Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kuidas juua eetrit?
 
Ester 31. mai 2006, kl 21.34
Oli midagi et kas soojalt-külmALT, välj-sisse hingates. Ja et kui valesti jood oled kutu. Aga kuidas see asi täpselt käis?
 
lilled 31. mai 2006, kl 21.53
Kui hingad sisse võid saada taastumatuid hingetoru põletusi, kui hingad välja võid lämbuda söögitoru limaskesta põletava valu kätte.

Milleks on vaja eetrit juua? Kas abituid inimesi maailmas vähe, keda võiks aidata?
 
wäkk 31. mai 2006, kl 22.07
btw, minu vanaema kasutas eetrit kunagi unerohuna: võttis teelusikatäie suhkrut, tilgutas mõne tilga eetrit peale ja amps! pidi aitama :)
aga juua on vist üsna rõve, pole kunagi proovinud... räägivad jah, et hinge tuleb kinni hoida ja üke klõmmiga alla neelata.
 
hm 31. mai 2006, kl 22.21
nina pigistatakse igatahes kinni
 
dipsik 31. mai 2006, kl 22.23
Vat kuidas see sisse ja välja hingamine käis, seda täpselt ei mäleta. Aga sooja/kuuma ei tohi enne ega peale juua, muidu aurustub eeter kõhus ja see on ohtlik.

Vist nii, et: hinga välja, lonks eetrit, külma vett peale, ja siis alles hinga sisse. Aga täpsusta seda igaks juhuks... vanemad inimesed peaksid teadma.
 
neuseeli 31. mai 2006, kl 22.34
See setudele mõeldud jook, seega sina ära võta.
Aga endast. Jube hea tunne on olla 20 mintsi omas maailmas.
 
oliküll 31. mai 2006, kl 22.55
pidi aitama vöötohatise ja genitaalherpese puhul, kuid pikaajalise kasutamise korral jääd pimedaks
 
vale jutt 31. mai 2006, kl 23.27
Ei jää pimedaks, see on jamajutt. Ainult et peale võtmist tuleb mõnda aega paigal püsida ja koos alkoholiga ei tohi mingil juhul tarvitada. Ning võta ainult siis, kui tõsine häda käes on. Tekitab sõltuvust, kui harjumuseks saab. Ja ka setud ei võta seda joogina, vaid ravimina. Aitab näiteks hästi palaviku puhul, kui peopesad kokku määrida.
 
huu 31. mai 2006, kl 23.42
minu äi joob ikka aeg-ajalt eetrit.mingi hingamise asi sellega on jah.Mitu päeva peale joomist on eetri hais veel küljes.
 
tydruk 01. juuni 2006, kl 00.40
...mul ka suguv6sas juukase seda aga rohkem nagu rohuna ja ma isegi olen kunagi vaiksena suhkruga proovinud votta :D,emme andis kui haige olin ja sain ka terveks et aitas :D sest rohte mulle ei meeldi votta :P aga jah see oli ka ainuke kord sest sellel yli rank hais ja siis olin laps ja tegin ikka mis emme ytles aga enam mitte :D ...nyyd yritan pigem veitsa rohtude voi muude ravimitega ;) ...aga mingi oma systeemikas on jah selle votmisega,tean et vett voetakse peale ja hasti rahulik peab olema ja selline kaifi ja nautimise asi :D
 
ee 01. juuni 2006, kl 01.17
eetri keemistemp oli 37 kraadi? see läheb sul kõhus ju keema, oleneb ka kui soojavereline oled. külmaveega juua vist saab, aga mis point tal on. sama tulemuse saad kui juua viina koos süsihappegaasiga ehk viin+shampus
 
viirusetõrje:) 01. juuni 2006, kl 11.13

Kindlasti ei tohi vahetult enne võtmist välja hingata!!! sest siis juues ju hingad samal ajal sisse ja tõmbad kergesti lenduva vedeliku endale jummal-teab-kuhu.
Võta külma vett alla, siis hinga maksimaalselt sisse, siis teelusikatäis eetrit, hinga rahulikult välja ja külm vesi peale.
 
