Feministi nurgake
Sarved?
K. 12. aprill 2009, kl 10.23 |
Ma tahaks teada,mida peaks tegema? Me oleme poisiga koos üle 3 aasta, kokku saime küllaltki noorelt, 16-17. Elame praktiliselt koos minu isa juures. Meil tekkinud küllaltki suured tülid ja nääklemised. Rääkisime üks õhtu, et välja selgitada, et milles probleem ja kas me tahame koos edasi olla. Mina tahan, aga mitte sellisena nagu mees on. Mees vastas, et ta tahab ka olla koos, et ta ei suudaks kujutada ette elu ilma minuta. Armas ju!:) AGA samas tema käitumine vihjab ju millegile muule ometigi. Niisiis me rääkisime ja ta hakkas ääriveeri mainima sarvi. Et ta tahaks ringi käia ja ... No ega ta otseselt ei maininud, et tahab teisi naisi aga hmm....ega ma nii rumal ka nüüd ei ole. Küsisin siis, et kas sul mingi kindel siht siis, sest mul oli see suureks üllatuseks. Vastas, et ei ole, et lihsalt tunneb, et tal sarved. Samas ta ütles ka, et ta ei suudaks mind elu sees petta, et tal endal oleks valus ja ta ei suudaks mulle haiget teha. Aga samas kui ta tunneb, et tal sarved siis ei ole miski kindel, sest lihtsalt see vib ülspäev juhtuda. Ma ei tea mida teha, kas minna lahku ja lasta tal sarvi maha joosta, kuigi ometigi meil ju armastus on. Samas ega ma ka ei ole saanud "ringi tõmmata" ja kui aus olla siis ma ei tunne otsest vajadust. Aga jah meeste ja naiste psüühika on niivõrd erinev. Või teha paus? Käiks ringi ja kunagi ehk tuleks kokku tagasi? Kuigi me olema proovinud seda, hmm paus kestis paar päeva, lihsalt me kumbki ei suutnud. Samas siis on suur võimalus et kasvame lahku. Ahh, raske on selles olukorras midagi mõelda või teha, sest ometigi lahku minek on valus. Vähemalt mulle küll ja loodan, et mehele ka. Tahaks olla õnnelik...
m 12. aprill 2009, kl 10.36 |
ma ei tea sest midagi. kas mitte sinule ei tuleks sarved, kui mees petaks? laste teema, olge lahus. kui üks juba räägib, et ei ole kindel ja tahaks vaheldust vm, siis pole mõtet koos olla- saad haiget. inimtüüp on selline? saab ju ringitõmbamiseta ka hakkama. pärast on lapsed ja siis tekib jälle soov kuskil litutada.
Feliks 12. aprill 2009, kl 10.45 |
K. 12. aprill 2009, kl 10.59 |
Saan ka haiget, kui koos pole. Nõia ring.
Laste teema?
Kui lasta teineteisel ringi tõmmata ja siis uuesti kokku tulla siis ei ole enam see see. Ma arvatavasti ei tahakski teda kui ta mingi saja naisega ringi tõmmanud. Mitte et armastus kaoks ära aga see ei oleks minu jaoks eetiline.
Samas tean ka sellised paare(vanemaid 50-ndates, kes ka ei ole niinimetatud sarvi maha jooksnud ja on siiamaani koos). Ja muideks mehed jäävad minu arust alati teisi naisi vaatama...olgu neil sarved maha joostud või ei.
Võibolla peaks lihsalt olema koos ja vaatama kuhu asjad viivad, ilma mõtlemiseta, saab mis saab. Jah, ma tean, et ma olen noor ja elu veel pikk aga ometigi tunnen, et ma tahaks temaga ka tulevikus koos olla.
Laste teema?
Kui lasta teineteisel ringi tõmmata ja siis uuesti kokku tulla siis ei ole enam see see. Ma arvatavasti ei tahakski teda kui ta mingi saja naisega ringi tõmmanud. Mitte et armastus kaoks ära aga see ei oleks minu jaoks eetiline.
Samas tean ka sellised paare(vanemaid 50-ndates, kes ka ei ole niinimetatud sarvi maha jooksnud ja on siiamaani koos). Ja muideks mehed jäävad minu arust alati teisi naisi vaatama...olgu neil sarved maha joostud või ei.
Võibolla peaks lihsalt olema koos ja vaatama kuhu asjad viivad, ilma mõtlemiseta, saab mis saab. Jah, ma tean, et ma olen noor ja elu veel pikk aga ometigi tunnen, et ma tahaks temaga ka tulevikus koos olla.
m 12. aprill 2009, kl 11.14 |
K. 12. aprill 2009, kl 11.19 |
Sa said valesti aru...ta ei öelnud, et ta ei taha koos olla. Sest kui ma rääkisin, et davaii lähme lahku, siis oli tema see kes ütles, et ta ei suudaks ikkagi ilma minuta olla. Mina teda kinni ei hoia. Ma lasin tal endal valida ja ta otsustas minu juurde jääda.
Üks kord pakisin ta asjad ja ütlesin, et palun sa võid ära minna siis tuli ta mulle järgi ja ütles, et ta ei taha.
Üks kord pakisin ta asjad ja ütlesin, et palun sa võid ära minna siis tuli ta mulle järgi ja ütles, et ta ei taha.
Lisa postitus