Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
mees
 
kribu 16. aprill 2002, kl 13.03
Mu sõbrants hädaldab - mees ei tee tööd, on laisk. Palun lühidalt ja löövalt nõu, kuidas ja mis veenamisega ta mehe tööle saaks. Lahutus ei sobi, peres 3 last, naine on kui äraaetud zombi, murest ja väsimusest ümber kukkumas.
 
. 16. aprill 2002, kl 13.04
 
no nii 16. aprill 2002, kl 13.12
Otsigu oma mehele huvitavat tegevust mitte koristamist ja nõudepesu.
 
täpi 16. aprill 2002, kl 13.15
miks ainult naine peab kõik ebahuvitavad tööd ära tegema??
 
tõeline kribu 16. aprill 2002, kl 13.16
Palun vaadake enne nupule vajutamist, mis nime all teie teade teele läheb!

Aga nõu anda ei oska - kui laisk, siis laisk, võib-olla on hilja ümber kasvatada. Kui juba 3 last ja nende nimel ka ennast liigutada ei viitsi, siis tundub lootusetu juhtum.
 
tõeline kribu 16. aprill 2002, kl 13.20
to: no nii

"...otsigu oma mehele huvitavat tegevust..." Kas naine peaks kolme lapse kõrvalt veel oma mehele ka lapsehoidjaks olema? Täiskasvanud inimese intelligentsitase peaks olema selline, et ise endale huvitavat/kasulikku tegevust leida, lapsi tuleb ehk küll vahel suunata ja juhendada.
 
Siug 16. aprill 2002, kl 13.29
Millega mees siis tegeleb, kui ta parasjagu laisk on? Kas vahib telekat või lihtsalt magab? Või on ta põhitööl laisk? Või ei viitsi pere sissetulekute suurendamiseks lisatööd teha? Või ei tee kodus elementaarseid remonditöid? Või ei viitsi lastega tegelda? Lihtsalt "laisk" on kuidagi ebamäärane.
 
Pullman 16. aprill 2002, kl 13.30
See mees on kaotanud igasuguse lootuse tuleviku suhtes nn " valduri " kompleks ehk ! Ärgu muretsegu mehe pärast las laiskleb ja valvab kodu .
 
Feliks 16. aprill 2002, kl 13.32
..ja saigi kohe plaks ja kohe äkki laisaks? Iga inimene onlaisk..anna talle aint võimalus ja ongi laisk. Ja pealgi on mõni inmene sleline, et ei oska ise endale tegevust anda..a kui talle korralike töökäske jagada,siis selgub, et ta niiväga laisk enam polegi. Ei pea miskit "huvitavaid tegevusi" leidma - töökäsk kätte ja tähtaeg kah ja läks lahti.....või oli hoopis mure selles, et ta ei viitsi tööle (raha teenima) minna?
 
Vanaeit 16. aprill 2002, kl 13.37
Mida see täpsemalt tähendab, et ei viitsi tööd teha. Kas ei käi üldse kusagil tööl ja ennast kodus ka ei liiguta või siiski tööl käib aga kodutöödes ei aita.
Esimesel juhul oleks talle kõige targem vist siiski ust näidata, sest 3 lapse üksinda ülalpidamine on siiski pisut lihtsam kui 3 lapse+1 täiskasvanud lapse ülalpidamine.
Teine variandi korral on keerulisem midagi soovitada - sõltub sellest, kui palju mees töötab (kui ikka 12 tundi päevas, ega ta siis tõesti kodus ennast enam eriti liigutada ei jaksa), palju ta teenib, kuidas ta lastega läbi saab jne.
 
no nii 16. aprill 2002, kl 13.43
Ei noh väga mugav on niimoodi. Mehele silt külge "Laisk" ja siis linnapeale tänitama.
 
pilvik 16. aprill 2002, kl 13.46
kribu, võib-olla sõbranna tahabki märtrit mängida. mis sa segad end teiste inimeste ellu!!!!!:)
 
johnny 16. aprill 2002, kl 14.02
Ehh! Kas te seda filmi ikka mäletate ... naine peab üleval pidama mehe ja viis last!.... ? Õigesti vastajate vahel loosin välja viis punkti! :)
 
naine 16. aprill 2002, kl 14.42
kahju küll, et mõni on vägisi mehele pandud! ja sellele kõige laisemale veel...
 
maxina 16. aprill 2002, kl 15.17
ma ei saa aru, miks see naine sellele laisale mehele 3 last sünnitas? Usun, et mehel oli juba ennem lapsi need laiskuse märgid juures...
 
Beggy B 16. aprill 2002, kl 15.25
palju rohkem on mul kahju naistest, kes ei hädalda aga rabelevad mitme mehe eest. Sest mees on ju õrnake, haige jms. Sellega on naised ennast ära vaevanud, ise haiged ja lapsed varsti emata. Mees aga ei pane midagi tähele ja jätkab halinat, kui haige ja õnnetu ta on.
 
ronja 16. aprill 2002, kl 18.44
a miks sina yldse nou palud? Las naine ise korraldab oma elu nii kuis tahab, mitte sobranna ei pea seda tegema.
Ja vahel on ka nii, et naised ise opetavad oma mehed nn. laiskadeks...algul teevad koik ette taha ara ja kui tuleb paev, kus nad enam ei viitsi, taha/suuda siis tahavad, et mees muutuks paevapealt!:)
 
Mercantile 16. aprill 2002, kl 23.22
vot,nii,ronja,õige!!
Naine ise tahtis olla tuble!ja nüüd sai mis tahtis!
piitsa sellisele mehele ikkagi,ei tea,kuidas ta tunneb end teiste meeste seltsis`?või võib arvata,et ka see koorem on naisel kaelas!
Ikkagi,miks siis 3last!?
äkki naine kaa loll ja imelik!
ahh,saavad hakkama.loll mees´...pluss imelik naine`...võrdub....armastus....eheeeee!las nad elavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!