Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Millised on teie hobid?
 
riin 28. juuli 2008, kl 18.26
Minu hobi on näiteks maalimine. Ja keelte õppimine meeldib ka.

Mis on teie hobid?

Küsin lihtsalt silmaringi laiendamiseks, et saada teada, mille abil inimesed lõõgastuvad ja milliseid tegevusi oma hobiks peavad.
 
gg 28. juuli 2008, kl 18.33
minu hobideks on sukeldumine, fotograafia (sh. allveefotograafia), talveperioodil meeldib kásitóód teha (kudumine náiteks).

raamatuid loen ka, ujun, mángin tennist, matkata meeldib looduses, eriti mágedes, aga ei tea kas kóike kohe hobiks nimetada saab.
 
Vahur 28. juuli 2008, kl 18.36
minu hobiks on vägistamine jne
 
hobi 28. juuli 2008, kl 18.55
Minu hobby on hobide puudumine. Tead kui hea see on!
 
emma 28. juuli 2008, kl 18.59
Hobused ja ratsutamine kulutab enamus mu vabast ajast, peale selle fotograafia, reisimine, purjelaud. Need suurimad lemmikud.
 
:) 28. juuli 2008, kl 19.02
mulle meeldib vana mööblit restaureerida.
hea on näha, kuidas hallitanud ja kohutava välimusega mööblitükk muutub minu käte all tõeliseks silmailuks.
 
hobidega pahuksis 28. juuli 2008, kl 19.41
Hobisid on palju. Üks suurim on melomaania ehk muusika kuulamine, nautimine ja kõige uue ja põneva otsimine. Heade plaatide kogumine kuulub sinna alla. Kulukas, aga mis teha. Loomulikult head konsertid kuuluvad samuti sinna juurde. Muusika juures on tore see, et seda saab kasutada ka enamuste teiste hobide juures, kasvõi taustaks.

Teine suur hobi on kokkamine. Meeldib ise köögis katsetada ja ka teiste asju proovida. Lisaks meeldivad tohutult igasugused ilusad toiduraamatud ja ajakirjad. Söögihobide hulka mainiks ka veel veininduse. Käin ka veinikoolitustel ja õhtutel, kui midagi toimumas on.

Kolmas hobi on kunst üleüldse. Väikestviisi olen alustanud maalimisega ja fotograagiat praktiseerin ka vaikselt. Klaasimaali olen päris palju teinud. Meeldib käija kunstimuuseumites (eriti modernkunsti omades) ja lapata kunstiraamatuid. Kunsti alla liigitaks veel disaini, arhitektuuri, sisekujunduse ja kõik muu, mida alati huviga jälgin.

Neljas hobi on filmide vaatamine. Väga head filmid soetan enda riiulisse.

Viies hobi on audio- ja videotehnika. Ma sellest küll suurt ei jaga, aga huviga loen igasuguseid arvustusi ja ülevaateid. Selles olen ka kindel, et poodi ma niisama tühjalt tehnikat ostma ei lähe, enne teen ikka väga põhjalikult vastava mudeli head ja vead endale selgeks ja otsin nii-öelda parima võimaliku välja.

Kuuendaks võiks panna reisimise. Huvitavad just suurlinnad ja kultuurselt paeluvad paigad. Seetõttu kuskil turismikuurdordis mind näha kunagi ei saa.

Selliseid pisihobisid on veel, aga need on juba teistest kaugel maas. Mõni hobi on vist natuke liiga mehelik, aga mis teha. Ja ei maksa unustada magamist ja unistamist, viimasega täiustan oma vaba aja.
 
käbi 28. juuli 2008, kl 19.58
sukeldumine, fotograafia ja matkamine
 
käbi 28. juuli 2008, kl 19.58
sukeldumine, fotograafia ja matkamine
 
uinamuina 28. juuli 2008, kl 20.53
ravimtaimed ja rahvameditsiini retseptide kogumine, lemmikloomad, käsitöö, potipõllundus, sisepoliitika. Vanasti nimetati kirjasõpradeks neid üle maailma tegelasi kellega suheldi, aga nüüd ei teagi kas msnisõbrad või kuidas neid nimetada.
 
pirt 28. juuli 2008, kl 21.04
sukeldumine ja fotograafia, lugemine:)
 
minul 28. juuli 2008, kl 21.53
Suguvõsauurimine
 
Katja 28. juuli 2008, kl 22.46
Põhiliseks on maalimine=) Siis käsitöö (heegeldamine, kudumine) jalutamine ja ujumine=)
 
kult 28. juuli 2008, kl 23.51
sugutegemine.
 
extremist 29. juuli 2008, kl 00.37
sukeldumine, lumelaud, lohesurf, atv, skuuter, mägilaskumine, autoralli, lugemine ja kaunid naised.
 
marina 29. juuli 2008, kl 09.47
Rõivaste disain
 
okkaline 29. juuli 2008, kl 11.08
fotograafia, hobused ja ratsutamine, joonistamine.
 
