Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Miks abielunaine otsib armukest?
 
Mummuke 19. november 2007, kl 21.29
Küsimus pigem siis meestele. Milles probleem, et abielunaine otsib armukest? Mille pagana pärast peab jälle üks korralik abielunaine teada saama, et mingi "haige" abielunaine on otsustanud tema mehe voodisse tirida? Mis tal omal kodus siis valesti või puudu on? Ja miks on?
 
m 19. november 2007, kl 21.30
küsi muttide endi käest, miks, kas aga neid keegi tahab, see on juba iseküsimus
 
ingrid 19. november 2007, kl 21.38
olgu, abielunaine on "haige" aga sinu mees läks selle haigega siis nagu sunniviisiliselt voodisse? noojah, sellisega on keeruline elada, kes on otsustusvõimetu.
 
õige töömees 19. november 2007, kl 21.42
õige töömees objekti ei vali...
 
? 19. november 2007, kl 21.54
aga kui ei tõuse iga kaltsu peale-mis siis saab?
ei tõuse lolli naise mesimagusa moosimise peale ka....
 
margaret 19. november 2007, kl 21.54
Ma siis polegi see halb armuke, olen ju vaba ja vallaline?
 
rem 19. november 2007, kl 21.55
Miks ... ju naisel siis elus kõik sassis .Kui pole valikut siis ei valita ja ei elata valedes ja valikutega . Üldine trend aga valitseb ja see on see, et ei vaevuta elama vaid otsitakse vaid elule vaheldust. Kahju elatust elust pole hetkes ja nii see läheb.
 
paha abielunaine 19. november 2007, kl 22.10
Miks ja miks.. Arvad, et sul on oma vanamehele mingi ainuisikuline õigus? A ta turumüüjaga ikka võib rääkida? Naisturumüüjaga, ma mõtlen...Kindel, et ei flirdi kunagi?
 
armuke 19. november 2007, kl 22.30
Eks old need "haiged abielunaisd" samuti enne korralikud abielunaised kes siin armukesi sõimasid, ükski abielunaine ei tunnista et oma mehele sarvi teeb. Ela veel mõned aastad mehega koos, siis saad ka vastuse oma küsimusele!
 
kolla 19. november 2007, kl 22.51
ma arvan, et rutiin!Või siis oma mees paneb ka kõrvalt ja siis vaigistab valu sellega, aga pigem soovitax neile swingerlust:POn mõlemad saanud ja teevad üksteisele vähem haiget.
 
mina 19. november 2007, kl 23.03
kui mees on petnud siis panen toppelt tagasi ja süda ka mitte ei valuta selle pärast,kas ma ei võigi siis,võrdsed õigused siiski
 
tahan ka teada 20. november 2007, kl 00.02
Miks isased koerad jalga tõstavad? Mis neil viga on, et ei kükita?
Just teemaalgataja peab vastama!
 
ma olen ka mõelnud 20. november 2007, kl 00.19
et miks abielunaised on iga kell valmis hakkama kellegi armukeseks
kas ainult kättemaksuks mehe üleaisalöömise eest

ja samas, kõik kohad on täis meeste hala, et oma naised ei taha seksi, on tõrjuvad... küll valutab pea, küll on väsinud
seda nädalate viisi
ja et siis meestel ei jäägi muud üle, kui oma laadung mujal maha panna

samas ei valuta ei pea ega ole väsimust, kui võõras mees silma heidab...


et kus on siis põhjus, kus tagajärg ?
et kas ainult adrenaliin ajab liikvele või ?
 
mina 20. november 2007, kl 00.29
oleneb ikkagi mehest,kui oma mees ikka pea valutama ajab siis ta ikka valutab ka ,võõras mees ju pead valutama ei pane
 
a 20. november 2007, kl 00.59
su mees on tropp ju
 
ö 20. november 2007, kl 08.58
siis kui oma mees kõrvalt võtab, teen tagasi ja asi ants..
 
Vot 20. november 2007, kl 09.16
Pole mingeid muid probleeme, lihtaslt on üksjagu selliseid, nii naisi kui mehi, kes ei rahuldu iial ühega, vaid otsivad elamusi.
Ja see ei muutu kunagi.
 
ma mõtlen 20. november 2007, kl 09.20
Oma mees muutub igavaks ja on nagu igapäevane, juba avastatud maailm. Tavaliselt on nii, et ühte raamatut mitu korda ei loe ja kui loetakse siis neid inimesi on üpris vähe kes seda teevad. Inimestega on täpselt sama lugu, kaua sa ikka oma mehega seksid see kõik teada värk mis voodis toimuma hakkab aga võõraga hoopis teisiti.
 
aff 20. november 2007, kl 10.12
Pärast on võõraga ka samamoodi.
 
ihii 20. november 2007, kl 10.43
Ei usu, et on olemas minu lähipiirkonnas voodis paremat meest, kui minu oma. Ei usu, et ainult sellest piisab, et tegu võõraga.
 
armuke 20. november 2007, kl 10.51
Tutvusime ühes neti portaalis juhuslikult,kumbki ei otsinud armukest.Suhtlesime väga kaua enne kui esimene kohtumine toimus.
Elame erinevates Eestimaa otstes.Meeldisime teineteisele esimesest silmapilgust ja nii see läks ja kestab siiamaani.
Hinges on mõnus tunne kui on keegi kellega arutada oma igapäevaseid muresid.Suhtleme iga päev kas telefoni teel või msnis ja olen sellest sõltuvuses.See tunne on nii mõnus,aga seda teavad ainult need kes on seda kogenud.
 
