Feministi nurgake
tahaks rääkita anaalseksist
Ingrid 27. veebruar 2008, kl 16.20 |
ma ei saa aru, mis teil meestel viga on???!! milleks on teile naist vaja, kui te salamisi ihkate anaalseksi??
krt, mu kolm viimast armukest on teinud katseid "anaalseks lähenemiseks" ja nüüd hakkas mu mees ka vihjama, et tahaks proovida. ei saa aru, miks te arvate et see meile meeldib? ühtlasi palun kõigil nendel naistel käsi tõsta, kes tõeliselt naudivad anaalseksi ja kõike sellega kaasnevat. vaatame palju siis neid tuleb.
ja ärge tulge väitma, et olen "sealt alt" väljaveninenud ning lai. treenin oma lihaseid korrapäraselt ja selle üle pole keegi ka kurtnud.
krt, mu kolm viimast armukest on teinud katseid "anaalseks lähenemiseks" ja nüüd hakkas mu mees ka vihjama, et tahaks proovida. ei saa aru, miks te arvate et see meile meeldib? ühtlasi palun kõigil nendel naistel käsi tõsta, kes tõeliselt naudivad anaalseksi ja kõike sellega kaasnevat. vaatame palju siis neid tuleb.
ja ärge tulge väitma, et olen "sealt alt" väljaveninenud ning lai. treenin oma lihaseid korrapäraselt ja selle üle pole keegi ka kurtnud.
donaator 27. veebruar 2008, kl 16.32 |
Autor: donaator
Aeg: 02-27-08 15:02
ksujuures selles on paljuski naised ise "süüdi", et mees tahab saada anaali, sest naiste tuped on sel juhul liiga suured mehe suguti jaoks... et mees saaks rahuldust.
aga armastuse nõue kehtib anaalseksi puhul ikkagi. ja siis on kõik korras kui seda tehakse.
aga mulle meeldib, teeme küll üliharva, aga mõnus on ikkagi.
Aeg: 02-27-08 15:02
ksujuures selles on paljuski naised ise "süüdi", et mees tahab saada anaali, sest naiste tuped on sel juhul liiga suured mehe suguti jaoks... et mees saaks rahuldust.
aga armastuse nõue kehtib anaalseksi puhul ikkagi. ja siis on kõik korras kui seda tehakse.
aga mulle meeldib, teeme küll üliharva, aga mõnus on ikkagi.
mees 27. veebruar 2008, kl 16.34 |
baruto 27. veebruar 2008, kl 16.38 |
ki 27. veebruar 2008, kl 16.56 |
w 27. veebruar 2008, kl 17.02 |
naine 27. veebruar 2008, kl 17.03 |
nendel meestel on pedekalduvus.
selle järgi saabki aru, kas mees kaldub pededusele või mitte. (isegi kui mees ise eitab seda, ta ei saa aru, aga see on ta alateadvuses kui ta seda tahab-psüühika värk..pedemeestele meeldivad meeste persed ja siis üritavad naist ka selliseks mõelda)õnneks ei ole minul pede meest.
selle järgi saabki aru, kas mees kaldub pededusele või mitte. (isegi kui mees ise eitab seda, ta ei saa aru, aga see on ta alateadvuses kui ta seda tahab-psüühika värk..pedemeestele meeldivad meeste persed ja siis üritavad naist ka selliseks mõelda)õnneks ei ole minul pede meest.
mh 27. veebruar 2008, kl 17.05 |
esimese mehega sia tehtud küll ja hullult meeldis. Tead kui oled ikka aastast aastasse ühe mehega seksinud, siis ikka no viskab üle küll. Anaalseks oli midgai uut ja niii mõnus oli ka. Ise tegin enamasti algust. Palju palju libestit ja pole üldse valus. Aeglaselt ja rahulikult ka muidugi.
