Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
itaalia vs hispaania keel

L. 28. oktoober 2004, kl 20.42
Otustanud olen, et üritan uue keele õppimisega alustada,
nüüd ei suuda aga otsustada- kas itaalia või hispaania keel?
hispaania kasuks räägib see, et selle keele rääkijaid on maailmas rohkem..

aga kui võtta õppimise raskuse poolest, kumba kergem õppida?
Kumba teie õpiksite/tahaksite osata?

iha 28. oktoober 2004, kl 21.00
kepasa mia moor

serena 28. oktoober 2004, kl 21.14
Ikka hispaania keelt. See on USA-s teiseks riigikeeleks.

setu 28. oktoober 2004, kl 21.16
igal juhul espanja

vesiir 28. oktoober 2004, kl 22.16
Español mi amigo! Su mugrande, e italiano chakito!

hark 28. oktoober 2004, kl 22.16
no ikka hispaania... bueno...

itaalia 28. oktoober 2004, kl 22.25
itaalia keel on ilusam ja ka kergem sest hispaania keeles on rohkem araabia päritolu sõnu.
maitse asi muidugi.
itaalia kasuks räägivad nende suurepärased filmid ja ilusad jalgpallurid :)

nõiaudu 28. oktoober 2004, kl 23.08
ma sama probleemi ees. aga praktilisem on jah hispaania keel kuigi ta on raskem. ilusad on mõlemad, nii itaalia kui hispaania keel.
kas oled keeltekooli juba valinud? äkki oskad mulle ka soovitada? kus oleks kõige parem tase ja kvaliteet?

janne 28. oktoober 2004, kl 23.50
hispaania keelt on eestlasel kergem õppida.hääldust just.itaalia keel on meie jaoks liiga laulev.harva tuleb eestlasel see hästi välja.olen õppinud mõlemat,aga itaalia keelt räägin paremini.meeldib rohkem kah.

porsupesto que espanol 29. oktoober 2004, kl 01.04

See on maailma ilusaim keel!!!!!!

to eelmine 29. oktoober 2004, kl 08.36
itaalia keel on maailma ilusaim ja kerge õppida!

Salme 29. oktoober 2004, kl 09.39
ikka itaalia - mõtle kultuuri peale, kirjandus (Fresod mida iganes). Kuluuriliselt on ikka kõvasti üle Itaalia keel.
samas nad on suht sarnased olles ära õppinud üe tuleb teine üsna kiiresti, ma arvn vähemalt

kris 29. oktoober 2004, kl 11.16
itaalia keel on ilusam! Ja kultuur, toit, jalgpallurid, filmid jne on piisav põhjus seda õppida:)

lia 29. oktoober 2004, kl 13.24
ise 2 kuud tagasi mõtlesin sama asja. nüüd õpin itaalia keelt ja olen nii rahul, väga ilus keel!

toober 29. oktoober 2004, kl 14.04
Mulle tundus just itaalia keel raskem kui hispaania. No mitte kuidagi ei läinud. Õpiksin ikka hispaaniat juurde. Palju uidugi oleneb õppimise viisist ja õpetajast ka. Õppisin hispaaniat intensiivkursustel ja õpetaja oli energiline hispaanlane. Üllatavalt kiiresti jäi külge.

to salme 29. oktoober 2004, kl 21.54
mis on fresod? jársku mótled freskosid? Ja itaalia pole mingi kultuurimaa! Ajaloo ja súgava taustaga on ikka Hispaania.
ja....por supuesto, es español que me gusta mas.

itaalia 30. oktoober 2004, kl 10.19
eelmisele
hihii, aga mis on Vana-Rooma, renessanss, Leonardo da Vinci, Fellini?
Valdur Vänt 03. jaanuar 2023, kl 10.37
18 aastat kl hiljem, aga kui kõvasti sa oled kukkunud kui tuled väitma, et Itaalia ei ole mingi kultuuri maa?

El Chapo 06. jaanuar 2023, kl 11.18
Español por su puesto.

?.? 06. jaanuar 2023, kl 11.38
Mis lora te ajate? Hispaania keel on loomulikult ilusam, pole kahtlustki ja samuti Hispaania kultuur kordi etem.

peedust motte 10. jaanuar 2023, kl 21.16
Korra läinud moderaator kalale. Mere ääres tulnud hall vanake vastu. Halli vanakese prillid olid aga pinsisabas jagelemisega kannatada saanud, ei näind teine ära, et moderaatoriga tegemist on, pidas hämaras normaalseks. Vanake kohe hoiatama: "Ära sa, pojake, täna merele mine, sitt ilm on tulemas, jääd veel tormi kätte!" Moderaator saanud sihukese jutu pääle pahaseks - et ilma tärnideta ja vales areas ja mida kõike veel. Hall vanake jäänd kurvaks ja läind õiget areat otsima, moderaator aga sõudnud võidukalt merele. Ei saanudki kaua sõuda, oligi äkitselt sitt ilm platsis. Kõigutand paati mis hirmus, loopind vett küll vihmana krae vahele ja küll laineloksuna üle paadiserva sisse. Arvas siis moderaator viimase tunnikese tulnud olevat, halli vanakese kallal modereerimise viimaseks jäänud olevat. Saanudki moderaator aru, et tärnidega ämbrisse astunud oli. Ja ämbrisse astumine tasus ennast ära - nüüd hea nõu kallis. Võttiski moderaator sellesama ämbri ja hakkas paati tühjaks ammutama. Kui viimaks paadi põhi paistnud, oli ka tuul paadi koos moderaatoriga kaldale lähemale ajanud. Saanudki moderaator sedaviisi kaldale, võtnud ämbri näppu ja läinud koju. Suure sagimisega unustand kalad sootuks püüdmata. Kodus pannud ämbri teiste juurde virna ja joond suure märjakssaamise peale natukese konjakit. Konjak olnud korralikult modereeritud, tärnidega!

italiano 10. jaanuar 2023, kl 22.48
tegelikult on itaalia keel hispaania keelest ilusam
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!