Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
saun
 
Suusi 27. juuni 2002, kl 14.15
Kas ma olen siis ullike, nagu teised mind nimetavad. nimelt ei taha ma ühissaunas alasti käia. Ka naistega mitte. Tuttavate naistega küll, aga muidu mitte. ja see on mul täiesti pöhjendatud vastumeelsus. Aga alati muiatakse imelikult, kui mina trikoos vöi bikiinides sauna lähen.nüüd jälle sünna tulemas ja saunaga. teab juba, mis pilkudega mind vahitakse.
 
Mulli 27. juuni 2002, kl 14.20
Siis oota ära, kui teised on käinud ja mine omaette! Ja kas siis alati, kui on synna saunaga, tuleb minna ennast pesema! Olen kyll istunud niisama oodanud, kui rahvas puhtaks ennast küürib! Tegelikkuses ma saan muidugi aru, kui teised muigavad, saunas käijakse ju pesemas. Ma ei tea, kui mugav on bikiinides ennast pesta, ju on see kuidagi võimalik, aga pisut ebamugav!
 
Mare-Mai(@N25) 27. juuni 2002, kl 14.24
relax,ole selline nagu oled! Ma pole ka kunagi ühissauna pooldanud ega seal käinud rohkem ju spordiklubis pärast trenni.Muidu ikka üksi või mehega saunas.Kui mõni imestab,et miks sa segasauna ei taha,siis on see tema,mitte sinu probleem.Ole uhke selle üle,et hoiad oma alasti keha eksklusiivselt ainult oma mehele näitamiseks,mitte võõrastele jorssidele passimiseks.
 
leida 27. juuni 2002, kl 14.25
ma olen vähe imelik ja ei saa üldse aru, miks ma sünnipäevale end pesema peaks minema, ma ikka pesen ja kammin kodus enne peoleminekut.
 
Ulakas naine 27. juuni 2002, kl 14.27
Jah, teistel oleks ikka niiiii huvitav vaadata, kuidas sa näiteks oma tutti pesed... :) :P
 
Hiir 27. juuni 2002, kl 14.32
Saunas käimine sünnipäeval ikka rohkem meelelahutus ja ajaviide, keegi ei tee sünnipäeval sauna sellepärast, et ta mustad külalised saaks kordki ennast puhtaks pesta :)

Suusi, aga mis sa häbened? Kõik me oleme ju ühesugused issandaloomad.
 
Norija 27. juuni 2002, kl 14.33
Segasaunas pole midagi paha, aga segasauna sundimine on seatemp. Nagu igasugu sundimine. Kui ei taha, siis ei taha. Vaba maa.
Samas mina soovitaksin siis sel juhul üldse mitte sauna minna. Ega pidu siis ainult saunatamisest ei koosne? Ja võib siis ju ka pittu minemata jätta, lõppudelõpuks.
Saun on natuke omamoodi koht. Rituaal, tavad jnejne. Kui selles osaleda ei taha, siis on see okei. Aga kui osaled, siis on muu seltskonna suhtes viisakas tavadest kinni pidada. Kui see tähendab alasti segasauna, siis imho veidi ebaviisakas tava rikkuda ja kaetuna minna.
 
plika 27. juuni 2002, kl 14.35
Ära sellepärast pabista. Meil tehakse ka paljud sünnipäevad saunapeod. Aga mulle üldse ei meeldi eriti saunas käia. Sageli hakkab mul seal paha. Kui käin siis harva ja peamiselt oma mehega või heade sõbrannadega. Ütle lihtsalt et sa ei taha minna. Pole nende asi, et miks.
 
Mare-Mai(@N25) 27. juuni 2002, kl 14.36
mina ka väheke erinev-nimelt ei saa samuti aru,miks peo ajal peaks end pesema minema ja veel koos teistega!Isegi naistega koos ei tahaks saunas olla-ikka kodus teen hügieenitoimingud ära ja peole minnes löön end üles(ei tahaks mingil juhul seal olles hakata enne sauna ettevalmistusi tegema-meik maha ja pärast jälle peale ning soengut uuesti sättima hakata pärast sauna).
 
muhv 27. juuni 2002, kl 14.39
muidugi ära mine kui ei taha!!! võta täitsa vabalt, ilma igasugu põdemiseta, et mida teised arvavad, arvaku aga, see juba nende küssa...ega siis koos pidupanemine ei pea koos saunaskäimine olema...
 