aade 29. juuli 2008, kl 11.12
Keeled. Kahjuks mul pole viitsimist väga põhjalikult ühtki keelt selgeks õppida aga oma eraeluliste juttude tasemel ja lihtsamate ajalehtede/ajakirjade tasemel olen viimase 12 aasta jooksul ära õppinud hispaania, itaalia ja saksa keele. Nüüd tellin igast keelest üht kollast ajakirja, vaatan TVd ja loen ka veebilehti. Praegu võtan käsile rumeenia keele, materjalid juba kogutud.
Lemmikloomad. Mul on kassikasvandus ja 2 koera (SLK ja segavereline). Käin vahel harva kassidega näitustel ja iga mõne aasta tagant on ka kassidel pojad. Tihti ma poegi ei tee, sest uuringud, paarilise otsimine, koolitused, näitused on suht kallis ja ega häid omanikke pole lihtne leida.
Alkohol :-) Mulle meeldib hea alkohol, peamiselt on minu huvi konjakid, brändid ja eriti calvadosid. Ühe õhtu nädalas kindlasti veedan koos heade napsudega. Veedan päris palju aega kauplustes tutvudes valikuga. Enda kollektsioonis on siis umbes 40 calvadosi aga mu kollektsioon pole ka staatiline, see tähendab ma joon seda ise, pakun külalistele ja muidugi mehele ning täiskasvanud pojale, kes elab meiega (26 a) ja ostan juurde ja asemele. Muidugi ka kingitakse.
Orhideed. Teooria huvitab mind väga, kogun raamatuid nendest ja külastan näitusi. Endal on vaid 1 ja seegi niisama.
Jobutamine. Mulle meeldib mitte midagi teha ja seda ma enamasti ka teen. Oleme mehega täiesti suutelised istuma 4-5 tundi kahekesi verandal ja sõnagi vahetamata ning midagi lugemata ringi vahtima, veeklaas, 5 kassi ja calvados kahe vahel.
Lauamängud. Mängime sõpradega Aliast, Monopoli ja kaardimänge. Iga kuu ei jõua aga nii üle paari kuu teeme kindlasti lauamängupäeva.
Söömine. Ma söön väga väheseid asju kahjuks aga neid palju. Minu söögiaeg kestab poolteist tundi kindlasti igal õhtul. Meeldib väga süüa. Olen pardifänn ja part igast asendist on minu laual igal nädalal. Küülik ja part, neist ma peamiselt toitungi, küüslauk, virsikud ja keefir lisaks. Ok, see oli liialdus aga umbes nii.
 
k 29. juuli 2008, kl 13.14
pole nagu kunagi hommikust õhtuni tööl käinud ja tegelenudki igapäevaselt vaid oma hobidega. kunst magistritasemel, siin eespoolgi mainitud suured aristrokraatlikud loomad, nüüd laps lisaks. päris mõnus elu:)
 
a 29. juuli 2008, kl 15.19
laulmine,aiandus,loodus,lugemine
 
kats 29. juuli 2008, kl 18.43
lugemine, maalimisest mõtlemine(et kus ma nüüd hakkan jälle õli- ja akvarellidega tegelema), kunst üleüldse sh kunstimuuseumid(vähesed moodsa kunsti m nt madridi oma), mäesuusatamine(paar korda teinud, kuid fännan(sellega koos ei fänna lapsi ja tuttavad, kellega koos minna käivad koos väikeste lastega.sarnane teema surfilaua koa pealt va lapsed(võtan hoogu). vahel kulinaaria(va magusasjad, mõned vähemagusad magustoidud), käsitöö so kudumine, heegeldamine, tikkimine- põhiliselt talvel. õmblemist vihkan, sest ei tule välja nii nagu soovin. endise maalapsena loodus, maakodud, üldse sisekujundus.
oma projekteerimise tööd fännan, kui seda just liiga palju/vähe korraga teha pole.
vana mööbli korda tegemine(pigem kauniks tegemine, sest vähe püsivust. suure hurraaga alustan. siin võiks olla keegi kellega hobi jagada. nn igavate tööde ajal juttu rääkida...:)
veinid, head konjakid, mehele ostan vahel sigareid, väiksele tütrele ilusaid riideid(minul ostmise hobi), kontserdid, teater- samas kui mitu etendust, kontserti järjest pole elamust saanud, siis mõnevõrra see ind jahtub.
laulda tahaks, kooris. sellele mõtlen juba aastaid. kui seda aega leiaks.
ravimtaimed, - teed, maitseained. potipõllumajandus. vahelduva eduga kiviktaimla.
keeltekooli käin ingl keelt õppimas, seda pigem suhtlemise tõhustamiseks toredate inimestega.
 
Anna N 18. aprill 2024, kl 11.28
On teil Pilte kaa näidata?
 
kullake ullike 18. aprill 2024, kl 12.50
nad ei vasta sulle
nad ei vasta sulle
nad ei vasta sulle

29. juuli 2008, kl 18.43 postitus millele vastasid on postitatid 2008. kas sa reaalselt arvad ,et nad tagantjärgi vastavad sulle ja saadavad sulle pilte .....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!