Praegusega ei ole proovinud. Olen küll vihjanud, et teada saada, mis ta arvab, aga temaarust on see ka pedede värk ja tema ei topi oma peenist kellegi kaka sisse:D Ja endal on ka selline arusaam nüüd tekkinud, et eks ta üks kahtlane värk ika ole. Rohkem nagu ühiskonna üpoolt pealesurutud eelarvamused. Tegelikult oli ikka üsna mõnus. Ja nii ma olengi võtnud seisukoha, et kui mees hakkab pressima, et teeme teeme- eks ta üks pede ole. Kui naine pressib, et teeme teeme, siis mees teeb lihtsalt, et naisele vastu tulla:)
Praegusega ei ole proovinud. Olen küll vihjanud, et teada saada, mis ta arvab, aga temaarust on see ka pedede värk ja tema ei topi oma peenist kellegi kaka sisse:D Ja endal on ka selline arusaam nüüd tekkinud, et eks ta üks kahtlane värk ika ole. Rohkem nagu ühiskonna üpoolt pealesurutud eelarvamused. Tegelikult oli ikka üsna mõnus. Ja nii ma olengi võtnud seisukoha, et kui mees hakkab pressima, et teeme teeme- eks ta üks pede ole. Kui naine pressib, et teeme teeme, siis mees teeb lihtsalt, et naisele vastu tulla:)
sumps on elu 27. veebruar 2008, kl 17.17 |
Enne kui anaali teete siis loputage oma sõnnik enne välja.Arvestage ka hemoroididega ja kui p**** kapitaalselt otsad annab siis unustage prill-laual istumine-selle jaoks on teil nüüd kõhul kott.Aga niikaua on seks lahe loomulikult sellele,kes taga.A muud midagi,pange aga õli ja rammige...
imho 27. veebruar 2008, kl 17.18 |
irw 27. veebruar 2008, kl 17.32 |
aga äkki su mees tegelt tahab, et sina talle riista peppu suruksid? ei julge lihtsalt öelda.
sa pane endale see strapoon (rihmadega kunstpeenis) külge ja rammi teda teinekord supsti tagant, noh nii kena üllatuse mõttes. ilmselt talle endale väga meeldiks selline asi, egas ta sulle halba ja valusat asja ju taha teha ;))
sa pane endale see strapoon (rihmadega kunstpeenis) külge ja rammi teda teinekord supsti tagant, noh nii kena üllatuse mõttes. ilmselt talle endale väga meeldiks selline asi, egas ta sulle halba ja valusat asja ju taha teha ;))
mees 27. veebruar 2008, kl 18.08 |
irw 27. veebruar 2008, kl 18.17 |
emis 27. veebruar 2008, kl 18.29 |
imho:"anaalseksi nõuavad enamasti sihukesed "pliiatsimehed", kellele looduse poolt määratud avaused jäävad natuke liiga avaraks."
olen minagi seda täheldanud. tagavärava vastu tunnevad ka need vembamehed huvi, kellel suur riist, aga näiteks vanuse tõttu juba erektsiooniprobleemid ja mitte ei seisa tavalise seksi ajal:p
osa pepuvendadest on jah varjatud kujul pedendusele kalduvad ja lihtsalt elavad seda naise peal välja...
olen minagi seda täheldanud. tagavärava vastu tunnevad ka need vembamehed huvi, kellel suur riist, aga näiteks vanuse tõttu juba erektsiooniprobleemid ja mitte ei seisa tavalise seksi ajal:p
osa pepuvendadest on jah varjatud kujul pedendusele kalduvad ja lihtsalt elavad seda naise peal välja...
merike 27. veebruar 2008, kl 18.52 |
olen proovinud ja tunnistan ausalt, et õiges meeleolus ja õiges olukorras on see päris erutav ja mõnus. hoopis teistmoodi tunne ja päris erutav ehk siis mul ei ole küll selle vastu midagi, et mehega seda proovida. pigem valin mehe, kes tahaks seda proovida kui et mehe, kes ütleb vuih ja aih
mops 27. veebruar 2008, kl 18.53 |
Meie oleme seda praktiseerinud küll, aga üsna vähe. Võib-olla ehk kord kahe kuu jooksul. Vahel tuleb endal isu peale, siis pole selle vastu midagi. Meeldib kui ise olen peal, siis saan ise liigutusi reguleerida. Aga jah, siiski see nö tavaseks meeldib mulle rohkem. Seda "teist" seksi ei julge ka nii väga julgelt parktiseerida koguaeg, kardan neid hemorroide ja muud sihukesi asju.
irw 27. veebruar 2008, kl 18.58 |
emis 27. veebruar 2008, kl 19.02 |
uibu 27. veebruar 2008, kl 19.02 |
emis 27. veebruar 2008, kl 19.04 |
irw 27. veebruar 2008, kl 19.15 |
gay 27. veebruar 2008, kl 19.19 |
JAH 27. veebruar 2008, kl 19.24 |
a 27. veebruar 2008, kl 19.26 |
no 27. veebruar 2008, kl 19.39 |
cunt 27. veebruar 2008, kl 20.58 |
päris irw 27. veebruar 2008, kl 21.07 |
Lisa postitus