Saunamees 27. juuni 2002, kl 14.48
Ära tee üldse sauna, siis ei pea ka ühissauna minema. Ühine saun on muidu OK, aga see peab olema vabatahtlik - kes ei taha, see ärgu mingu, kes tahab mingu.
Aga Naine25 ajab jama - üheskoos ei minda sauna tille-tutte pesema, vaid ikka laval saunamõnusid nautima ja koos kogu seltskonnaga on põnevam. Kes mingit mehe-naise ühendamise värki hakkab ajama, see kupatatakse saunast välja,- tehku kuskil omaette nurgas.
 
suusi 27. juuni 2002, kl 14.49
jah, aga ma muidu kaifin sauna öudsalt ja ega ma seda vöimlust nii lihtsalt mööda tahaks lasta. ma tean, et oleme köik ühtemoodi, ja ma ei mötlegi, et saunas köik pingeliselt mu keha vahivad, aga siiski ma näitan oma alasti keha ainult sellele, kellele tahan.
 
vitamiin 27. juuni 2002, kl 14.54
Näh jälle uus saunateema, kaua võib selle ymber jahvatada?
 
Mulli 27. juuni 2002, kl 14.55
to: Suusi Aamen ja nii peabki olema!!
 
no nii 27. juuni 2002, kl 14.59
to suusi
Ära mine sinna peole siis. Muideks kellest ette on teada, et saun ei meeldi jätan peole kutsumatta. Aga nujah mõni on ikka vahel hulka trefanud. Kurb vaadata teised lõbutsevad ja üks mossitab nurgas.
 
Suusi 27. juuni 2002, kl 15.17
ma ei mossita peol kunagi nurgas, kui hea seltskond on. ja saunast olen ma ainult vaimustuses, aga ma tahan, et trikoos vöi bikiinides mind ei vahitaks nagu mutanti.ja see, et teised paljalt on, ei sega ju mind, miks siis möned inimesed ei suuda vötta teisi nii nagu nad on.
 
mooni 27. juuni 2002, kl 17.04
Suusi, muidugi mine trikooga sauna, see vahtimine kaob varsti ära, trikoo võid ju dussi all hetkeks ära võtta. mulle samuti ei meeldi võõrastega paljalt saunas olla, käin ainult abikaasaga, aga peole mine kindlasti! Toredat sünnipäevapidu Sulle Suusi!
 
ljsa 28. juuni 2002, kl 08.31
Nagu juba varemgi olen maininud, pole ma üldse sauna austaja (ka mul hakkab seal kuumuses kergelt öeldes paha), saati siis veel segasauna. Kuid kellele meeldib- lasku käia, oleks tore ainult, kui need rahule jäetaks (käijate poolt), kes tõepoolest ei taha minna.
 
tigedik 28. juuni 2002, kl 16.47
Väldin alati pidusid, kus segasauna oodata.
 
porgandid 29. juuni 2002, kl 23.54
Ennem on segamini ebaloomulik kui loomulik.

Esmalt teeme selgeks ühe asja - nimelt on selline sündmus seksuaalne. Kui kellegi jaoks ei ole, siis on see inimene vist haige. Mina tahaks seda meest näha, kes nö ei pane alasti naist tähele, tema keha vorme ja võlusid ei vaataks, seda pärast endamisi ei meenutaks (vot see on loomulik). Alasti inimest on niigi raske mitte tähele panna, rääkimata siis vastas-soo esindajast, kes on nõus sulle ennast näitama. Päris loll peab olema, kui arvatakse, et saunas käiakse asja ajamas nii, et ei märka kellega ja ei mõelda seksist.
Kui erootika ja visuaalne stimulatsioon kedagi ei häiri või hoopis meelejärgi on, siis minge kindlasti segasauna.

Teiseks, normaalselt ei kiputa ju alasti koorima ka omasoolistega, veel vähem juhtub seda segamini. Milleks riieteta esineda, kui on loomulik teistega just riides suhelda.
 
Mercantile 30. juuni 2002, kl 00.48
tekib küsimus,miks sulle ei meeldi kas või naistega koos käia!??
miks:)))
Naine on loodud flirtima,ja näitama end...loomult...kui sul seda pole,siis mis on põhjuseks!!??))
kas häbened))...
Naine tunneb end naisena läbi ka teiste pilkude!!!!!
 
loom 03. juuli 2002, kl 20.44

Kui ollakse loodud flirtima, koos saunas käima, tundma ja mida iganes, siis milleks üldse eraldi pesuruumid, vetsukad ja kõik muu jura? Mis koht see saun on, et just seal peab seagamini käima?
Teeme siis igal pool nii, et kõik see-mehed-naised segamini!
 
Saunik 25. märts 2021, kl 20.15
Meil ka siin Vaeste Patuste Alevis võimaldavad oma stahaanovlikule tööväele iga reede sauna. Eks ta ole õige ka nädala lõpus hakkavad na haisema et koroonamaskid ka ei aita.
 
Agneke 26. märts 2021, kl 17.14
Märjamaa ujulas olen käinud , aga saunas , puuküttega, elav tuli, mitte!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!