Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
maskuliinne powerplay?
 
Piimanoges 14. aprill 2002, kl 09.11
Mees, kellega pikemalt aega lahus ning kes tahab hirmsasti et ära lepitaks, teatas kokkulepitud kohutumise peale, et "tal on teisi tegemisi ning et ma ei taha sind siia praegu." Taustal kõlas naiste itsitamine. Ning tema kokkuleppest taganemine tähendas seda, et mina jäin üksi võõrasse linna ilma öömajata meeleheitetsema.

Seega küsimus - mis kuradi pärast on vaja ennast esmalt tõsiselt rõngasse keerata, et naisega ära leppida ning siis, kui sihtmärk abs heldinud ja käeulatuses, saada hakkama sellise tembuga. Miski meheliku võimsuse näitamine - et vaat kui vinge tegelane ma olen, jätan sinu külma öö kätte ja lõbutsen teadlikult nina ees teisega?
 
Voldik 14. aprill 2002, kl 09.53
Ühesõnaga - läksid liimile.
 
Raina 14. aprill 2002, kl 11.07
see on öela ja väiklase inimese kättemaks (ei millegi eest tihtipeale). mina seda tegelast enam küll ei tunneks!
 
eh 14. aprill 2002, kl 12.12
Mingi meeleheide võõras linnas oli antud juhul küll liigne, igatahes ei oleks tohtinud seda ülbitsejale välja näidata. Oleks tulnud aegsasti mõelda varuvariantidele (minna oma autoga, piisavalt raha lõbusaks õhtuks kohalikus ööklubis+hotell, vms varuvariandid) Nii lihtsalt ennast lolliks ei maksaks ka teha. Rainal õigus - sellist tüüpi pole põhust tunda.
 
Pirts 14. aprill 2002, kl 15.52
Mul ka ammusest ajast umbes sama kogemus. Tahtsin teises linnas elavat kallimat külaskäiguga üllatada, aga sattusin valel ajal... Õnneks elasid mul samas linnas sugulased, kelle juurde siis maandusin. Lõpetasin selle suhte, edaspidi on paremini läinud...
 
1 15. aprill 2002, kl 01.53
kas see oli tõesti alles teine pettumus? Või kolmas? neljas? Kaheksas?
väga tahaks teada, kas kooselud püsibvadki koos ainult (naise) oskusest muudkui andestada ja andestada sellist käitumist, mis pettumust toob?
Kas tõesti muutuvad inimesed "imelikeks" üleöö ja kardinaalselt? Vahvast ja abivalmis rüütlist saab järsku irvitav ülbur-elumees ? Tõesti või?
Andestada võib nii mõndagi, lihtsameelseid vääratusi, nõrkushetkede eksimusi, aga mitte kunagi alatust...ja alatus ei teki inimesse ühe pisikese hetkega, ja see ei avaldu ainult suhetes, vaid paljudes hoiakutes, ka pisiasjadessse suhtumisel...
 
Elsa 15. aprill 2002, kl 04.00
Tee talle tagasi. Täpselt samamoodi.
 
w 15. aprill 2002, kl 11.28
Elsaga 100% nõus. Muidu tekib mehel karistamatuse tunne.
 
1 15. aprill 2002, kl 11.50
kui keegi on võimeline alatust vingelt tagasi tegema, ta ongi alatu, aga kui ta vaid teeskleb alatust, siis ta on valetaja
Miks tahta olla valetaja või alatu?
 
kanake 16. aprill 2002, kl 09.46
Vaadake, elsa ja w, tehes sama tembu tagasi, pole te sellest "maskuliinsest powerplaytajast" teps mitte paremad.
 
Bella 16. aprill 2002, kl 15.36
Teha tagasi? Aga mis kasu te sellest SAAKSITE`? come on, see tühi ajaraiskamine - kulutage see parem uut meest otsides.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!