anni 20. november 2007, kl 15.47
põhjuseid, et miks, on vägagi erinevaid, paljud eelpool nimetatud

aga eriti rumal on teemaalgataja süüdistus naiste suhtes, otsi ikka oma mehest, et miks ta siis läheb või kui keegi läheneb, siis väga otse "ei" ei ütle vaid laseb sel moosida end
 
M 20. november 2007, kl 16.20
Ise arvan, et sõltub ikka eelkõige petjast, su teinepool võib ju tuua sulle Kuu ja tähed, aga sa ikka petad.
 
oboe 20. november 2007, kl 18.05
no näiteks mina mõlgutan juba mingi aeg armukese mõtteid. Nimelt mees ei suhtu enam minusee nagu enne- kallistused, tähelepanelikkus, komplimendid, st ta ei pinguta enam. Talle on tähtsamad raha ja võim. Eks abieluaastaid ka juba paarikümne ringis. Aga kas ma peaksin siis tähelepanu kerjama hakkkam- see on ju alandav. Seega veel aasta tagasi ma ei mõistnud, miks abielunaised armukesi peavad, aga hakkan vaikselt aru saama. Just igapäevane teineteisele tähelepanuavalduste kogum on see, mida naine vajab
 
taevas hoia 20. november 2007, kl 23.03
Lihtne ju. Oma mehel "pea valutab" (loe käis armukestes), kas mina, terve naine, pean siis oma tervist rikkuma ja kuivama või?

Aga mehed pingutavad selle naiste peavaluga üle küll, ise on poolimpotendid ja seetõttu vajavad võõrast naist, et tõuseks, siis süüdistavad oma naist (loomulikult võõrastele, oma naisele sellist jura ajada ei saaks ju), et too ei taha seksi.
No ja mis siis üle jääb? - Kasutada teiste poolimpotente, kel võõra peale VEEL tõuseb:D
 
armastaja 27. mai 2020, kl 09.09
Eks ikka armastust otsime me kõik! Mõned abielunaised arvavad et nende mees on just nagu tulmuimeja mille võib peale töö tegemist nurka tagasi tõsta. Kunagi ammu sai see leping tehtud ja nüüd siis maksa elu lõpuni! Ei mingit armastust. leping kehtib! Mehed ei taha seda. Abielunaised - ärge olge nii kindlald oma lepingus. Hoolitsege oma mehe eest ja tema hinge eest. Siis tal ehk ei ole seda vajadust. Korralikus pole just abielunaise suurim voorus. Pigem oskus armastada ja elu nautida. kui naudid elu koos oma mehega siis ta ei hüüüa üle aia. Kui seda ei tee siis ta naudib oma elu ikkagi koos kellegi teisega ja mingi leping sind ei aita!
 
Ka näinud 27. mai 2020, kl 12.16
Sama asja. Mu endises töökohas tuli natuke peale mind tööle 1 kena Indiast pärit töötaja. Lootsin et ma meeldin talle, ta näitas seda selgesti mulle. Kuid tema hoiak muutus minu suhtes totaalselt, kui mõni kuu hiljem tuli meile tööle abielus, 2 lapse emast vene naine. Hindu hakkas temaga flirtima ja see neetud venelane läks sellega kaasa. Niiet minust ei tehtud enam väljagi. Olin olnud suht tagasihoidlik, ei julgenud liialt läheneda talle. Lootsin et see meievaheline meeldimine aja jooksul süveneb. Kuid see 2 lapse mamma tuli meie vahele ja hävitas minu lootused. Kindlasti ta pettis oma meest selle hindust töötajaga! Muidu poleks see isik minu suhtes nii külmaks ja tõrjuvaks muutunud! :(
 
WESTA FRANK 27. mai 2020, kl 20.02
Kas vajate oma rahaliste probleemide lahendamiseks ja ettevõtte juhtimiseks kiirlaenu? Hankige oma laenu vahemikus 5000 kuni 150 miljonit järgmistes laenudes pakutavates valuutades ($), (€) ja (£), siin pakume igat tüüpi laene. Ärilaen, eralaenud, kinnisvaralaenud. Aitame teie ettevõtet või projekti madala intressimääraga 3%. Kui olete laenust huvitatud, võtke lisateabe saamiseks ühendust klienditeenindusega E-post: westafrank@gmail.com
 
Financial House 08. september 2021, kl 17.02
Kas vajate laenu projekti rahastamiseks või oma ettevõtte laiendamiseks. Tegeleme rahvusvahelise projektide rahastamisega kogu maailmas ja otsime praegu rahastamiseks laenuotsijaid, laenumaaklereid ja rahvusvahelisi projekte.

WHATSAPP +447868690517
TELEFONINumber +447868690517
info.costomercare.co.uk@gmail.com
 
SEDAPSI 13. september 2021, kl 14.43
Seksi raha eest nimetatakse prostitutsiooniks. Või siis ta tegi abielludes hea partii Viimane variant ajab lausa litutama
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!