Feministi nurgake
Mitu rauda tules?
Papa-Koi 13. juuli 2005, kl 07.49 |
jee 13. juuli 2005, kl 07.52 |
Koi-papa 13. juuli 2005, kl 07.57 |
nojah 13. juuli 2005, kl 09.22 |
mm 13. juuli 2005, kl 09.45 |
meelike 13. juuli 2005, kl 09.47 |
Miski vend 13. juuli 2005, kl 10.00 |
Võiksite seletada a kah, et milleks mitut rauda vaja?
To:nojah
"Aga mis siis üle jääb, kui ei õnnestu leida meest kes kõiki vajadusi rahuldaks."
Ja te veel imestate, et eesti naist lit$iks peetakse.Armastuse point peaks olema ikka endast andmine aga mis see muud on kui lit$iks olemine kus mehes nähakse ainult vahendit enda vajaduste ja tahtmiste saamiseks.
To:nojah
"Aga mis siis üle jääb, kui ei õnnestu leida meest kes kõiki vajadusi rahuldaks."
Ja te veel imestate, et eesti naist lit$iks peetakse.Armastuse point peaks olema ikka endast andmine aga mis see muud on kui lit$iks olemine kus mehes nähakse ainult vahendit enda vajaduste ja tahtmiste saamiseks.
kelly 13. juuli 2005, kl 10.11 |
nojah 13. juuli 2005, kl 10.17 |
meha 13. juuli 2005, kl 11.11 |
Maksimaalselt 1 raud korraga. Loomulikult või esineda tagasilööke, aga siis saab vähemalt peegli ees habet ajada. Vastasel juhul oleks vastikult alatu tunne.
Lihtsalt toredaid inimesi, kellega vahel juttu puhuda, on loomulikult rohkem ja selles osas leian, et igalühel peabki olema loodud tihe sotsiaalne võrgustik, et mitte lihtsalt ühe suhte purunemise tõttu maailmast ära kaduda. Aga kui see jääb sõbralikule tasemele (mitte ei toimu flirtiv ära rääkimine või peibutamine), siis ma seda ei nimetaks "raud tules".
Niisiis selle eetilise valiku teeb igaüks ise ja see ei sõltu ei soost ega rahvusest
Lihtsalt toredaid inimesi, kellega vahel juttu puhuda, on loomulikult rohkem ja selles osas leian, et igalühel peabki olema loodud tihe sotsiaalne võrgustik, et mitte lihtsalt ühe suhte purunemise tõttu maailmast ära kaduda. Aga kui see jääb sõbralikule tasemele (mitte ei toimu flirtiv ära rääkimine või peibutamine), siis ma seda ei nimetaks "raud tules".
Niisiis selle eetilise valiku teeb igaüks ise ja see ei sõltu ei soost ega rahvusest
nõid 13. juuli 2005, kl 12.43 |
kallikalli 13. juuli 2005, kl 14.17 |
minul hetkel 2 rauda tules. halb see, et need 2 omavahel sõbrad ja ei jäta mina kumbagi külmaks ja eg anemad mind ka jäta. tean, et lõpp on lähedal, sest ükski normaalne inimene ei vahetaks sõpra mingi naise pärast välja. seega saabus täna mulle külla masendus, sest tean, et ilus aega hakkab otsa saama:(
kurr 13. juuli 2005, kl 16.20 |
Lisa postitus