Feministi nurgake
mis on sinu elu moto?
kysija 13. november 2005, kl 20.06 |
vasja 13. november 2005, kl 20.10 |
arvan 13. november 2005, kl 20.19 |
mannike 13. november 2005, kl 20.33 |
a. 13. november 2005, kl 21.38 |
vot 13. november 2005, kl 22.06 |
lohekrabi 13. november 2005, kl 22.31 |
viinamari 13. november 2005, kl 22.55 |
pilar 14. november 2005, kl 01.07 |
naisSisalik 14. november 2005, kl 08.56 |
motomoto 14. november 2005, kl 09.06 |
karina 14. november 2005, kl 09.08 |
aga kas te elate ka nende motode järgi?
nt see, et ela nii, et mitte ühtegi hetke pole vaja iialgi kahetseda. Kahetsen pidevalt, et mõne inimesega tülitsen või lapsega riidlen. Kas ja kuidas oleks võimalik tegelikult ka nii elada, et mitte ühtegi hetke iialgi ei kahetse.
Enamus neid motosid tunduvad küll sõnakõlksudena. Aga ilusatena.
nt see, et ela nii, et mitte ühtegi hetke pole vaja iialgi kahetseda. Kahetsen pidevalt, et mõne inimesega tülitsen või lapsega riidlen. Kas ja kuidas oleks võimalik tegelikult ka nii elada, et mitte ühtegi hetke iialgi ei kahetse.
Enamus neid motosid tunduvad küll sõnakõlksudena. Aga ilusatena.
viinamari 14. november 2005, kl 09.44 |
L. 14. november 2005, kl 10.04 |
Selge see,et me ei saagi osade asjade puhul kohe alguses teada,kas me kahetseme seda hiljem või mitte.Aga selle saab ju teada,kui on asi tehtud,seega pole vist ikka mõtet kahetseda - sest ka see aeg,et selleni jõuda ei kulunud ju niisama.
Ära iial ütle iial,mitte alahinnata tundeid...
Ära kaota sihti,tasub vahepeal riskida,aga säilitada inimlikkus...(meid teatavasti eristabki loomariigist võime anda hinnang oma tegevusele,eristada tsivilisatsiooni dzunglist,see ka meie vastutusel ma leian)
Ülbusel ja enesekindlusel ning targutamisel on vahe,tihtipeale kiputakse seda segi ajama,enamjuhul nende inimeste poolt,kel puudub julgus midagi ette võtta ning siis tunnevad vajadust kedagi maha teha...kes on edukam ja julgem...
Veel,keegi pole piisavalt täiuslik,et teist kritiseerida,ärge laske õelusel end pimestada,sellega ei saavuta lõppkokkuvõttes midagi head:)
Minu arvamus.
Ära iial ütle iial,mitte alahinnata tundeid...
Ära kaota sihti,tasub vahepeal riskida,aga säilitada inimlikkus...(meid teatavasti eristabki loomariigist võime anda hinnang oma tegevusele,eristada tsivilisatsiooni dzunglist,see ka meie vastutusel ma leian)
Ülbusel ja enesekindlusel ning targutamisel on vahe,tihtipeale kiputakse seda segi ajama,enamjuhul nende inimeste poolt,kel puudub julgus midagi ette võtta ning siis tunnevad vajadust kedagi maha teha...kes on edukam ja julgem...
Veel,keegi pole piisavalt täiuslik,et teist kritiseerida,ärge laske õelusel end pimestada,sellega ei saavuta lõppkokkuvõttes midagi head:)
Minu arvamus.
öö 14. november 2005, kl 11.25 |
Lisa postitus