on - et oled märganud tema raskemeelsust ja nii edasi ja püüa anda talle endale võimalus rääkida põhjustest nii, nagu need on, mitte aga oma "diagnoosi" kontrollida. Paku talle abi, katsu ta meelt lahutada, ole talle sõber. Ehk talle sellest piisabki:) Ja kui ei taha rääkida, ei taha kohtuda, siis oleks Sinul kui (endisel) sõbral vähemalt õigus teadagi, millega oled teda välja vihastanud.
 
Rocky 14. aprill 2002, kl 10.48
Minumeelest on gayd just sellised avatumad ja neile meeldib suhelda hästi palju. Noh, neid kuulsaid gaysid vaadates. A kes teab....
 
tüdruk 14. aprill 2002, kl 19.20
poistest ma ei räägi, mina olen tüdruk ja poisi psühholoogiat niipalju ei jaga, aga tüdrukud, kes on lesbid, need on küll segased, niipalju kui mina neid tunnen - 3in.!
 
Pipa 14. aprill 2002, kl 20.18
Oled ka viibinud mõnel sellel 'poiste peol'? Seal peax asi selguma.
Tegelt küsi otse. Ütlegi nii - olen su pärast mures, mis lahti jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!