Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Pole ükskõik?
 
Pipilota 18. aprill 2002, kl 13.45
Mida arvata kui exmees, kellega juba aasta jagu lahus oldud, nüüd pidevalt mulle tähelepanu pöörab. Küll sutsu nagu jahedat, aga see eest järjepidevalt, pakub mulle erinevaid ajaveetmise võimalusi ja kutsub pidevalt kuskile. Asi selles, et aasta tagasi läks ta välismaale elama teadmata ajaks ja nüüd mõneks ajaks Eestis tagasi. "Käisime" üle 4 aasta, kuid see vahepealne aasta elasime kumbki oma elu, kuigi pidasime pidevalt sidet. Olid tal sealgi mitmed pruudid, kedagi stabiilset ei ole. Ei tea nüüd, kas üritab sidet taastada või veedame aega koos lihtsalt vanast harjumusest. Natukene armukade on ta mu peale küll.
 
maxina 18. aprill 2002, kl 13.49
ta kas tahab suga suhet jätkata või tahab lihtsalt ke..i ...vanast harjumusest!
 
Pipilota 18. aprill 2002, kl 13.51
Lähenenud ta mulle ei ole, kuigi vintis peaga tunnistas küll, et väga tahaks.
 
Tigr 18. aprill 2002, kl 13.53
Kuna ma meessoo peale praegu natuke kuri olen, siis arvaksin automaatselt (ja kindlasti sadu vastukajasid teenides), et ei taha ta ise Sind õieti, aga kellelegi teisele ka anda ei raatsi....sellest siis ka armukadedus ning soov Sind justkui kontrollida aja koosveetmise läbi (restoranid, kino jne).

Kust Sa tead, et tal väljamaal kedagi kindlat ei ole? Kui ta seda Sulle ütleks, siis jääks ta ju Sinust ka ilma....kellega kodumail lõbutseda...uue naise otsimine tavaliselt suht kulukas (nii rahaliselt kui ajaliselt)

(ja vabandage mehed, ausõna, mul lihtsalt veic solvumist hinges ühe teie sookaaslase pärast)
 
Pipilota 18. aprill 2002, kl 13.57
Et tal edagi südames ei ole, selles olen kindel, sest helistas mulle kogu aeg üsna tihti. Veel 3 kuud tagasi vandus armastust. Kui tal keegi oleks, vaevalt ta minu peale nii tihti mõtleks. Kontrollida tahab ta mind küll kindlasti, selles ma ei kahtle.
 
leelo 18. aprill 2002, kl 13.59
küsi:"mis eesmärgil mind välja kutsud?", mis sa ikka niisama pead murrad.
miks ei julgeta teise inimese käest otse küsida?
 
no nii 18. aprill 2002, kl 14.05
Aga mida sa ise temalt ootad ? Tahad sa veel suhet või on kõik juba minevik ? Otsusta midagi ja vastavalt sellele siis tegutse.
 
tolerant 18. aprill 2002, kl 14.08
Miks üldse nii hirmsasti pead murda?
Kui endal pole plaanis püsivat suhet luua ning temagi sellest juttu ei tee, siis nii ongi. Kui meeldib vâljas kâia koos, siis kâige, kuni meeldib. Vot, kui enam ei meeldi ühele, aga teine ikka peale käib, siis asuge teema kallale ja selgitage maailmavaateid.
 
lihtne 18. aprill 2002, kl 14.34
Kui tunded on vastastikused , mis seal siis ikka veel mõelda? Laske minna!
 
Laine 18. aprill 2002, kl 14.50
Mina ei saa aru! Ühelt poolt "exmees" ja teisalt "käisime". Käiakse ikka lihtsalt peikadega. Exmees on endine abikaasa või elukaaslane.Kumb ta siis ikka on?
 
Naine 18. aprill 2002, kl 15.32
Käiakse meestega ka. Vähemalt mina käin.
 
UlakasNaine 18. aprill 2002, kl 15.40
Ehhee! Täna õhtul lähen koju ja ütlen oma abikaasale: mees, ma käin sinuga! :)
 
Pipilota 18. aprill 2002, kl 15.48
Koos me asjaolude tõttu ei elanud, kuid olime kogu aeg koos ja tegime kõike koos. Kui tema käest otse küsida, mida ta tahab, siis ta kindlasti ei vasta. Ohh...ei tunne seda meeste hingeelu..
 
Naine 18. aprill 2002, kl 15.53
Kas ma siis pean oma meest hakkama "peikaks" kutsuma. Appi kui nõme sõna! Kuigi ma oma PEIKAGA koos ei ela, pean teda siiski oma meheks ja tema mind oma naiseks.
 
tolerant 18. aprill 2002, kl 15.54
to Pipilota:
aga parem ongi kui ei tunne ja ei tea kõike, siis on igas päevas üllatusi ning ootamatuid hetki :)
Mehed on tâpikalt sama arusaamtud (kohati) nagu meie neile, aga seetõttu pole ka kunagi vaja igavust ning rutiini tunda, eksju? :)
 
Pipilota 18. aprill 2002, kl 16.21
õigus küll, aitäh tolerant:)
 
Eve 18. aprill 2002, kl 16.26
Minu mees elab ka praegu pikemat perioodi välismaal ja see ei takista meil suhtes olemast. Huvitav kas teie 4-aastane suhe seeläbi lõppeski, et ta välismaale kolis ja siis nagu ei saa suhet edasi ajada? Küsimus pole distantsides, vaid ikkagi inimestes. Kui keegi on sulle väga kallis ja oma, siis ei loe, mis maailmanurgas ta konutab. See, kui pole võimalik just tunni ajaga kokku saada, siis see ei tähenda, et inimesed ei sobiks enam. Võimalik, et su eksmees lihtsalt mujalolles õppis hindama ja nägema sinu voorusi, sest ega välismaal eesti mehed seda nö naist nii lihtsalt ei leia küll - miskipärast on eesti naised ikka rohkem hinges ja hinnas.
Arvan, et ta nägi oma elu teise külje pealt ja õppis hindama sind. Ehk ta ei ootagi otseselt midagi suurt uuesti, vaid sondeerib taktitundeliselt (kino, restoranid jms) pinda, kas sa ka ehk teda endiselt hindad.
 
kil 18. aprill 2002, kl 17.18
mina olen "omanud" distantsiga suhet - mees suisa teiselpool Maad ja pidin isegi talle järele sõitma. asjaajamised nii kuradi keerukad ja 8 kuud meie vahel ajasid suhte kahjuks lõhki :(
aga tegelikult ei kahetse. tean, et ta oli väga tark ja hea mees, kes minu elust nyyd kadunud on.
nyyd on uus kallim. olen õnnelikum, kui ei kunagi varem :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!