Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mure sõbrantsi pärast
 
Mari 14. aprill 2002, kl 18.10
Parim sõbrants sattus kroonilise tutvuja peale. Avastasin, et
mees otsib igas portaalis sõbratari. Kontrollisin paar korda, reageerib kaartikestega iga vastuse peale. Suhted on neil üpris lähedaseks muutunud, õnneks ei ela nad samas linnas. Sõbrants on mul selline õrnake, pean hinge kinni ja mõtlen, kuidas reageerida. Andke nõu !
 
Mercantile 14. aprill 2002, kl 18.32
ütle kindlasti talle!nalja teed või!Äkki polegi asi nii katastroofiline,kui ütled sõbrantsile!
 
Mari 14. aprill 2002, kl 18.38
See tundub mulle sekkumisena tema isiklikku ellu, kuigi ma ju juba sekkusingi. Ta näib sellest suhtest väga hoolivat. Mees
olevat väga tähelepanelik, õrn ...
 
tsinna 14. aprill 2002, kl 19.28
Ütle ikka! Sõbranna sul ju praegu pole midagi kardinaalset ette võtnud selle mehe pärast (kolinud, last saanud). Kui ta need asjad ära teeb, siis on juba hilja hoiatada.
Mul on juba kümme aastat ühe sõbranna peale okas hinges, et ta ei hoiatanud, oleks oma elust pool aastat vähem ühe jopski peale raisanud.
 
Mercantile 14. aprill 2002, kl 19.34
vot,õige tsinna!
Arvan,et ütle ära!Nagunii jääb see mees selliseks!
 
Mari 14. aprill 2002, kl 19.53
Tänan, nii ma teen.
 
Mari sõbrants 14. aprill 2002, kl 20.30
Nutan, joon veini ja kuulan countryt, oli seda tõde siis nii väga vaja ! Ja homme on vinge tööpäev. Ta saatis meilid mulle edasi,ütles, et üldsus andis nõu jne. Väga kehv on olla, kuigi hiljem oleks võib-olla veel kehvem.
 
1 15. aprill 2002, kl 01.35
seda ikka tead, millised olid vastastikused ootused ja lubadused?
võibolla keegi ei petnudki kedagi, lihtsalt jäeti olulised küsimused küsimata... igaühel on ju oma mineviku ja tulevikuplaanide kohta mingisugunegi selgitus olemas, seda tuleb ainult küsida.
 
katerin 16. aprill 2002, kl 22.21
teeb sõbrantsile lohh-lohh

kuula muusikat.. nuta oma valu välja, kõva häälega, kui vaja... Kirjuta. Kirjuta välja kõik see rusuv äng ja piin, lao see täht-tähelt paberi peale välja, kuni lõpuks pole enam sõnu, mida kasutada ... Homme-ülehomme hakkab päike jälle paistma. Läheb paremaks. Kurbus muutub aina hägusemaks, kuni lõpuks hajub täiesti - just nagu tormipilved annavad maad õrnadele, heledatele pilvekiududele.

Ja kunagi hiljem mõtled selle aja peale tagasi ja ütled endale: "Kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks. Ja mina olen tugevamaks saanud. Aitäh selle kogemuse eest - ilma selleta ei oleks ma see, kes olen ... "
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!