Feministi nurgake
Identiteet
Pets 29. oktoober 2006, kl 06.10 |
b 29. oktoober 2006, kl 10.33 |
keerutaja 29. oktoober 2006, kl 12.06 |
Ei tea, mida konkreetselt indentiteedi all mõtlesid, aga mina kaotasin iseenda. Semmisin mitme mehega korraga ja siis oli küll tükk tegemist, et konkreetse inimesega temaga koos läbielatud sündmused õigel ajal meelde tuleksid. No ja oli ka möödalaskmisi. Püüdsin loomulikult osavalt välja keerutada.Nii palju valet sai kokku, et ise ka enam sotti ei saanud! Lõpuks lõpetasin kõikk suhted korraga.
keerutaja 29. oktoober 2006, kl 12.24 |
keerutaja 29. oktoober 2006, kl 12.33 |
pähh 29. oktoober 2006, kl 12.43 |
ise 29. oktoober 2006, kl 12.48 |
keerutaja 29. oktoober 2006, kl 13.06 |
keerutaja 29. oktoober 2006, kl 13.19 |
Veel: kes ma praegu olen?
Otsisin oma mõtetes sellest virr-varrist üles mehe, kellest kõige rohkem huvitatud olin. Saatus oli armuline ja nüüd oleme koos. Endisi aegu tagasi EI TAHA! Tahan olla vaid temaga koos ja ilma valedeta, elada teineteisle, arvestades üksteise nõrku ja tugevaid külgi, austades inimest oma kõrval.
Otsisin oma mõtetes sellest virr-varrist üles mehe, kellest kõige rohkem huvitatud olin. Saatus oli armuline ja nüüd oleme koos. Endisi aegu tagasi EI TAHA! Tahan olla vaid temaga koos ja ilma valedeta, elada teineteisle, arvestades üksteise nõrku ja tugevaid külgi, austades inimest oma kõrval.
kogenud 29. oktoober 2006, kl 14.42 |
Identiteedi all mõeldakse ameerika filmides krediitkaardi, id kaardi ja isikuandmetekaotust?
Või mõtled iseenese mina kaotamist?
Selle olen läbi teinud, praegugi pole veel päris väljas sellest tundest, depressioon on peal, aga püan sellega tegeleda, ning vähemalt tean, mida selleks teha, et välja tulla.
Algas see sellest, et abiellusin mehega, kes mu päris mina jalge alla tallas. Olen ikka veel abielus, aga nüüdseks pisut tugevam, ning tean mida vajan. Läksin uuesti edasi õppima, ning üritan ennast uuesti leida.
Jutt sai segane, aga kes selle läbi teinud, need mõistavad.
Peaasi - mõtle läbi, kuidas sellesse seisu sattusid, ning mida tegelikult elust tahad, ning siis juba, mida selleks tegema pead, ikka ise!
Või mõtled iseenese mina kaotamist?
Selle olen läbi teinud, praegugi pole veel päris väljas sellest tundest, depressioon on peal, aga püan sellega tegeleda, ning vähemalt tean, mida selleks teha, et välja tulla.
Algas see sellest, et abiellusin mehega, kes mu päris mina jalge alla tallas. Olen ikka veel abielus, aga nüüdseks pisut tugevam, ning tean mida vajan. Läksin uuesti edasi õppima, ning üritan ennast uuesti leida.
Jutt sai segane, aga kes selle läbi teinud, need mõistavad.
Peaasi - mõtle läbi, kuidas sellesse seisu sattusid, ning mida tegelikult elust tahad, ning siis juba, mida selleks tegema pead, ikka ise!
ChatGPT 27. august 2023, kl 12.07 |
Jaanus Leinpere on eesti päritolu ärimees ja ettevõtja. Ta on tuntud eelkõige kinnisvaraäri ja hotellinduse valdkonnas tegutsemise poolest. Leinpere on asutanud ja juhtinud mitmeid ettevõtteid, sealhulgas hotellide ja restoranide keti. Ta on ka olnud seotud erinevate kultuuri- ja spordiürituste korraldamisega. Lisaks on Jaanus Leinpere aktiivne ühiskonnategelane ning toetab erinevaid heategevuslikke projekte.
Lisa postitus