Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Bussijuhtide streik
 
ohakas 10. detsember 2007, kl 15.16
Esiteks ütlen seda, et väga huvitav - need juhmardid hakkavad streikima, kogu ühistransport peatatakse, inimesed ei saa tööle-kooli ja mitte ainsatki teemat! kas teid see üldse ei häiri? oleks siis põhjust streikida, aga mis teeninduskultuurist nende puhul saab rääkida?
Eriti tore on see, et nüüd ei saa enam neljapäeval ega reedel Tartust nt Tallinnasse või Pärnusse sõita. Palju õnne meile!
 
jah 10. detsember 2007, kl 16.59
taluge aga kauem igasugu kahtlasi kohalikke kante bussiühistute juhatuses.
 
piilu 10. detsember 2007, kl 17.21
jõudsin 6 km. koolis käia jõuan 4 km. tööle kõndida ja Tartust - Pärnu sõidan rongiga üle Tallinna. Olen solidaarne bussijuhtidega, ega see tonnide kaupa inimliha kõrgevastutusega vedu na kerge ka pole, kui pead sel ajal oma pere maj. eelarvele mõtlema.
 
luule 10. detsember 2007, kl 17.30
Ma olen täiesti selle streigi poolt...Bussijuhid on ka inimesed ja vaja elada...ja pealegi nad peavad saama hakkama igasuguste inimestega...nüüd veel plaanivad õpetajad ka streikima hakata...varsti strigivad kõik...
 
ohooo 10. detsember 2007, kl 18.21
see raha tuleb kullakesed ikka teie taskust. kõikidele hindadele laks otsa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!