Feministi nurgake
Olete ka nii mõelnud vahel?
Ilus laul 14. aprill 2008, kl 11.00 |
Kallis kaasmaalased ja eelkõige naised, kas olete kunagi mõelnud, et need teemad ja jutustused, mida te siia kribate, mõningad neist on üsna spetsiifilised. Eriti on nad seda siis, kui veel tähtkuju ja vanus lisatakse. Minul on koguaeg selline tunne, et kui midagi siin meestest jahun/uurin/nutan, siis mu kallid härrad käivad delfis samuti ja tuvastavad enda isiku siit:D
See hirm sai alguse sellest, kui läksin härrale külla ja ma avastasin, et ta arvutis oli lahti delfi naisteleht:D
Päris hirmus eks?!
See hirm sai alguse sellest, kui läksin härrale külla ja ma avastasin, et ta arvutis oli lahti delfi naisteleht:D
Päris hirmus eks?!
pp 14. aprill 2008, kl 11.26 |
hahaa :D 14. aprill 2008, kl 11.32 |
Ilus Laul 14. aprill 2008, kl 12.03 |
Härra arvutis oli lahti foorum, ei saanud põhjalikult süveneda, korraks viskasin pilgu peale. Kui ma nüüd ei eksi, siis see oli sodiaagi nurgakene:D
Kui päris aus olla, siis ma seda teemat üles võtma küll ei hakanud, teades, et olin tema tähtkuju hiljaaegu kritiseerinud seal ja oma nö "loo" ära rääkinud. :D:D
Kui päris aus olla, siis ma seda teemat üles võtma küll ei hakanud, teades, et olin tema tähtkuju hiljaaegu kritiseerinud seal ja oma nö "loo" ära rääkinud. :D:D
moraal 14. aprill 2008, kl 14.03 |
saaresinine 14. aprill 2008, kl 16.34 |
Lisa postitus