Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
TV saated

Olen vist närvihaige 16. november 2008, kl 18.57
Püüan ennast välja elada,andke andeks aga no mida teha.
Väljas on jama ilm,hommikust peale tuleb tv enamus kordussaateid.Võib lausa ülepäeviti tv vaadata,siis ei pea saate kordusi vaatama.Võtame nt üksikvanemate saate-seda nägin täna küll juba vist 3x.Simpsonite üks seeria tuli lausa 2x päevas!!!No halloo...pole siis midagi muud näidata???
Ja kuigi ma pole seebikate vaataja,siis kanal2 Metsik kass-issake,mitu korda seda sõna otseses mõttes paska võib lasta-ja siis öeldakse veel,et vaatajate soovil.Kes kurat need vaatajad on,kes tahavad kuude viisi vändatud labast seepi jälle uuesti ja uuesti vaadata??????
Kas tõesti pole tv kanalitel midagi asjalikku näidata?? Filme korratakse,saateid korratakse mitmeid kordi-no näidake vanemaid saateid,eesti filme,korralikke teatrietendusi,eesti tv on ju kitsas king,Ita Everi show...see näitas täna ka juba teist korda sada aastat vana ringvaadet:( APPIIIII!
Mina ei tea,kas ma olen ainuke või on mulle tõesti rasedus pähe löönud ja ma olen närvihaige????

Margit 16. november 2008, kl 19.02
Jah, oled küll närvihaige. Äkki tegeleksid hoopis asistemate asjadega- teed süüa, koristad või tegeled oma hobidega ja teete koos mehega midagi koos. Mine külla, kutsu külalisi. Loe raamatut. Tegevusi on nii palju ju. Üldiselt on inimestel rohkem kui 3 telekanalit. Kui sul tõesti on neid 3, tegele ometi millegi muuga ja ära löö aega surnuks Jaagule ja Rutile 3-t korda kaasa elamisega :D

võeh 16. november 2008, kl 19.03
Endale ei tunud, et vaatad liiga palju telekat? Tulevasest lapsest kahju - nii loll ema, kes isegi lugeda ei oska. Küll aga seebikaid vaadata ja kiunuda.

ka 16. november 2008, kl 19.35
Mul on ka ainult 3 kanalit. Mõnikord on midagi vaadata ainult etv-st. Eks ma veeda oma õhtu siis teistmoodi.

Jah 16. november 2008, kl 19.48
siin ju targad soovitavad,mida oma õhtuga ette võtta.Kutsu aga külalisi-sööda,jooda,pärast korista...korista,pese pesu-ÄRA AINULT OMALE PUHKEPÄEVA LUBA, et sa midagi ei tee ja lihtsalt puhkad ja vaatad tv.

Inimesed on tropid-ma ei loe teemaalgatajalt välja,et ta just neid saateid ja seepe vaatab aga mõni juba põrkab:

Autor: võeh
Aeg: 11-16-08 19:03

Endale ei tunud, et vaatad liiga palju telekat? Tulevasest lapsest kahju - nii loll ema, kes isegi lugeda ei oska. Küll aga seebikaid vaadata ja kiunuda.

saara 16. november 2008, kl 19.49
Margit
minu arust oled sina närvihaige. istud päevade viisi delfis ja näuksud inimeste kallal.
on jah tv saated labased. eriti kanal2 ja 3. seebikad, kokasaated jne.
vaatangi ainult etv-d, kust ka midagi normaalset õnneks tuleb. ülejäänud kanalid on tõesti arengupuudelistele.
teemaalgatajaga 100% nõus.

isver 16. november 2008, kl 19.51
võeh
ja mis sinu mõistusele on mõjund?
lugeda ei oska või?
mamps vaatas sul vist raseduse ajal seepe.

tõesti 16. november 2008, kl 19.52
sulle võeh-õpi korralikult lugema! saa teemast aru ja siis julge midagi kirjutada.Loodan,et sul lapsi pole.Emana oleks siis ikka päris loll.

ei vaata tv 16. november 2008, kl 19.56
Peaksid hakkama Õhtulehele kaastööd tegema. aga jutt õige nende saadete kohta. Kui lugeda ei viitsi pane Vikeraadio mängima, sealt kuuled eesti keelseid saateid.

võinuks 16. november 2008, kl 20.13
vaadata saadet Tiiu Randviirust.
vigiseda poleks midagi.

aga teatud kategooria inimesi vaatabki teatud saateid ja siis on kiimas televisiooni peale.

urrr 16. november 2008, kl 20.25
no näpi sis arvutit, interneedus on ju praktiliselt põhjatu. muide, selles on sul küll õigus, et anaal2 ja tv3 muffigi asjalikku pole.

Wol 16. november 2008, kl 22.35
Jah, oled.

Egne 17. november 2008, kl 08.36
Mina saan aru,et teemaalgataja nagu räägi sellest,et kas tv palju vaatab või mitte aga teema on põhimõttes-tv tuleb palju kordussaateid ja see on õige jutt.
Milleks leierdada ühte saadet mitu korda ja seda tõesti päevas mitu korda.
Olen algatajaga päri.

Tanel Aru 22. oktoober 2022, kl 12.39
Kui Eesti kanalitest pole midagi vaadata. Pöörake televiisor mõnele Itaalia telekanalile. Naerda saab alati. Üksteisest üle karjumine igas jutusaates, võimutsevad emotsioonid ja huvitavad karakterid. Siin üks artikkel selle kohta. https://distancedinner.ee/blogi/itaalia-tv

just 23. oktoober 2022, kl 02.10
Tanel Aru Kus On Mu Aru. sa soovita veel lõuna-korea telesaateid, tunduvalt rohkem emotsioone ja veel millised värvid!! nii kodune ja nummi eesti televaatajatele. keel ka veel arusaadav ja puha

kus kurat teiesuguseid idioote treitakse? avati mingi põrandaalune tehas?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!