Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kallis sa oled liiga paks!!!?
 
minksu 19. august 2007, kl 18.19
mees ütles mulle täna otse et ma olen liiga paksuks läinud. nagu et võta ikka alla ja vaata nüüd ennast. ma solvusin selle peale.. tema solvus et ma julgesin solvuda... oleme koos olnud 1,5 aastat ja kohtudes olin täpselt sama mõõtu.. omaarust mitte väga vaal... vahepeal lihtsalt natu peenem olnud..
kas mul on kompleks kui mulle ei meeldi inimesed kes mulle paks ütlevad.. sama hea on öelda ratastoolis inimesele et sa oled ju mingi halvatud.. mulle ei pea ju meeldima inimesed kes mind solvavad?:S
kallis ma armastan sind, aga sa oled ikka jube paks..? ennem nagu sobis.. olen see kes olen.. olen.. vormikas naine..
 
mees 19. august 2007, kl 18.23
miks naised solvuvad kui seda neile öelda?
nad teavad tegelikult ideaalselt kui saledad või paksud nad on mingitel perioodidel olnud aga ikka lasevad vahest ennast käest. ära nukrutse, tee trnni, on mees õnnelik, hakkab rääkima kui kaunis sa oled ja endal liigutamisest enesetunne parem.
 
kui võib kysida 19. august 2007, kl 18.24
mis see kaalunumber siis näitab ja mis pikkus?
mis rõivasuurust sa kannad?
 
minksu 19. august 2007, kl 18.27
no asi selles et ma ju teengi trenni.. ta teab seda.. mismoodi ma seda dieeti veel peaks pidama kui ise koguaeg mcdonaldsisse mind veab(tüübi lemmikkoht. on sis vaja koguaeg ilkuda?
 
minksu 19. august 2007, kl 18.35
Mu pilt siis siin http://nagi.ee/photos/Kalle44/1478851
 
sinu mees 19. august 2007, kl 18.35
paks olemist ja ratastoolis olemist saab võrrelda ainult täielik ajudoonor!
 
õigeminksu 19. august 2007, kl 18.40
haige nali... see ei ole kaugeltki minu pilt
 
naisuke 19. august 2007, kl 18.55
Vähemalt aus mees. Kas oleks parem kui ta kõnniks mõne peenema juurde?
Mina ütlesin ka oma mehele otse, et oled paks. On tõesti 30-40 kg juurde võtnud :( Nüüd vähemalt mees pingutab.
 
karin 19. august 2007, kl 18.59
mu mees ka ütles otse, et ära solvu, aga võta end käsile. Oled liiga hea, et ma sind jätta suudaks, aga sa tunneksid ju ise end ka saladamana paremini ja sa oled mu kaoks palju ihaldusväärsema peenemana. Tunnistas, et temagi on kosunud ja peab ka ennast käsile võtma. (see oli ca 3 kuud tagasi)
Tänase seisuga olen mina 8 kg kergem ja mees 5 kg maha võtnud.
 
h 19. august 2007, kl 19.05
jäta see @!#$ maha
 
kroko 19. august 2007, kl 19.18
kui ma nüüd järele mõtlen, siis ma ütlen ka oma kallimale kui ta juurde on võtnud, et nüüd oleks aeg alla võtta. aga ta küll ei solvu.
 
kondibukett 19. august 2007, kl 19.19
Sa oled ikka tõsiselt peast soe. Hakkad oma laiskust puudega võrdlema??? No anna kannatust, marss trenni ja söö vähem, siis pole mõtet halamiseks!
Normaalne inimene saab ise aru, mil oleks aeg kaalu jälgima hakata ilma, et teised seda meelde peaks tuletama.
Haiget inimest ei taha keegi enda kõrvale.
 
sama siin 19. august 2007, kl 19.32
Ka minu mees ytles mulle et "kui me tuttavaks saime olid märksa saledam". Algul vihastasin mis kole ja hakkasin vastu sõimlema ja väitma et samad riided lähevad selga ning otsisin temas igasugu puudusi. Siis ta ostis tõestuseks uue kaalu (vana kaalu lõhkus laps ära) ja oma ehmatuseks avastasin et kaalunumber näitabki umbes 4-5 kilo rohkem kui ma ise arvasin. Siis olin ikkagi veel solvunud mõnda aega, et ta julges niimoodi mind kritiseerida. Aga tasapisi hakkasin trenni tegema ja toitumist taas jälgima ning nyyd on mul lõppkokkuvõttes hea meel, et ta keelt hammaste taga ei hoidnud, sest paksuks minna ma siiski ei taha, kuigi mul on see tendents täiesti olemas ja ise ei pane ju tähelegi kuidas tasapisi massi lisandub.
 
to kondibukett 19. august 2007, kl 19.32
kle... võta vähe vaiksemalt! Paksus pole haigus (hetkel mitte nagu ma aru saan). Asja annab alati parandada, kui juhtub iseloomu olema. Sinusugune õelusekott aga ei parane terve elu jooksul!

Naise kehakaal on talle sama valus, kui mehele tema noksi pikkust meelde tuletada. Ainus vahe, et kaalu saab regullida, pikkuse muutmine... Nojahh, see juba problemaatilisem.

