Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Jube kogemus!
 
Spectra 15. aprill 2002, kl 11.22
Lihtsalt tuli möte,mida hirmsat olete elus üle elanud.... !Jubedaim kogemus teie elus!
 
johnny 15. aprill 2002, kl 11.27
A mis neist ikka meenutada? Parem ootaks, et selliseid enam ette ei tuleks! :)
 
joosoo 15. aprill 2002, kl 11.40
Karvamüts kadus ära!
 
Feliks 15. aprill 2002, kl 11.42
...ei mäleta....ja kui oligi jubedaks peetav, siis nüüdseks on selge, milleks ta hea oli. Ja kui pold tast kasu, siis ei old piisavalt jube.
 
täpi 15. aprill 2002, kl 11.42
jubedaid asju ei tahaks eriti meenutada..küll aga juhtub minuga pidevalt igasugu tagantjärgi naljakaid, antud hetkel piinlikke asju. no näiteks kukub keset tänavat seelik seljast. või ükskord, läksime kohvikusse, astusin ukse ees banaanikoorele (sic!) ja libisesin hooga selili peaagu kohviku teise seinani välja..

ja kuna ma olen ka inimese mitu aastat surnud venna järgi pärinud siis teile anekdoot:
kohtuvad kaks tuttavat, üks küsib "noh ja kuidas teie abikaasal ka läheb?" siis meenub talle et abikaasa on mitu aega surnud ja et oma kohatut lauset parandada jätkab " ikka veel samal surnuaial?"
 
Hiireke 15. aprill 2002, kl 12.19
meenub kuda 7 cm konts murdus ja selili käisin asfaldi peale..oh õudust..tollal polnud sellist asja kah nagu mobla käe pärast, et kutsud kedagi appi ja siis ostsin lähemast kinga poest endale plätud, plätud on siiamaani vastupidanud..6 aastat.
 
Kaits 15. aprill 2002, kl 13.56
Jubedaim kogemus minu elus oli 3 kuud tagasi, kui mulle ootamatult helistati, et minu 7 aastane laps, kes oli läinud just parte söötma, oli astunud auto ette. Õudust jagub veel tänasessegi päeva, sest keegi ei tea, miks ta ometi terveks veel ei saa (vt."Tervisemure"), andke teiegi nõu, kui oskate.
 
leelo 15. aprill 2002, kl 14.34
kui mu esimene boyfriend ennast uputama läks ja kogu ülejäänud kamp mulle kallale vajus, et mine talle järgi. ütlesin, et ei lähe, et kui lähen, jään eluaeg järgi minema kui aga ei lähe tuleb ta ise tagasi varsti... tuli tagasi
 
elevant 15. aprill 2002, kl 15.54
kui kaotasin lapse sünnitamisel ca liitri verd ja pidin poolminestanud seisus 4 päeva veel haiglaôudusi jms. taluma. aga ellu jäin!
 
x 15. aprill 2002, kl 16.15
mind jättis minu tyyp tee äärde vedelema. öösel. õnneks keegi möödasõitja pani tähele ning rebis minu alajahtunud keha peale ning toimetas haiglasse. seal ma siis vedelesin edasi ja meest eikusagil... temal oli pidu - kus sa siis vaatama tulla saad.
+ veel mõned sedasorti lahedad asjad selle sama inimesega. imestan, et niikauagi vastu pidasin.
kuid tagantjärele mõeldes saan öelda, et kõik halb on millekski heaks vajalik!
 
Miisu 15. aprill 2002, kl 17.09
Kõige jubedam - siis, kui pidin tööl olema ja hammas lõhkus terve päeva valutada. Mõistus oli täiesti ähmane.
Vähem jube - mind jäeti öösel Tabasalu randa ja tulin sealt jala Lennujaama ööbima.
naljakas ja jube - olin armukesel külas ja ta naine ilmus koju. See situatsioon paneb küll vere kiiremini käima. Ja seda on mitu korda juhtunud.
 
Rocky 15. aprill 2002, kl 19.07
ma ei tea. Vahest siis, kui opil käisin. Eriti meeldiv polnud... Närv oli sees. Loodan, et selliseid kogemusi ei tule.
Ei - kõige õudsem siis, kui arvati, et 1 mulle kallis inimene on surnud. Õnneks leiti ta varsti üles.
 
ronja 15. aprill 2002, kl 19.23
Koige jubedama kogemuse osaliseks sain just hiljuti. Mulle koige kallim inimene, kelle nimel olin( ja ka siiani olen)valmis koigeks, osutus valelikuks. Ja seda just siis, kui olin lopuks hakanud jälle usaldama, kui olin leidnud kellegi, kelle najal nuttaja kellega koos naerda, keda jäägitult ja igavesti armastada. Kohutav oli see, et ajal, kui temaga olles end muutsin, selle nimel vaeva nägin ja kartsin, et ta on mulle liiga hea, osutas tema mulle karuteene hingelises vallas. Ja seda oma mottlematuse ja paksu egoismiga. Ja mis voibki veel jubedam olla, kui sa hakkad tundma, et su elu jälle roopasse laheb, teed selle nimel plaane, ja siis äkki, koige ootamatul momendil, lendab koik see imetillukesteks kildudeks.
 
muri 16. aprill 2002, kl 10.45
lähedase surm
abort
 
zzz 16. aprill 2002, kl 13.02
kui auto tegi 2 tiiru üle katuse...
 
G 16. aprill 2002, kl 13.46
...kui ma sain järjepidevalt peksa selle eest, et olin aastaid varem (varasemas elus) maganud teiste meestega. Ühesõnaga - armukadeduse pärast. Kohutav alandus, millest ma siis ei osanud vist aru saada, armastus oli ju nii suur :((((
Õnneks tänaseks päevaks on sellest õudusest möödas aastaid :)))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!