Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kui valite Keskerakonna
 
herilane aias 30. jaanuar 2007, kl 20.07
Valige Keskerakond, sest meie teeme ära!!!!

Mida lolli juttu eks!
nähvigi ei saanud aru, kas siis see et Maali valib ja Juuli ei vali, kas siis Maali saab kõik õigused ja Maali laps 12.klassi lõpuni tasuta süüa, aga Juuli laps kes käib samas koolis tasuta riigitoitu puutuda ei tohi, kuna tema ema ei valinud Keskerakonda!??

Aga kuidas nad üldse vahet teevad, kes mida valis, ja kas siis mittevalivad inimesed enam parkida oma autot ei võigi.... nähvigi ei saanud aru nohh... selgitage palun!
 
mina olen kah mõelnud 30. jaanuar 2007, kl 20.11
et mis kasu minust üldse eestile on
-tööl ei käi
-pensionifondi ei toeta
-valimistel ei käi

ime veel et eluasemelaenu ei anta varsti sellepärast et valimistel ei käi.... nii .. kohe vaatame, teie pole meil valimas käinudki, kogu aeg tahate tasuta läbi ajada, 96-dal kirjutasite solvavat teksti savisaare kohta ja 2001 joonistasite rõvedusi valimiskaardile! Mitte mingit raha tee laenudeks ei saa!
 
no 30. jaanuar 2007, kl 20.22
need loosungid on neile, kes ei mõtle edasi, kuda sa siis aru ei saa. ja pensokas ei mõtle nagunii homsele, tal pole tulevikku, on olevik. saaks on oma nutsu viis sotti kätte ja rahu majas.
 
valija 30. jaanuar 2007, kl 21.17
just täpselt valingi keski, ja pole sinu asi köhida! Ainuke erakond, kes vähegi tegija, ülejäänud ainult keski kirujad ja ise mitte sittagi tegijad!!!!!!
 
N 41 30. jaanuar 2007, kl 21.56
Olen otsustanud,et lähen seekord ka valime.Eesti Vabariigi ajal vist esimene kord.
...ja valin kindlalt Keskerakonna!!
 
keeks 30. jaanuar 2007, kl 22.15
Olen samuti keski valija. Olen seda alati olnud, sest kesk teeb ja täidab ka lubadused.
 
eda 30. jaanuar 2007, kl 22.59
jumal auta.ja ongi elusad inimesed siin,keda keskerakond on ära lollitanud.kuidas te küll nii rumalad saate olla???kohutav petis see s....
 
kiira 30. jaanuar 2007, kl 23.52
...siis saate kommunismi uuesti;))
 
? 31. jaanuar 2007, kl 00.10
kiira
Savisaar ja kesk kogu aeg eesotsas.........kas eladki kommunismis?
 
hmm 31. jaanuar 2007, kl 02.08
ei, te valige respublika ja isamaa liit ja Reformikad, siis saate endale 67-lt pensionile ja 17%(kui mitte 33) sotsmakse kaela. Kuna mul on tulevik, siis arvan just, et kesikud on ainsad, kes on midagi ära teinud ja teevad ka edaspidi. Aga ega mind teiste arvamus huvita, minu pärast valige või laarukat, kui tahate.
 
:) 31. jaanuar 2007, kl 05.32
Kõik, kes te räägite oma tulevikust, ignoreerite täielikult meie riigi ja enda laste tulevikku. Kui Keskerakond saab piisavalt palju hääli, et teha valitsus ainult koos Rahvaliiduga, ei lähe kaua kuni me sõltume Venemaast veelgi. Venelaste tähtsus siin kasvab ja te ainult aitate kaasa rahvusriigi hävimisle.
Keskerakond täidab oma lubadused, aga kas te ka mõtlete mille arvelt see raha tuleb? Need hüvitised tõusevad nagunii, pension tõuseb. Te olete eriti isekad ja tahate kõike kohe, mõtlemata sellele, mis homme tuleb. Kui te tahate, et Eestil ka edaspidi hästi läheks, valite te kasvõi Rohelisi, peaasi et mitte Keskerakonda või Rahvaliitu.
Ka teised erakonnad täidavad oma lubadusi, võib- olla mitte nii säravaid, aga terve ühiskonna lõikes kasulikemaid.
Vasakpoolsus on ainult viis enda hävitamiseks. Eesti on siiski veel vaene riik, aga meie tulevik sõltub valijatest.
 
ja ongi tõsi 31. jaanuar 2007, kl 07.36
Ja inimesed lähevadki valimislubduste õnge.
Elu sees ei uskunud,et keegi võiks kesikute poolt hääletada,aga näe,ongi pooldajaid. Oh,Eesti,mis sinust küll nii saama peab?
 
oo 31. jaanuar 2007, kl 11.08
Olen alati valinud keski ja valin edasi. Ei kiida küll kõike heaks, mis nad teevad, aga muud ei kõlba ju üldse kuskile. Alati imestan siin, et Delfis on kõik keski vaenlased, aga millegipärast ikkagi kesk võidab.
 
