Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
jamajutt iga päev
 
Rita ja Tiina 24. juuli 2003, kl 22.49
Kas Teile ei tundu,et hakkate kõiki oma dialoogidega päevast päeva ära tüütama.Miks te ei suhtle mailiga või MSN.Keda teie heietamised küll huvitavad.Või on vaja uhkeldada oma USA-s olemisega.Kuigi tunnetan juba ette seda sõimulaviini,kirjutan ikka.
 
kadri 24. juuli 2003, kl 22.55
e-mail, foorum, msn jne on kõik eraldiseisvad suhtlemisviisid
igaüks valib omale sobivaima!

ja mis värk üldse on?! kas mina tulen sulle ütlema, et ära suhtle seal msn-is nii palju, mind on see ära tüüdanud

hea nõu > mine ole messengeris kui siin tüütu on!!
 
Tiina 24. juuli 2003, kl 23.09
K6igepealt, aitah , Kadri!
Nyyd aga ytlen, mida vajalikuks pean sellele, kes kysimuse esitas: 1.miks sa ei julge oma nime panna? Tean, sest arvad, et teine kord saad tagasi. Tead, mina ei ole kattemaksuhimuline ja mitte iialgi elus pole oma energiat kulutanud sellele, et tagasi teha.
2. Siin foorumis on ka teisi naiteid, kus inimesed omavahel suhtlevad, naiteks klubikad, olen nende jutte lugenud ja sinna see on jaanud.
3. see on vaba foorum ja igayks v6ib s6na v6tta ja raakida, mida soovib, samuti on igalyhel vaba voli kas lugeda v6i kui huvi ei paku, mitte lugeda. mina tihtipeale avan olemasoleva teema ja kui avakysimusest mulle tundub, et see mind ei huvita, siis edasi ei loe. Pealegi, kui ytlen, et see on vaba foorum, siis nii ma m6tlengi, yhine ja ajame juttu, kui soovid. kui ei soovi, ega selleparast ei pea teisi vihkama hakkama.
4. ma ei uhkusta, et olen, kus olen. ja muideks varsti ei ole.
5. ma ei ole veel siin foorumis kedagi s6imanud. mulle lihtsalt pole omane nii madalale laskuda.
6. arvan, et sul on t6sised probleemid inimestega suhtlemisel, ausalt. oleks veel yht-teist 6elda, kuid milleks, m6nele ei j6ua elementaarsed asjad kohale.Tyhi vaev ja vaimunarimine!
 
triste 24. juuli 2003, kl 23.17
rohkem tolerantsust, sõbrad!
 
Tiina 25. juuli 2003, kl 01.00
Jaa, jah, peaks ikka meeles pidama, et raakimine h6be, vaikimine kuld. OK! See siin on viimane avalik s6naseadmine. Kui ikkagi glavlit juba mangu tuleb, ei siis tule midagi head valja.
K6ike k6ige paremat k6igile oma t6siste murede murdmisel! Tsauka!
 
Rita 25. juuli 2003, kl 01.05
Tere ööd aga miks oma nimi puudub ,kas on nii häbi,et isegi väljamõelda enam ei oska või ei vaevu ,aga äkki on omaainuke ego väga kõrgel,pead kuklasse ajades kukud selili.Ei loobi su pihta nooli,sest see innustab alati kui keegi on teisel arvamusel ja miks mina , Tiina või hoopiski teine tore inimene,peaksime sulle meeldima.Ole nüüd.Väga hea ,et ütlesid aga usu me kirjutame ka maili teel aga teinekord siin ka ,ideedest puudust ei tule.Ma loen noorte naiste muresid siin ja paljus polegi midagi öelda,sest see on endal läbi põetud ja kõik kordub,teisi loen,mida kirjutavad ja mõnesid asju ei loe,millest ei tea arvata,et las nooremad räägivad jne.Liiga palju on ,et mees jätab ja kuidas tagasi saada.Elu on nagu on .Liitu meiega,on üks vaenlane vähem.Tristet ma seal kusagil kutsusin, a ta on palju noorem või oli tema jaoks mööda teema aga näe,ei alpinud ja nii see lugupidamine võõra vastu kasvab.Ehk on meil elukogemus olemas ja see USA-s olemine ongi inimese enda asi,ta ei ole selline,kes hoopleb.Tiina on väga haritud ja huvitav inimene-me tutvusime foorumis alles hiljuti ja mul on hea meel selle üle.Ei maksa olla kade.
kadrile suur-suur tänu.
 