Ja halvastiütlejad lähevad oma mürgiga ühes tükis hauda!
 
Margit 19. august 2007, kl 19.45
Kui vahepeal olid saledam, siis meeldis see mehele lihtsalt rohkem. Paksus on laiskus. Mida selle peale solvuda? Ei kannata kriitikat, sest tunned ise ka, et oled liiga paks. No võta siis midagi ette! Milleks on vaja ümber nurga juttu ajada pereliikmele, ei saa siis nüüd ise aru, et oled paks ja kui otse öeldakse, siis solvud.
 
baaba 19. august 2007, kl 19.58
to Sama siin

Kui su mees juba 5-4 kilo pärast lamenti lööb, siis ole ettevaatlik, kas üldse teistsugusena meeldiksid talle, kui näiteks pärast rasedust keha vormist välja läheb. 4-5 kilo on ikka väga vähe, et selle kallal ilkuda.

Mehe asi pole mulle öelda, kui paks või peenike ma peaks olema. Kui ta on mind oma naiseks valinud, siis meeldin ma talle ka 10 kilo raskemana. Siinkohal ei taha rääkida nendest juhustest, kus 55-kilone naine 120-kiloseks muutub, vaid ikka veidi väiksematest muutustest.
 
rase naine 19. august 2007, kl 20.23
Kuule Margit, ära targuta igas kaaluteemas, jätad lolli mulje. Kui endal kaaluprobleeme pole, siis ei ole sul mingit õigust ülekaalulisi sarjata!
Mina olen ka veidi ümaram, aga mul on hetkel selleks õigustus olemas.
Ja muidugi peaks naine solvuma, kui mees tuleks talle ütlema, et kallis, sa oled paks! Liiati veel siis, kui naine ise seda ei arva. Kui ise ollakse oma kehaga enam-vähem rahul, siis mingil tillikandjal ei ole küll õigust midagi ütlema tulla. Mingu minema, kui ei meeldi.
 
Margit 19. august 2007, kl 21.03
rase naine, mul olid kaaluprobleemid. Seepärast need pole targutused, vaid omad kogemused. Sulle soovitan vähem närvitseda, ema stress mõjutab ka last kõhus.
 
siiski Margit, 19. august 2007, kl 21.10
oleks meeldivam kui sa vähem targutaksid su jutt on juba nagu katki läinud gramofoniplaat. Kas sul pole mitte midagi kohe üldse teha peale mõttetu jutu ajamise delfis?
 
muti 19. august 2007, kl 21.42
iga inimene võib oma arvamust avaldada. Muidugi on inimesed eestis liiga paksud. Vaadake terava pilguga ringi, kuidas õgitakse. inimene söögu nii palju, kui ära tarvitab, aga mitte rohkem. Ja toit olgu mitmekesine ja tervislik. See on ju nii lihtne.
 
eneL 19. august 2007, kl 21.48
Eks alati oleneb palju sellest, kuidas midagi öeldakse. Rohkem muidugi loeb see, MIDA öeldakse, aga kõike öeldes saab valida sõnu paremini ja halvemini.
Su mees pole ilmselt diplomaat :-) Aga vähemalt ütleb ausalt välja, mida mõtleb. Kas oleks parem kui mõtleks, aga ei ütle?
 
Maria 19. august 2007, kl 22.06
Nõus eneL-iga.
Ja ma arvan, et naised tihti muutuvad suhtes laisaks ja arvavad, et mis need mõned kilod siis ära ei ole - küll mees ikka armastab, peab ju armastama!
See pole mingi vabandus, et "miks ta mind McDonaldsisse veab". Vaevalt et ta sunnib sind n.ö. nuga kõril hamburgereid sööma.
Minu elukaaslane armastab ka hamburgereid jms (kuna teeb palju sporti, siis kaaluga probleemi pole) ja loomulikult lähen temega kaasa. Aga enamikul juhtudest ma seal ei söö, sest 1) see lihtsalt ei maitse mulle 2) tean, et see teeb paksuks.
Ja elukaaslane ei tee sellest mingit probleemi.
 
piloot Pedro Arriba 19. august 2007, kl 22.18
See oli väga hea, et ta ütles seda sulle. Mõni ei ütle. Laseb sul 120-seks minna ja siis on lõplikult persses. Aga praegast on veel ilmselt midagi olulist päästa. Söö mis jaksad igast juurikaid, jäta ostmata saiakesed ja muu säärane prügi, hoia jahukastmetest ja niukestest värkidest eemale...liigu mõõdukalt ja - tulemus ei lase ennast kaua oodata. Kui nälg on, ei pista suitsuvorstiga saia keresse vaid keedad omale lillkapsast, sparglit ja porgandit ja kastad seda sodi lahjahapukoorega tomatikastmesse näiteks.
 