Renate 31. jaanuar 2007, kl 12.10
Pole kunagi läinud kaasa tobedate valimis eelsete lubadustega. Loosungeid oskavad kõik poliitikud loopida, ise valin inimest aga mitte erakonda. Lihtsalt hea meel on, et ta on reformikas :)
 
Kui raha ikka pole... 31. jaanuar 2007, kl 12.57
Eesti on edukas hoolimata kesikute valimisvõidust, sest nad pole kunagi nii suurt ülekaalu saanud, et üksinda valitseda ja oma ASTMELINE ALLAKÄIK kehtestada,
Kõige viletsam majandusseis oli Edgari talongide ajal.Peale võimujänuse Etsi tuli majandusmees Tiit Vähi ja kauplused olid igasugust kaupa täis.
Pensionid, tasuta koolitoidud jne. olenevad ikka majandusseisust ja siis juba iseenesest, sest see on alati teatud % majandusedust, seepärast valin alati Reformierakonna, kuigi olen pensionär.
 
kusik 31. jaanuar 2007, kl 12.59
Päike kah tõuseb aint seepärast, et etkar lubas vä?
TEHTUD!
 
ei kesikutele 31. jaanuar 2007, kl 13.12
Reformi põhilised lubadused - emapalk ja tulumaksu vähendamine on tehtud.Milliseid konkreetseid lubadusi on keskerakond täitnud? See ei ole ju keskerakonna teene, et majanduskasv on tõusnud ja seoses sellega elu paranenud. Õnneks on peaminister reformierakonnast. Mõelge ka natuke, kes teeb tegelikult ja kes teiste kukil liugu lastes "tehtud" hõikab.
 
remmel 31. jaanuar 2007, kl 14.10
Kesk on ju oma tähtsamad lubadused täitmata jätnud. Astmelist tulumaksu pole, kihistumine on suurem kui kunagi varem, võrdset vanemahüvitist ei ole, politseinike ja õpetajate palk jääb möödunud valimistel lubatule veel kõvasti alla, rääkimata sellest, et elekter igasse maakodusse oli puhas populism.
Kesikud aitasid reformil lubadusi täita ja kirjutasid need nüüd enda arvele.
Aga praeguse kampaaniaga ületavad nad kõik piirid. Jääb vaid loota, et nagu tavaliselt, jätavad nad võimule saades oma lubadused täitmata, sest Eesti veereks hüperinflatsiooniga hukatuse poole.
 
terve mõistus võidab! 31. jaanuar 2007, kl 14.12
No kuulge! Valida tuleb erakonda ja valida tuleb ikkagi vastavalt oma enda MAAILMAVAATELE! Teil ikka on selline asi olemas?
Huvitav , millist maailmavaaet esindab Keskerakond?
 
remmel 31. jaanuar 2007, kl 14.17
terve mõistus: kesikud esindavad ikka seda vana head vasakut maailmavaadet, mida ma tõesti lootsin enam Eestis mitte kunagi võimul näha.
 
rahva hääl 31. jaanuar 2007, kl 15.08
valige kes tahes, võimul on ikka savisaar:)
 
tp 31. jaanuar 2007, kl 16.20
Mind paneb imestama, et uuriv ajakirjandus pole viitsinud koku kirjutada nt. viimase 10 aasta valimislubadused, kes siis võimul oli ja kuidas keegi hääletas ja mis tegelikult ära tehti. Kindlasti tuleks mitmel korral välja, kuidas erakond X hääletas aastal Y mingi eelnõu vastu, samas järgmistel valimistel lubas selle ära teha ning siis kiitles, et vohh, nüüd nad tegid. Ja samas tuleks ka välja, kuidas tuhkagi ära ei tehtud, kuigi võimul olid.

Igatahes Keski nägemustes oleks kõik emmed praegu vist mingi kuni 1000 eek lapsetoetusega, samas kui nüüd saavad normaalselt raha esimesel aastal (isegi vist gram kauem).

