Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mälestusmärk Afganistanis langenutele
 
& 11. veebruar 2006, kl 19.04
Kas tõesti ei olnud mälestusmärgi püstitajate seas ühtki eesti keelt valdavat inimest? Millest muidu tekst."Afganistanis langenutele kaasmaalastele", peaks ju olema "langenud kaasmaalastele"

Tegelikult oleks märk pidanud juba ammu olema. Noored poisid viidi sunniviisiliselt võõrale maale võõrast sõda pidama.Tagasi tulid tinakirstudes või rikutud närvidega. Uudistes aga öeldi, et veel 10 ?! aastat tagasi ei antud mälestusmärgi rajamiseks luba.
Nii hästi on veel meeles hirm oma lähedaste pärast, kes 80ndatel vene kroonusse läksid.
 
tjahh 11. veebruar 2006, kl 20.00
Huvitav jah? eesti emad polegi ettevõtnud oma poistele kivi püstitamist näiteks pronksõduri kõrvale neile poistele, kes rahuajal vene sõjaväes hukka said?
Uudist kuuldes-vaadates tekkis mul tunne, et venelased tekitasid uue pühamu, kus vene sõjaväge mälestamas käia, sest mina loodan siiski sinisilmselt, et see pronksmonstrum, millega eesti rahva üle irvitatakse, siiski sealt ükskord kaob.Pangu see soldat sinna kivi kõrvale nüüd. Üks käimine neil oleks.
 
... 12. veebruar 2006, kl 22.32
andke andeks, aga see on mõttetu
 
Soe soovitus sovettidele 09. mai 2023, kl 13.32
Ah mis te nutate selle vana tankirisu pärast me anname teile haakristiga Leopardi toru keerame Ivangorodi poole ja torru paneme eriti suure päevalille
 
VaSSistliku meelsusega Siberimees 09. mai 2023, kl 13.32
Jah see oleks mõjusam olnud keerand titel teine ots toruga Ivangorodi poole haakrist peale joonistada ja kiri ka vene tähtedega Edasi Moskva peale
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!