Feministi nurgake
Vihkan armastust...
Õnnetu 23. detsember 2003, kl 11.20 |
Vahel tunnen tõesti, et vihkan seda armastust, mis mu sees on... Maailmas ei ole vist küll mitte millegi muuga võimalust niiiiiiiiiiiii palju haiget saada, kui armastusega... Tunnen kuidas terve sisimus on seda valusat armastust täis... Ükskord see armastus mu tapab... Kas on võimalik tunnete kätte surra???
*vabandan oma negatiivsuse pärast ja HÄID PÜHI KÕIGILE!!!
*vabandan oma negatiivsuse pärast ja HÄID PÜHI KÕIGILE!!!
saskia 23. detsember 2003, kl 11.29 |
no tunnete pärast ei tohiks küll võimalik olla ära surra... aga miks oled nii õnnetu jõulude ajal? mul ei ole ka just eriti õnnelik olla.. mees, kellesse olen ma armunud, ei tea seda ja ei saagi teadma... tundub, et vastuarmastust loota ei ole.... see teeb ka haiget:( äkki saame üksteist lohutada?
irma 23. detsember 2003, kl 11.31 |
Oi, ära armastust küll vihka!
Esiteks, tunnete kätte EI OLE võimalik surra, pean sulle kurvastusega teada andma!
Teiseks, jah, armastus on kahtlemata kõihge valusam asi maailmas, aga ka kõige sügavam, kõikehaaravam. See annab kogemuse, mida kuskilt mujalt ei saa. Millagi see ikka üle läheb või vähemalt muutub, taandub ja siis oled sa teine inimene ja mitte halvem, vaid vastupidi, sügavam, kogenum, elutargem ja väga palju muid epiteete. Nii et võid vahelduseks lähtuda egoistlikust vaatenurgast.
Päikest, ;-)))
Esiteks, tunnete kätte EI OLE võimalik surra, pean sulle kurvastusega teada andma!
Teiseks, jah, armastus on kahtlemata kõihge valusam asi maailmas, aga ka kõige sügavam, kõikehaaravam. See annab kogemuse, mida kuskilt mujalt ei saa. Millagi see ikka üle läheb või vähemalt muutub, taandub ja siis oled sa teine inimene ja mitte halvem, vaid vastupidi, sügavam, kogenum, elutargem ja väga palju muid epiteete. Nii et võid vahelduseks lähtuda egoistlikust vaatenurgast.
Päikest, ;-)))
Õnnetu 23. detsember 2003, kl 11.51 |
lilleke 23. detsember 2003, kl 11.56 |
Aeg parandab kõik haavad, isegi kui sa tahaksid oma armastust eluaeg leinata, läheb see ikka mingi aeg üle, kuigi alguses, kui oled lüüa saanud, on küll selline tunne, et nüüd küll tuleb surm. Mul oli nii, kui avastasin oma mehe võõra naisega enda kodust, kusjuures see kodu oli enne meest juba:(( Viskasin nad välja, süda oli nii murtud, et isegi ilma enesetapumõteta oli selline tunne, et suren südamevalu kätte ära. ja see tunne kestis kuskil pool aaastat, vahepeal läks leebemaks, siis jälle tuli täiega tagasi. Nüüd on kõik korras, sest olen endale kellegi parema ja usaldusväärsema leidnud.
Jõulurahu su südamesse, loodan, et kõik läheb hästi!!!
Jõulurahu su südamesse, loodan, et kõik läheb hästi!!!
m 23. detsember 2003, kl 12.26 |
Õnnetu 23. detsember 2003, kl 12.32 |
m 23. detsember 2003, kl 12.34 |
n28 23. detsember 2003, kl 13.54 |
Eff 23. detsember 2003, kl 15.47 |
maasikas 23. detsember 2003, kl 16.06 |
Eff 23. detsember 2003, kl 16.41 |
suffeli 23. detsember 2003, kl 17.43 |
lihasooja_lilleke 23. detsember 2003, kl 17.48 |
lõbu on üürike otsekui kastepiisk, naermise ajal ta sureb.
aga mure on tugev ja põline.
las murelik armastus olla valvel su silmis....
/Tagore/
:)))))))))
see ei olegi tegelikult nii kurvameelne stroof, kui süveneda...)))
pigem elujaatav:))))
ja rõõõõõõõõõm, see kõige alus ja elu tugi, võib olemas olla ka siis, kui murelikkus kuskil su sügavas sisemuses on..üks tunne ei välista teist..korraga, ikka korraga kogeda... meil ju mitu loomust:)))))
aga mure on tugev ja põline.
las murelik armastus olla valvel su silmis....
/Tagore/
:)))))))))
see ei olegi tegelikult nii kurvameelne stroof, kui süveneda...)))
pigem elujaatav:))))
ja rõõõõõõõõõm, see kõige alus ja elu tugi, võib olemas olla ka siis, kui murelikkus kuskil su sügavas sisemuses on..üks tunne ei välista teist..korraga, ikka korraga kogeda... meil ju mitu loomust:)))))
tead 23. detsember 2003, kl 23.31 |
oh aegu 07. veebruar 2016, kl 17.35 |
on aegu 07. veebruar 2016, kl 19.51 |
nojahh 09. veebruar 2016, kl 23.47 |
Armastus ei ole see soole ja välimusele keskenduv bioloogiline funktsioon, mida enamik armastuseks peab. Armastus võib olla ükskõik, mille vastu. Elu nautimine on armastus, mitte see, et kas mehele ikka meeldid, mis ei olene üldse inimestest, vaid juhusest, maitsest, kaasasündinud isikuomadustest ja välimusest. Kurb, kui täiskasvanud inimene end ikka läbi teistele meeldimise defineerib.
Holly 11. veebruar 2016, kl 10.37 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3 |
Armastuseta poleks siin ilmas eriti midagi.
See on sisemine liikumapanev jõud,mille energia muutub silmnähtavaks.
Ta annab meile kõik ja võtab samuti,kui illusioonid purunevad.mõni õnnelik läheb samade illusioonidega hauda aga enamasti kaotame need kas kiirelt või aegamisi.Pole viga siis otsime ja leiame jälle uued.
Armastuse jõudu ei pea vihkama vaid tule püüda suunata,et sellest kasu loeks,mitte kahju.
See on sisemine liikumapanev jõud,mille energia muutub silmnähtavaks.
Ta annab meile kõik ja võtab samuti,kui illusioonid purunevad.mõni õnnelik läheb samade illusioonidega hauda aga enamasti kaotame need kas kiirelt või aegamisi.Pole viga siis otsime ja leiame jälle uued.
Armastuse jõudu ei pea vihkama vaid tule püüda suunata,et sellest kasu loeks,mitte kahju.
Lisa postitus