Alev 01. juuni 2006, kl 13.04
1. Tõmbad kopsud pooleldi õhku täis;
2. lased klõmmi eetrit ära (eemal lahtistest tulekolletest);
3. jood klaasi jääkülma vett peale;
4. hingad rahulikult välja;
5. hingad ettevaatlikult sisse

Hiljem tekkivaid eetriröhitsusi tuleb suunata tulest eemale...
 
e 01. juuni 2006, kl 15.01
Issand milline lollus.

Tanapaeval peaks inimestel natuke rohkem moistust peas olema mis see sisikonnale teeb. Eriti "raviv" kyll kui tappen on kui hiingad sisse ja te neelate. Mis jargmiseks? Kui kohus bakter on ja koht lahti siis neelate kloori?

Uskumatu et nii rumalaid inimesi leidub, ma saan rohkem aru vanaemades/vanaisadest nende ajal vist usuti seda ja vana inimese meelt kergesti ei muuda.
 
joogi 01. juuni 2006, kl 19.16
jh hingad pooleldi kopsud täis õhku ja seejärel u 20-30 grammi väikse pitsiga siuh suhu ja korraga tuleb alla neelata, et ei jääks suhu ringi käima eeter.seejärel hingad rahulikult välja ja nina kaudu taas rahulikult sisse.võid juua mõne lonksu külma vett peale, või veel parem näri leiba peale sagedasti neelates, selleks, et gaasid röhatusega välja ei tuleks. esialgu gaas pressib välja söögitorust temperatuurivahe tõttu, kuid peale mõningast neelatamist kaob see pressimine. eetrigaase proovige mitte välja lasta, kuna siis pole ka mingit kasu selle joomisest. sooja toitu ja jooki enne eetri joomist mitte tarvitada ja väga täis kõhuga ei soovitaks ka juua, kuna võib gaas koos mandiga välja tulla kõhust. kui, aga kõik läheb normaalselt, siis koge eetri toimet pikaliasendis , võisiis mugavalt tugitoolis istudes.olen ise joonud ja parimat, kuigi lühiajalist joobeseisundit pole kogenud. alkoholiga seda ei saavuta ja narkotsi pole proovinud.eetrit on inimesed pikkade aegadejooksul joonud, see kes pole proovinud, sel pole ka siin mõtet mögisema tulla , et juhtub nii ja juhtub naa.samas igaüks ise teab mis teeb. ise olen juba üle 10 aasta täiskarske olnud, mida soovitan ka siinkohal kõigile seda kommentaari lugejaile.
 
aga 03. juuni 2006, kl 13.23
MIKS ON VAJA SEDA JUUA??????
 
agale 02. aprill 2020, kl 20.53
Mis see sinu asi on kõblas
Mädaröigas 31. august 2020, kl 22.15
no nii, terviseks.
 
Arkaadi Neeger 18. september 2020, kl 00.38
Humanitaar uted... Eetri keemistemperatuur on 35 kraadi. See tähendab et kui seda juua väga tahad siis jahuta oma sisikond maha. Hinga sisse, võta üks klaas külma vett ja joo sisse. Siis võta väike pits eetrit. Siis joo teine klaas külma vett peale. Hinga välja. Kogu lugu.
 
TKalamees 11. juuli 2021, kl 21.16
Minu teada eetrit tehakse etanooli paasil ehk sama, mis piiritusega: ei soovita seda tarvitada ülearu (10-15 ml. piisab) ja lõkke ääres istudes. Eel öeldu on sama: võta külma vett, hinga sisse ja klõmaki
 
Teadja 16. detsember 2021, kl 05.31
Oh teid. Küll mõtlete ikka uusi ja uusi vandenõusid välja. Eeteril on Lõuna-Eestis tekkinud oma traditsioonid ja neid nii kergelt ei murra. Aga palju nalja on sellega ikka kaasas käinud.
 
väga pirtspeedele 16. detsember 2021, kl 14.35
tilgutad veidukese suhkrupääle ja süüd ää a tolk om iks kui tiiloska tõus ää juud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!