Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Liiga pikk?
 
hmmm 24. aprill 2002, kl 20.41
minul sama mure, et kutil on 18 cm ja minu jaoks liiga pikk. Ärge tulge ütlema, et harjutamine teeb meistriks! Juba 3 a harjutan, ikka on lõpuni sisse lükates valus. Mingi 1-2 cm üleliia. Mure on täiesti eksisteeriv, mitte kusagilt laest võetud.
 
Mercantile 25. aprill 2002, kl 00.38
katsu ju neid poose vältida,kus liiga valuliseks läheb!Saan sust aru,ja ikkagi,harjutamine......meistr.....ja pärast,kui laiali lähed,tunduvad teised liiga väiksed!Elu selline.
 
Kull 25. aprill 2002, kl 14.20
to: mock

keskmine on ... pikk kohe kindlasti ei ole. statistiliselt.
Ülejäänu on individuaalne.
Aga huvi pärast küsin, mida sa selle infoga peale hakkad ? Lased väiksemaks lõigata?
"äh'i" teooriatele lisaks veel paar siinmail läbiviidavat mitte eriti meeldivat protseduuri, ennekõike just kinnipidamisasutustes.
Elukogenumad teist on ilmselt kokku puutunud nn "sharikut" kandva meesterahvaga so. siis eesnaha alla/sisse pandud kas 1 suur või mitu väiksemat metallist või mõnest muust matrejalist kuuli. Protseduur ise endas midagi eriti rämedat ei kätke: eesnahk venitatake välja, mingi terava esemega lüüakse auk sisse ja sinna sisse siis pannakse see kuul(id). Et mingilgi määralgi desinfitseerida mälutakse neid kuule 2 päeva.
Need kes arvavad et mehel peaks jäme riist olema pange nüüd tähele. Võetakse mingi toru, plastmassist, ma kujutan ette ja läbi toru seina surutakse zhiletiterad. See seadeldis nimega "roos" siis lüüakse erekteerunud peenise otsa, ohver (kuidagi muudmoodi ei oska seda inimest kutsuda) kaotab tavaliselt selle protseduuri juures teadvuse.
Seejärel asetatakse haavadesse tikud ja seotakse kinni. Paari päeva jooksul tekkib infektsioon ja haavad lähevad mädanema, mädaneb senikaua kuni tikud tulevad välja. Paraneb paar kuud ja voila - riist näeb asjaosaliste sõnul välja jäme kui meremiin:)
Vot sihukesed lood.
 
Venice 25. aprill 2002, kl 15.31
Vot nüüd mul läks küll süda pahaks.
 
ex-vaba naine 03. mai 2002, kl 02.06
Jessuke, andsite hea idee, ma lahen ka tana ohtul kohe moodan ara oma mehel. ei olegi jah varem selle peale tulnud, et votaks moodulindi voodisse.
 
:() 05. august 2020, kl 00.44
kas see on normaalne et ma olen 13 ja mul 16cm
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!