Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
T34
 
alu 13. juuni 2007, kl 16.39
see oli vene tankimudel teisest maailmasõjast. võeti tootmisse sõja teisel poolel, et päästa, mis päästa annab.

mida arvab lgp. naispere sellest numbrist? kas see mudelitähis võis olla seotud kuidagi naise eaga, et ses vanuses naine on juba paras sõjamasin, kõmmutab ja laamendab, sõidab kõik laiaks ja läbi seinte võidu (meeste) poole. läbib sood ja teatud sygavuses mered. teatud nurga alt vaadatuna oli too tank vägagi kaunis võrrelduna kesmise naiseiluga.

ja tänu sellele mudelile sõda ka võideti, nii on väidetud.
 
pistrik 13. juuni 2007, kl 16.42
Mine sinna samusesse, Kardioloog, haige inimene.
 
dr. punab ehk aitab 13. juuni 2007, kl 16.44

kas nokuke on tõesti nii pisike sul, et siin oma üllitistega seda pikendama peab.
 
respekt 13. juuni 2007, kl 16.45
Arvan, et tankimudeleid mõtlesid välja ja ka nimesid mõtlesid neile hoopis mehelikumad mehed. Need, kes naiste seltskonnas ei istunud mõnuga ja ka neid vanuse pärast mahalaskmisele ei oleks saatnud. Need mehed tahtsid oma kodumaad, peresid ja ka naisi kaitsta. Ja neile ei olnud tähtis, et naabril oli noorem naine, neil polnud aegagi mingite mõttetute filosoofiatega tegeleda.
 
ali baba ja 4kymmend 4kymbist 13. juuni 2007, kl 17.11
alule pole mõtet enam vastata, alu on oma madalapalgalise töö juba lõpetanud, istub juba bussis ja loksub oma äärelinna üürikorteri poole. ema on putru soojendanud ja alu hakkab sööma. süües mõtleb välja homseid vaimukusi, sest oh häda - ema ei anna arvuti ostmiseks raha.
 
iirrwwwwwwww 13. juuni 2007, kl 17.27
alu ei suuda isegi tankiideed ise välja mõelda, tankidest rääkisid delfis täna teised, alu võttis sõna ja plämas. klge, kas tõesti inimese ei ole võimeline ise aru saama, et ta on delfitola? ja inimene kohe arvabki, et ta provotseerib, kohe üldse ei saa aru, et teda söödetakse tõesti nagu tsirkuseahvi?
 
Laul 13. juuni 2007, kl 17.28
Suures sõjas lahinguid lõi naiste pataljon,
veel tänaseni suitseb maa ja seal on surnud tsoon.
Ja nagu räägib rahvasuu
ei kasva seal ei põõsas, puu,
neid hirmsaid aegu meenutavad pehkind meeste luud.
 
4kymppi 13. juuni 2007, kl 18.34
Nii pikk, nii pikk on võitlejal, aga mulle lühikeseks jäi...
 
karvane koll ja kole 14. juuni 2007, kl 08.44
erse nikkuda sind paras, oimetu tibi-alu
 
alu 14. juuni 2007, kl 08.49
jah.

siinset naiskonda samas tankiga võrrelda on siiski liig, mis liig.

vigaseks lastud, vanadusest rikkis tankiga ehk. no vaadake-kui tank keerutab ähvardavalt koha peal, paisates yles muda ja tolmu, tulistab huupi igas suunas, vahepeal jääb vaikides kuulama, siis tema valmisolekust lahingutegevuseks jääb asi siiski väga kaugele.

Ka sellisesd suured väejuhid, nagu Kardioloog, ei suuda lahinguvalmidusse viia mingeid vanu ja vigadest kubisevaid sõjatehnika tooteid.
 
alukene 14. juuni 2007, kl 09.57
mine pead kontrollima
 
TANK 19. aprill 2023, kl 19.19
Armata on nii tark tank et otsustas Ukraina sõtta mitte minna mis pole ka ime sest tema ajus on protsessorina maailma kõige suurem kiip millel jookseb vene tähestikuga koodkirjutatud tehisintellekt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!