Lisaks 2003.a. valimistel tahtis Kesk kehtestada alates 16 001 eek palgast tulumaksuks 33%. Kas poleks see täna tore? 6000-16000 krooni saajad maksaksid 26% ära riigile tulumaksuks. MÕNUS! Maksuvaba miinimum oli ette nähtud 1200 krooni.
 
mina 31. jaanuar 2007, kl 16.21
kle keski fännid-toetate siis üleüldist venestumist, sest põhiline mida savis ajab on just venelaste asi meie maal.see muu on kõik vaht seal ümber
 
valin jah 31. jaanuar 2007, kl 18.24
Aga venelastega ongi igavene jant praegu, see supp tuleb nüüd ära süüa. Laar omal ajal lubas platsi puhtaks pühkida, pühkis, pühkis aga pronksmehe unustas või ei viitsinud pühkida. Eks ikka Savisaar süüdi jah. Keskerakonnast on vähemalt lugeda siin, teistest lihtsalt polegi midagi kirjutada ega kiruda, nad ei teegi midagi? Juba selge et valin keskerakonna, penskar ei ole, venku ka mitte.
 
remmel 31. jaanuar 2007, kl 18.27
to: valin jah
Kui sa venku või penskar ei ole, siis jääb ainult kaks võimalust: oled kas madalalaubaline või ise kesik.
 
orav 31. jaanuar 2007, kl 19.03
olen läbi aegade valinud oravaid ja teen seda ka edaspidi:).üks savipäts oma vahutamisega mind ei koti. kasvatan omad lapsed ka üles orienteeritusaga TÖÖD TEGEMA, mitte õpitud abitusega käpp pikka venelaste poole vaatama. ok, kui ka võidab, siis mina ja minu lapsed saame vähemalt siit riigist jalga lasta (olen pigem kosmopoliit kui padueestlane) et mitte jääda ohtu sattuda uue kardina taha:(( ja seda se savi munsterdab..
TEHTUD kas juba 2010.....
Kui see savika poliitika niii hea on, miks seda mujal maailmas ei propageerita???
 
to orav 31. jaanuar 2007, kl 20.02
täiega d......k oled ikka küll, paki kohe kohvrid kokku. Sa ju istud juba kardina taga, mis sa inised, kardina värv ainult muutus. Ja see, et oravaid pooldad, pole ka mingi uhke saavutus, seal samasugused, kui mitte kraad kavalamad sulid koos. Käppa hoitakse praegu EL-i poole, kui sa pole märganud ja seda teevad kõik, muideks. Ja sina, remmel, oled samasugune d.....k. Miks te arvate, et kõige suurem osa valijatest on lollimad kui teie? Minu meelest näitab see just seda, et muidu ei saavuta teie lemmikud midagi, kui teiste mustamise abil. Jõudu.
Ja pole vaja sõimama hakata, valin rohelisi. Aga suhtun kõikide inimeste valikusse austusega ega sõima neid lollideks, penskariteks ega venkudeks.
 
remmel 31. jaanuar 2007, kl 21.45
Arvan jah, et valija, kes valib erakonna, kes seisab ainult muulaste, pensionäride ja omaendi huvide eest, mehkeldab Venemaaga, laste ja perede jaoks ei tee midagi, vaid ainult torpedeerib teiste erakondade eelnõusid, on kas muulane või pensionär või kesik või muidu rumal. Emapalga, kõige parema asja, mis seni perede jaoks on tehtud, tahavad nad ka mõttetuks muuta.
 
hmm 31. jaanuar 2007, kl 22.44
kuidas saab rohkem seista muulaste kui ülejäänud rahva eest? Jälle see aljoša teema, jah. Ja kui mu vanemate või vanavanemate heaolu eest hoolitsetakse, miks peaks see mulle mitte meeldima? Mehkeldab venemaaga...nojah, eks vastavalt vajadusele teevad seda kõik, ei rõõmusta ühtegi ärimeest, kes sealpool äri ajab, et suur karu tigedaks saaks.
 
remmel 31. jaanuar 2007, kl 23.17
hmm: ei, mitte Aljosha-teema, vaid sobing Putini parteiga. Üsna samamoodi juba Eesti Venemaale kord maha müüdi.
Loomulikult peab ka vanavanemate eest hoolitsema, kuid vananeva ja väljasureva rahva prioriteediks peab olema noor pere. Kui just väljasuremine polegi tegelik eesmärk.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!