Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
rahulolu tööga
 
rebee 16. aprill 2002, kl 14.52
kas te olete oma tööga rahul?mötlen,et kas teie töö pakub teile sisemist rahuldust ja teate,et see on just see,mida teha tahate?vöi siis lihtsalt teete kui on normaalne palk ja ei mötle selliste küsimuste peale.
 
plika 16. aprill 2002, kl 14.57
Ei ole rahul. Kuidagi väga ahistav on olla. Plaanin varsti vanale erialale naasta-pedagoogika, sotsiaalpedagoogika.
Olen siin mitte sellepäraste, et palk oleks suur, vaid palk on suurem kui eelmises kohas. Ilmselt olen varsti jälle madalamal palgal. Aga ise olen siis vast õnnelikum.
 
nipitiri 16. aprill 2002, kl 15.17
vihkan oma tööd.
aga ma olen oma töös väga hea.
 
Bella 16. aprill 2002, kl 15.18
Mina olen väga rahul - aga olen ka vabakutseline iseenda peremees, ning ei vahetakse seda staatust mitte millegi vastu. Kellast kellani lolli ülemuse all rügada tundub küll väga ahistav perspektiiv olema.
 
johnny 16. aprill 2002, kl 15.21
Mul on sõber kes teeb tööd selleks, et saaks tegeleda hobiga. Hobiga tegeleb seepärast, et unustada oma vastikut tööd. Süsteem " Nokk kinni ja saba lahti."
 
free 16. aprill 2002, kl 15.21
Koguaeg mõtlen selle peale. Palk on super hea, aga töö, inimesed ja atmosfäär - jubedad. Otsingi aktiivselt uut kohta. Probleem selles, et raske leida. Kui poleks üldse tööd - siis võtaks vastu enam-vähem sobiva pakkumise, aga kui see töö ikkagi on ja veel suht kõrge palkaga - siis oledki valiv. Aga olen kindel et varsti vahetan ja teen kindlasti vajaduse korral kah palga suhtes järelandmised. Sest tahan olla õnnelik, aga sel juhul hea töökoht kuhu kiirustad iga hommik on palju tähtsam kui hea palk.
 
Minake 16. aprill 2002, kl 15.25
Olen rahul palgaga, väga rahul töö ja töökaaslastega. Lähen hommikul tööle heameelega ja õhtul koju ka heameelega.
 
Angel 16. aprill 2002, kl 15.34
Töö on super raske (aeg-ajalt), aga tean kindlalt, et see on täpselt õige asi minu jaoks.
Lühidalt: tööga rahul ja õnneks on see ka hästi tasustatud töö.
 
cat 16. aprill 2002, kl 15.43
Mulle meeldib minu töö ja ma tahan seda teha. Palk võiks alati natuke suurem olla, aga minna kõrgema palga peale ja teha seda, mis mulle absoluutselt ei meeldi võrdub enda vägistamisena.
 
rebee 16. aprill 2002, kl 15.50
äkki avalikustaksite ka,mis ametit peate,kui see just saladus pole.
 
Ling 16. aprill 2002, kl 16.01
Ei ole rahul ei palga ega töö sisuga, kuid töötan siin viimaseid päevi, lähen mujale tööle :)
 
kröömike 16. aprill 2002, kl 16.01
Armastan oma leivatööd. Kannan korralikku vastutust ja tulen sellega ka toime, mis ei tähenda, et ma eksimatu oleksin. Ma ei ole inimesena just kuigi tugev tüüp, kuid aastatega olen end üles töötanud ja nii on mulle hea tugev selgroog kasvanud. Sissetulek võiks alati suurem olla.
 
krt 16. aprill 2002, kl 16.24
Mina olen rahul oma tööga, töökohaga mitte nii palju :) Sama tööd võiks edukalt teha ka mõnes teises firmas, kui oleks nii palju ettevõtlikkust, et kohta vahetada. Aga palk on normaalne ja arenguruumi jätkub ka kõvasti (elan siis parema tuleviku ootuses). Ametilt olen jurist ja meeldibki olla :)
 
leelo 16. aprill 2002, kl 16.30
kohati olen tööga rahul kohati mitte. palk on hea ja kolleegid toredad. maksimumi ma aga endast siin ei anna, see pole kinldasti mitte mu unistuste töö. aga samas ei oskagi öelda, milline oleks see töö, mille puhul tunneksin end üliõnnelikuna seda tehes
 
Tigr 16. aprill 2002, kl 16.40
olen vast küll oma tööga rahul....ehkki olen küll alles sisseelamise faasis, aga töökaaslased on lahedad, keskkond töötegemiseks seega rohkem kui super, aga kas just unelmatetöö...vara veel öelda...palka võiks muidugi alati rohkem olla :)
 
täpi 16. aprill 2002, kl 16.54
palka on vähe. tööd ma veel paar kuud tagasi armastasin, aga siis tuli uus ülemus ja..et 1 inimene võib nii paljuga hakkama saada, see on ikka huvitav. tulevad järjest täiesti võimatud käsud, võimatuses oled muidugi süüdi sina. tagamaadest ei informeerita, üldse infot ei jagata. kuigi talle on ammu teada, et selleks kuupäevaks on see asi teha, siis meid teavitatakse pool tundi enne jne jne.
(ps, otsin tööd, akad. haridusega jurist, töökogemus, keeled) :)
 
BB 16. aprill 2002, kl 19.16
Vihkan tööd! Iga hommik soovin, et võiks auto alla jääda või jala murda.
 
Siug 16. aprill 2002, kl 20.09
Mul on selline piirideta töö, mida ma vahel saan ka kodus teha. Töö ise meeldib ka väga. Ma arvan, et see sobibki mulle kõige paremini. Olen kõrgharidusega ja enne pidanud mitmeid haridusele vastavaid töökohti. Kõigil neil on olnud omad plussid ja miinused. Plussiks eeskätt erialaga tegelemine, miinuseks kohati küündimatud ülemused ja rohkem väiksevõitu palk. Kuid praeguse tööga olen kõige enam rahul. Palka võiks alati rohkem saada, aga saan päris hästi hakkama.
 
kenny 17. aprill 2002, kl 08.38
palk norm. kuid töö ennast ammu ammendanud, tahaks miskit muud, mis rõõmu pakuks ka endale
 
Rahulolematu 17. aprill 2002, kl 21.21
Vihkan oma tööd, täiesti nõme värk,tööpäev pikk-palka vähe. Otsin uut tööd. Ja esitan endale iga päev küsimuse, et mida kuradit ma veel siin teen
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!