M 25. juuli 2003, kl 02.21
Minul on kyll huvitav Rita-Tiina jutte lugeda, loodan, et nad ei nyyd eemale, miks tigetseda-ehk opid neilt nii mondagi Sinu taseme annab ara see USA mainimine, inimene elab seal-miks ta ei peaks sellest kirjutama
 
patune 25. juuli 2003, kl 02.21
vabandust, Tiina ja Rita, suskisin seal teie teema all, esinedes R-na, sry!
 
Tiina 25. juuli 2003, kl 02.41
Lubasin kyll, et enam s6na ei v6ta aga.... Ytlen ausalt, mul ei ole k a h j u k s selliseid intiimseid probleeme. Ma ei tea, kodus naib k6ik korras olevat. Ja siis tahakski suhelda, mul on paris yksk6ik, kas see, kes vastab, on Rita v6i August v6i Meeri v6i Amanda v6i keegi kymnes. Tahakski t6esti lihtsalt l66gastuda ja jama ajada. Ara ju vasitab, kui kogu aeg peab ajusid krudistama ja alati halama. Ma ei ytle mitte midagi paha nende inimeste kohta, kellel on suured mured. Mul on neist kahju ja tihtipeale ka ytlen m6ne toetava s6na sekka v6i oma nagemuse asjast. Aga ma ei arva, et kuna mul selliseid teravaid probleeme pole, et siis kergemat teksti ei tohigi kasutada! Kus see reegel kirjas!
Peale selle, kirjutan, vahetan e-maile ka, paris mitmega iga paev. Ilmselt on delfi nagu s6ltuvus. Tegelik p6hjus vist selles, et siin kirjutades tundub justkui oleksin kuskil seltskonnas, inimeste seas, kui soovite, siis nagu kodumaal. Vahest ytlen lihtsalt paar s6na ja kui juhtub vahva inimene olema, v6ib jatkata. Tekib toredaid ytlemisi, tujugi laheb paremaks. Ma usun, et mitte ainult mul. Ka pole ma sugugi iga paev siin 'jamajuttu ajanud'.
Seda tahaksin kyll 6elda, et kui koju j6uan, siis enam ei istu arvuti taga 6htuti, sest kodus on mul e l u ! Ma elan seal. Aga elu arvutis on vaid siin, mu ajutine side kodumaaga. Kahju, kui kedagi olen riivanud, niikuinii viimased paevad oleksid olnud! Parimat soovides, Tiina.
 
M 25. juuli 2003, kl 06.07
Tiinale ara nyyd raputa omale tuhka pahe, Sa ei pea vabandama kellegi ees, see kyberroom ju nii suur, lase edasi samas vaimus, kui kellegile ei meeldi siis las iriseb siin voi kolib mujale, pole vaja reageerida:))
 
kizu 25. juuli 2003, kl 08.22
to Tiina ja Rita

Aga mina uuena tunnen huvi, mida teie seal Ameerikas ka teete?
 
R 25. juuli 2003, kl 10.03
Igaüks võib oma teema algatada, miks mitte? Ma saaksin aru, et kedagi võiks häirida, kui mingi konkreetse probleemi all hakkavad inimesed omavahelist loba ajama (mida ka alatasa juhtub).
Kuid on muidugi liig, et kui kirjutatakse R, siis oodatakse, et vastaks mingi Rita. Nii koduselt ei saa ennast siin siiski ka tunda. Ja mulle jääb täiesti mõistetamatuks, mis patune siin koogutab ja vabandab R nimel, see on avalik foorum ja sellega tuleb siiski arvestada.
 
Huinjaajutt 05. juuli 2022, kl 02.27
Elasid kord ühes Maarjamaa Vaeste Patuste Alevis valges villas paha päkapikk kuri võõrasema ning Lumivalgeke ja tema tütar Tuhkatriinu. Igatahes oli päkapikuprintsil tegemist dilemmalise valikuga lausa murega et kas edasi mürada kurega või hoopis Neitsi Maarjaga. Kuigi neitsiks pidada teda nojah... Vahemärkusena olgu öeldud et eks neid printse ole ka igasuguseid. Kes tuleb valgel hobusel aga on ka juhtumeid kus kuningatütrest printsess peab teeääres hääletama et mõni pisike printrihakatis ta oma pasakarva bemariparsa peale võtaks ja abielusadamasse sõidutaks. No nii kuna Kalevipojast kasukäbist polnud tolku selle pordupaari puruks peksmiseks otsustas Viinakuningas va eesel isiklikult et lõpetab selle häbielu seal ära ja toob oma valge lauguga mära kes oli mustlase moodi aetud ära ja tolle varsa musta tukaga suksu keda ka kõlbas suksutada juba sealt pisikese isaselt tiirase poni juurest ära. See kinu oli seal aiaäärses puiesteel selline rahvateater ja kammajaa et keski kurat es saand aru mis ajahetkel teda sääl oorati vai millas ruunati. Ja selle märaga oligi selline seis et kuna ta elas oma varsaga pisikese poni juures et oligi siis selle poni mära antud ajahetkel ehk lühendatud Boney M. Nojah äratoomine ei õnnestunud esiteks tõrjus paha pöialpoiss ta veekakuriga lossi müüride taha ja pärast viisid kurjad ketikoerad ta kaheksateistkümmneks päevaks maakonnakeskuse Ifi lossitorni vangikambrisse. Kuna ülekaaluga polnud kunnil probleeme siis läks tema kinnimajja kui kilu ja välja tuli kui silguniisana rapitud räim sest seal

