Feministi nurgake
tissid
Mare 02. september 2006, kl 17.16 |
ma ei saa aru kuidas naised on ogaraks läinud oma suuri rindu taga ajades.mida suuremad rinnad seda lödevamad ja ma ei mõista miks ka meestele need lötakad üldse meeldivad.arvatavasti pakub see meestele vaatepilti kui naised jooksevad ja tissid teevad lita-löta.minul on parajad keskmised ja pringid rinnad ja olen nendega täiesti rahul või mõni julge arvab teisiti.
misasja?! 02. september 2006, kl 17.26 |
mees 02. september 2006, kl 17.28 |
pringile udarale. 02. september 2006, kl 17.34 |
jep 02. september 2006, kl 17.35 |
Ole rahul rinna mammi 02. september 2006, kl 17.44 |
noor kukk 02. september 2006, kl 20.35 |
mulle nt.ei meeldi rippuvate ja suurte tissudega mutid:)naise rind peab ikka olema selline paras,mingi ma ei tea kas a või b või c korv:P
üldiselt võiks mõni naine mind natuke harid,et milline on kõige väiksem ja milline kõige suurem korv...äkki ma tahaks kunagi mõnele tüdrukult pesu kinkida siis on vähem seletamist poes::D
üldiselt võiks mõni naine mind natuke harid,et milline on kõige väiksem ja milline kõige suurem korv...äkki ma tahaks kunagi mõnele tüdrukult pesu kinkida siis on vähem seletamist poes::D
to noor kukk 02. september 2006, kl 20.55 |
Kui sa tõesti ei tea numbritest midagi, siis palun sind südamest, ära tüdrukutele pesu kingi. Teadmiseks sulle, et rinnahoidja ostmisel ei ole ka numbrite teadmisest mitte mingid kasu. Rinnahoidja on selline pesutükk, mis peab TÄPSELT kandjale sobima, vastasel juhul on ....jama!:)
Nii et ei soovita meestel naistele pesu osta!
Nii et ei soovita meestel naistele pesu osta!
jama 02. september 2006, kl 20.58 |
mulle kah ei meeldix, kui suured on..sõbrannal on, kogu aeg põeb, et äkki mehed aind nende pärast vaatavad jne. riietusega läheb kauem..pidevalt valib et liiga näha ei olex jne.on küsinud tihti, et kas väga suured jne...no ise oled harjunud, ütled et normaalne, et pole häda midagi, aga endale meeldib ikka kui saad kõike selga panna, et kui vaja rõhutad rinda, kui vaja siis nägu, pihta, jalgu jne..a suht vastik võix jah olla kui ainult rinnad meelde jääksid esimese pilguga. Sporti on vist kah raske teha...kooliajal ikka kehalises jäid sellised tüdrukud tahapoole, et vb mõjub..ma ei tea kah:S
enda omadega väga rahul muidu-ei ole suured ja ei ole väikesed, mulle parajad, saan hakkama ilusti nendega:D:D:D
enda omadega väga rahul muidu-ei ole suured ja ei ole väikesed, mulle parajad, saan hakkama ilusti nendega:D:D:D
noor kukk 02. september 2006, kl 21.26 |
pull 02. september 2006, kl 22.01 |
oijah 03. september 2006, kl 19.24 |
aga sellise teema püstitamine on jube asjalik küll. see on nagu lopsakate lokkidega mees püstitaks teema, et küll kiilaspead on ikka koledad ja nõmedad...
mul on suured rinnad, arvad, et ise kohe valisin need või? nii nagu nad mulle kasvasid, nii nad on. ja pole vaja mulle nina alla hõõruda, kui toredad on kekmise suurusega tissid, oskan seda isegi ette kujutada...
mul on suured rinnad, arvad, et ise kohe valisin need või? nii nagu nad mulle kasvasid, nii nad on. ja pole vaja mulle nina alla hõõruda, kui toredad on kekmise suurusega tissid, oskan seda isegi ette kujutada...
aga 03. september 2006, kl 19.39 |
lontrind 04. september 2006, kl 12.59 |
Lopsakad tissid 11. jaanuar 2023, kl 22.25 |
jeerum 12. jaanuar 2023, kl 02.14 |
Lisa postitus