Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kuidas meest erutada
 
:( 18. juuni 2008, kl 13.28
palun ärge välja naerge, kuid ei osanud mujalt ka küsida :(
kuna olen seksis suht algaja, siis ei oska ka ise midagi välja mõelda.
minu eelmine noormees pidevalt heitis mulle ette,et ma olen liiga tuim ja laman nagu puupakk :((
ei oska meest erutada või katsuda kuidagi. ja kuidas ma saaksingi, kui tema kogu aeg tegutseb :(((( mis ma siis teen? löön ta pikali v?
palun andke head nõu
 
õpetaja 18. juuni 2008, kl 13.39
1. näita ennast (kui vähegi midagi vaadata on)
2. hellita meest kätega (kael, selg, kannikad, reied, peenis)
3. hellita meest keele/suuga (kael, selg, kannikad, reied, peenis)
4. kasuta selliseid poose, kus saad ise aktiivne olla (ratsaasend)
5. kui vähegi isu tuleb, kasuta punket 1-4 ja ära oota kuni mees sinuga tegelema hakkab.
6. tunne ennast vabalt, ära vaeva ennast sellega, meis mees sust arvab ja mis teised veel mõelda võivad (kõik on kõrvade vahel kinni)
 
Muska 18. juuni 2008, kl 13.39
Aga löödki pikali ja hakkad tasapisi "õgima" ja hellitama teda. Kirg ja veidi veini on asja juures ka natuke olulised. Vähemalt minu jaoks, et asi tõeliselt raju oleks.
 
Paula 18. juuni 2008, kl 13.40
Teata mehele sametisel häälel, kahe käega ülalt alla sooritatud silituste vahel, et ta on oluliselt erutavam, parem ja mõjuvam kui olid Peeter, Paul ja Kristjan ning et isegi vana kogend Väints ei küüni tema tasemele.
Erutub.
 
Veenus 18. juuni 2008, kl 13.42
Ei naera välja. Aga siin foorumis kõiki nippe õpetama hakata kah ei viitsiks... Meil omal ajal oli selles suhtes raske, sest kõike pidi ise katse ja eksituse meetodil selgeks saama... (Tore, kui juhtusid saama sellise mehe, kes oli hell ja kannatlik ja oskas sindki õpetada...). Aga praegu on ju küllalt kirjandust selle kohta. Ja filmid!! Kuigi väga paljud filmid on labased ja tühised, ometi peaksid sealtki õpetust saama, kuidas mõni seksikas naine suudleb, mehe vastu liibub, seksides temaga rütmikalt kaasa liigub... Muidugi ei pea sa nahast välja pugema, kui oled iseloomult tagasihoidlik. Sel juhul oleks väga koomiline, kui sa üliagaralt tegutsema hakkaksid, ise end halvasti ja võõralt tundes... Arvan ikka nii, et kogemus tuleb ajapikku. Ja kui te noormehega teineteist armastate, siis tema meelehekas võiksid ju pisut agaramalt teda suudelda, kaasa liikuda jne.. Avastamisrõõmu sulle!! :-))
 
w 18. juuni 2008, kl 14.18
miks peab meest erutama ? ei ole tarvis punnitatud sexi.
 
Tont. 18. juuni 2008, kl 14.35
Müra mõnel peol ta sõbraga ja siis pane rahakott pihta.....
 
timeout 18. juuni 2008, kl 14.46
tead mis meest kõige rohkem erutab - see kui ta tajub, et sa teda tahad ja meeletult tahad. kuna oled ilmselt siis üsna noor ja kogemusi vähe, pealegi veel üks rumal on sulle kunagi sellel teemal etteheiteid teinud (paraku halvad kogemused kahandavad meie enesekindlust alati ja paremad jällegi innustavad), siis soovitaks sul võimalikult pingevabalt olla ja mingeid strateegiaid mitte välja mõelda. käitu lihtsalt sellele vastavalt mida tunned (kui oled täisealine ikka, siis vahel abiks ka veidi shampust, et enesekindlust juurde saada kui väga häbelik oled). ja veel, et kui mees on väga agar, siis vast polegi sul esialgu mingeid megaponnistusi vaja teha. kes sulle ütles, et tema ka üliinitsiatiivikaid naisi tahab ...unusta see eelmine ära koos oma etteheidetega
 
black 18. juuni 2008, kl 17.14
ütleks, et saada see kretiin pikalt, aga saan aru, et seda sa just tegidki. ja õige kah

õige suhe ei ole mingi võimlemistund
 
irw 18. juuni 2008, kl 21.49
viimasele ja w-le ja nii te rahuldama inimkõtsad siin sappi pritsitegi. kuna viimati keppi saite ahhhhhhh?
 
black 19. juuni 2008, kl 12.58
aga, irw, miks ometi nii agressivselt. ega ometi rahuldamatus?
 
black 19. juuni 2008, kl 12.58
aga, irw, miks nii agressivselt. ega ometi rahuldamatus?
 
Agneke 01. aprill 2023, kl 12.30
Palveta ette nagu moslemid, tagumik püsti, ära tee midagi, lihtsalt anna kätte, las paneb, ise pole seda kellegagi teindud, sobib paksukestele ja laiskadele, väsinud inimestele, peale tööd Maximas! Kui niigi juba oled väsinud!
 
Moslem (see õige) 02. aprill 2023, kl 05.52
Jutt korrektne! Tagu-urk püsti ja mees peab saama nautida + mehe kõik sugulased ja sõbrad nõndasamuti. Järjest ja naine tagasi, seljataha ei vaata! Naudib/kannatab kõik ära ja välja.
See on elu, jumal, aamen ja lõpp!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!