Jumbu poolt on kõik taevased väed
Kolla homme vangi läeb
plaksuvad Juppidel rõõmust käed
head teed tal minna
ja mitte niipea tulla
Kolla tegi palju pattu
siis ta kinnimajja sattus
vangimajja läheb Kalev
pedesi seal terve malev
ei see lugu ole vale
Kolla berse päris sale
naeris terve alev
kellelgi ei olnud temast hale
sai ta nikku ikka siingi
ei vajanud ta enam pikka blondiini
ning alates sellest tunnist
oli jälle maailmas juures berse mis oli vägistaud mnnnist
15 magamata ööd
ta berse kallal tehakse seal tööd
küll on ikka feeling
kui zitaauku viilid
on tunne et sul zitaaukus on siilid
ta savisse sattus
ja pededesse mattus
see oli ta saatus
Junsu hüppas rõõmust lakke
et Kolla võeti pedeväkke
Kollal hell oli pepu
kui pede sinna torkas oma näpu
lükkas düra õieli
Kollal jalad laiali
seal Kollat kepiti nii et berse vahtus
suur pede düra sinna mahtus
Kollal aetakse seal maha berse pealt villad
kui ta tahab olla lilla
kannikas peab olema kiilas
kui ta seal pedena hiilgaks
naeris terve linn
kui tal tehti seal tinn tinn
on see vast lugu
Kolla zitaaukus tehti sugu
Kollal lööb nüüd bersekell
pärakas on nikust hell
suur pede teda keppis
Kolla sellega ka leppis
tal seal taha raiuti
nii et berse kasvas laiuti
niikaua ta seal keppi sai
kuni bersse mahtus vai
seal on nüüd meie pagan
kel pannakse eest ja tagant
tal tehti rivi
ei viska ta enam naiseärandaja aknasse kivi
tal pandi takka
kuni zittumine jäi vakka
Kolla bersenahk on kui samet
tal on seal ju kukeamet
ta on seal kui linnuliha
teeb see talle hirmsat viha
kui rahuldatakse tema pepuga suguiha
kuid mis teha
kui tal on nii seksikas keha
oh sa väike Kolla oled siin me nashi
nõnda laulis kambris 10 bederassi
nõnda laulis kambris see pedesalk
varsti Kollal berses palk
Kollal häda suur
ootab teda puur
ei saa Kollat kinni panna
sest ta ennast kätte ei anna
tuleb ta vägisi sinna kanda
Kolla istus vangitornis Juntsu rõõmust naeratas
ta Kalevit parastas
eks sa veel varasta
Kolla istus vangitornis Jupi õudsalt naeris
saavad nad Blondiga olla nüüd paaris
Kolla istus vangitornis needes mõttes Jupatsit
kuidas üks mees võib olla nii zitt
Võltsblondiin kingiks talle oma witt
ei see jutt
pole muinasjutt
vaid ikka täitsa tõsijutt
sest rahvasuu ei valeta
vaid seda elu seletab
ning kui seda lugu loeb ka kaamel
võib ka tema öelda aamen

ANNO DOMINI 21 sajand
 
Agneke 05. juuli 2022, kl 20.16
Kes Nii koleda luuletuse kirjutas Minu naabrimehest ja minust, haiglane fantaasia!
 
kas 03. august 2022, kl 02.02
huinajutule vihjeks, et kui sulle mõni rita, tiina või piret meeldivad, siis ära hakka nende kuuldes soga ajama. lähene viisakalt - a la, tüdrukud kohvi soovite juua. ja kui nad kohvi soovivad sinuga juua, on sul kõik korras. kui kiljudes minema jooksevad, jätka naisteka risustamist.
eks siis varsti näeme, kuidas sul elus läinud on.
 
Jopa Kolla 10. detsember 2023, kl 16.45
Jah tõesti see Kolla olgu jumal talle armuline lahutas seal Puiestee rahvateatris meelt nii endal kui teistel
https://www.imdb.com/title/tt21353352/?ref_=fn_tt_tt_1
https://www.imdb.com/search/title/?companies=co0481815
user_e19332 14. detsember 2023, kl 00.51
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!