Peenike 19. august 2007, kl 22.29
Õudne jah kui keegi oma perekonnast nii ütleb. Ma olen 160 cm pikk ja oli aegu, kus vahel kaal tõusis 57 peale, mis on tõesti 160 pikkuse jaoks palju, aga mu ema oli lausa traagiline, õnnetu, kuidas tema tütar on nii paks, ja kas ma siis ei suuda end kätte võtta. Oi seda oli nii paha kuulata. Kuigi ma praegu püsin ikka 52 ringis, siis nagu 1 kilo juurde tuleb, märkab seda mu isa ja ma ei saagi midagi süüa, kohe hakkab pahandama, et miks ma söön nii palju, et kas tahan jälle paksuks minna. Ohh. Vanust mul muuseas 41. Kui olin abielus, siis samuti mees nähvas, kui kaalu oli 53-54. Noh ma ei tea, mis see virisemine asja parandab.
 
normaalkaalus naine 19. august 2007, kl 23.16
Sinu pakutud salendavad toidud kõlavad sama maitsvalt, kui samblaga täidetud limukad:S. No ole nüüd normaalne. Kumb on maitsvam, kas suitsuvorsti sai või mingi keeduporgand lahja hapukoorega?
Mina oleks enne veidi ülekaaluline, kui järaksin juurikaid. Rasv on see, mis toidule maitse annab.
to peenike: kui sa tõesti arvad, et 160cm juures 57 kg on tõesti palju, siis oled oma napakatest perekonna poolt ajupestud lammas. Kui su isa märkab isegi ühtainust juurdetulnud kilo, siis on ta tõeline friik ja lausa uskumatu, et selliseid imbetsille on olemas!
@!#$ lugu, kui inimesed sinus muud ei näe, kui vaid lisandunud kehakaalu ja su mees oli ka tõeline rullnoks.
Öekkk, mis perekond. Kogu elu keerleb vaid kaalu ümber.
 
Mari 19. august 2007, kl 23.43
Olge, jah, enda meelest "normaalkaalus" ja ajage vorstivõileiba ja muud rasvast näost sisse. Ja siis kiunuge, et miks mees teisi naisi vaatab ja miks mees ikka teiega enam selline pole nagu enne.
Ükski normaalne mees ei kobise juurdetulnud kilode pärast, kui need naist koledamaks-vähematraktiivsemaks ei muuda, aga kui mees juba ütleb, et "sa oled liiga paks", siis tuleb enese õigustamine lõpetada ja ennast kriitilise pilguga vaadata.
 
njuura 20. august 2007, kl 00.15
Minu kõige kurvemad jõulud olid, kui mees mulle minu enda lunimise peale kaalu kinkis. Oi, kuidas ma nutsin, kui sellele astusin. Mees oli ka väga õnnetu.
 
vot nii 20. august 2007, kl 09.09
mul veab mees minuga väga rahul,pikkust mul 167,kaal 54,olen väga vormis,
 
vihane 20. august 2007, kl 10.33
mina hiljuti avastasin, et olen veidi juurde võtnud. riided ei istunud enam nii hästi. aga et ma muidu ka alakaaluline olen siis mulle oli see pigem heaks uudiseks. aga mees ehmatas täitsa ära kui talle ütlesin :S kõige rohkem vihastab see, et tema on kogu meie tutvuse olnud mitukümmend kilo ülekaalus ja mind pole see kunagi häirinud. armastan teda ju sellisena, nagu ta on kogu aeg olnud. ka eelmine tüdruk oli tal ülekaaluline. aga kui mina kaalun 47 kilo (olen suht lühike, veidi üle 160) siis langetakse näost ära :S
 
piimapõrsas 20. august 2007, kl 10.49
loen ega suuda uskuda, millise nõmedusega on täidetud naiste ajud ja millise enesehävitus-, allaheidu- ja süükompleksi nad "vabatahtlikult" enda kanda võtavad. kogu elu elada hirmus, et olen liiga paks...või kui veel ei ole, siis äkki juba varsti olen, kui iga hetk kaalule ei mõtle... kui õudne võib selline elu olla. milline energia raiskamine... :( minu kaastunne.

õige variant oleks see: kui mees naisele sedaviisi ütleks nagu teemaalgatajale öeldi, poleks viimane mitte solvunud, vaid südamest ja siiralt hämmastunud - nö. kahtlustaks, et tulnukad on tema ÕIGE mehe röövinud. sest mees valitakse vastavalt vastastikusele sügavale hingelisele kiindumisele, teineteise hoidmise ja mõistmise tasemele, lähedusvajaduse suurusele, mitte ei võeta suvalist kepijukut, kes küll lepib nö. vähemaga, aga jääb terveks eluks taga igatsema ja ilalõugselt vahtima pikajalgseid standard-kaunitare.

teemaalgataja, kui julged, näita eeskuju kõigile neile õnnetutele ajupestud naistele: saada mees pikalt, kui ta kasutab su peal seda kahjuks laialt levinud vaimset terrorit. ära klammerdu asjadesse, mis pole hoidmist väärt. olen valmis kihla vedama miljoni krooni peale, et sa oled täiesti võrratult ilus - ühtegi (väljastpoolt vaadates) mitteilusat inimest pole ma oma elu jooksul näinud ja vaevalt, et sinagi erand oleksid. küsimus on vaid, kas sa ise usud seda?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!