Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
riided
 
tsiri 15. aprill 2002, kl 20.03
heh, kas teil ka madinaks läheb riiete teemal?
et ei lähe nagu poolte arvamused riidevaliku osas kokku.
ja kuidas lahendate? lähete poodi ja kumbki valib teisele riideid oma maitsest lähtudes?:)
 
mm 15. aprill 2002, kl 20.08
Mina valin endale riidet ja aitan oma toredat elukaaslast kah. Meil enamvähem sama maitse, kuigi mõnikord tuleb natuke kulme kergitada ;)
 
onu uuno 15. aprill 2002, kl 20.09
meid mõtled või?
meil on nii, et naine ostab kõik riided, saab oma osturõõmu topelt kätte ja ma võin sellal kodus rahulikult õlut juua või midagist.
 
kiisuk 15. aprill 2002, kl 20.40
no meil on täitsa erinevad maitsed
tema mind üldse ei kuula, küsib küll et kas on ok ja isegi kui ma nägu krimpsutan ostab ta ikkagi asja ära
aa mina küsin ka nõu, ja tema alati ütleb et jube asi täitsa maitsetu, jätan siis ostmata ja pärast nii kahetsen,.,..krt kohe
 
ketu 15. aprill 2002, kl 21.14
mina kannan riideid, mis mu mehele meeldivad. Alguses oli meil pisut erinev maitse, aga nüüd on märkamatult minu maitse vastavalt mehe soovidele deformeerunud, nii et ostan ja panen vaistlikult kokku riided, mis talle meeldivad (ja tänu sellele meeldin ka teistele meestele). Seksikalt riides naine tabab meestel ikka väga seda nõrka kohta, miks siis mitte seda kasutada.
 
Pirts 15. aprill 2002, kl 21.52
Kalleimaid asju valime tavaliselt koos, muudega nii nagu juhtub.
 
tolerant 15. aprill 2002, kl 23.27
Mina ei osta riideid üldse, vain ainult riiet ja siis lasen õmblejal teha, mis mulle meeldib. Ja mis mulle meeldib, meeldib ka abikaasale. Seda siis automaatselt ja järjepidevusest lähtudes- kui mina meeldin, siis meeldib ju ka minu maitse :)
Vähemalt pole ta kunagi midagi öelnud. Aga kui ütleks, siis kannaksin nagunii seda, mis mulle meeldib ja milles end mugavalt tunnen, olgu siis riideese sobilik või mitte (ma küll ei tea, mis parameetritest lâhtudes).
Kena muidugi, kui mees miskit soovitab, aga ta võib mulle ka 100 korda kinnitada, et ma nâen pükstes seksikas vâlja, ikkagi ei pane me elades pükse jalga ega soeta neid:)
Poes käimisest aga nii palju, et eks ma kaasa lähen küll, kui mees nõu tahab, aga shoppamine on nii jube tegevus, et ma soovitan kiiresti midagi esimesest poest, et seda tegevust lõpukorrale saada ning poetuurist pâäseda :)
 
Siug 16. aprill 2002, kl 01.18
Kas kõik tolerandid käivad ilma püksata?
 
Feliks 16. aprill 2002, kl 08.00
Tehku ikka igaüks seda, mida oskab..kui ma ei tunne end tugevalt hooaja trendis, siis ei jälgi kah seda..teksad on universaalkaup ja seda ma suudan osta...jalgu ma kah naisele kingade ostmiseks kaasa ei anna...a ülejäänud riietuse vajalikuse paneb tema palju paremini tähele...ja tegutseb vastavalt sellele...ja mis peamine - rahu on sest majas:) Ja mis tähtsust see minu riietus üldse omab..tema suudab end riidesse panna küll ja ma usaldan seda maitset:)
 
muri 16. aprill 2002, kl 08.50
Igaüks valib ikka oma riided ise, minule ei meeldi sugugi mehele riideid valida ja ei meeldi mulle dikteerimine, mida peaksin kandma. Mina olen mina ja minu valitud riided osa minust. Tegelikult õmblen suurema osa garderoobist endale ise. Mees eelistab osta ja kanda paari head riiet aastaid.
 
heli 16. aprill 2002, kl 10.12
endale ise, mehega umbes kaks korda aastas konsultandina kaasas - ülikonda ostmas või siis vastupidi vabaaja riietust valimas - ühesõnaga just seda, mis parajasti läbitud etapiks on muutunud. Õnneks vaid paar korda aastas, sest see on tõeline peavalu. Jsut suurste valiku ja sobitamise poolest.

Temaga minuga kaasas ei jõlgu, maksimum aeg, mis ta poes suudab veeta kui temapole tähelpanu keskpunktis on pool tundi.
 
kil 16. aprill 2002, kl 10.38
meil mehega vägagi sarnane maitse.. õnnex :)
 
ylenna 16. aprill 2002, kl 10.44
Mina vaidlen alatasa.Tema tahab kalleid firmariideid-jalanõusid, mina soovitan pigem odavamaid.Niikuinii kasvab ruttu nendest välja(praegu kasvuaeg) ja hilbud jäävad väikseks.Mina vaidlen nimelt oma lapsega!
 
kiisuk 16. aprill 2002, kl 10.57
Huvitav, kas ikka tulevad valed nimed ette? Vanasti olin mina kiisuk:). Õnneks minu ja mehe maitse on enam vähem sarnane.
 
Ethel 16. aprill 2002, kl 11.15
Minu mees eriti mu riietele tähelepanu ei pööra, aga nende värvile küll. Ta nimelt ei luba mul riietuda eriti erksavärvilistesse toonidesse või rõõmsalt kirjudesse asjadesse. Naine peab tagasihoidlik olema! Ka ise oma riietes eelistab tagasihoidlikke toone, muu pole tähtis, peaasi, et mugav on, olgu või lottis ja kortsus. Riiete ostmine on üldiselt minu teha jäetud.
 
tsiri 16. aprill 2002, kl 12.38
no meil paraku case, kus mees tahab osta endale riideid-jalatseid, mis minu maitsega yldse kokku ei lähe ja mis minu arust pole yldse moes:)
raske juhtum voi mis.
 
ylenna 16. aprill 2002, kl 13.34
 
hellu 16. aprill 2002, kl 14.06
maitsed on täiesti erinevad, ja kumbki ostab endale ise seda mis meeldib. milleks ma peaksin teda oma maitse järgi riietuma sundima ja samuti ei taluks ma vastupidist protseduuri.
 
Tova 18. aprill 2002, kl 08.42
Mina kannan riideid, mis meeldivad mulle ja stiilis, mis meeldivad mulle. Mu maitse pole eriti muutunud niiet mees teadis juba minuga tutvudes et plisseeri ja volange minult oodata ei ole, ehkki ta ehk neid näha tahaks.
Mehele ostame riided kas koos või ostan mina üksi. Mõni üksik kord pole talle minu ost meeldinud ja võibolla ta salajas tahaks pruuni ülikonda ja roosakat triiksärki, kuid selle mõtte surun ma tal maha. Seega - mina rõivastun nii nagu mina tahan ja mees rõivastub nii nagu mina tahan.
Õnneks ta ei puikle, kuna eelistab tõesti oma aja kulutada millelegi konstruktiivsemale kui rõivastusküsimused.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!