Feministi nurgake
Eestlased Tamperes
nuunuu 13. mai 2009, kl 20.47 |
. 14. mai 2009, kl 00.26 |
nuunuu 14. mai 2009, kl 12.50 |
turust 14. mai 2009, kl 13.16 |
Meril 15. mai 2009, kl 20.41 |
nuunuu 16. mai 2009, kl 00.44 |
hubert 17. mai 2009, kl 16.27 |
kahju 17. mai 2009, kl 16.35 |
tulevane Narva eestlane 17. mai 2009, kl 20.47 |
stadist 18. mai 2009, kl 11.53 |
no eestlasi siin soomes väldin nagu tuld. rohkem sõbrustan ikkagi soomlastega. eks sellepärast aastaid tagasi saigi eestist ära mindud, et ei peaks eesti inimestega kokku puutuma. vabatahtlikult neid küll otsima ei hakka.
pole ju mõtet oma rahvuskaaslasega võõral maal niisama sõbrannasid mängida, ei õpi ei kultuuri ega keelt, lõpuks pole vahetki kus elad.
pole ju mõtet oma rahvuskaaslasega võõral maal niisama sõbrannasid mängida, ei õpi ei kultuuri ega keelt, lõpuks pole vahetki kus elad.
statistile 18. mai 2009, kl 13.06 |
Aaaaa sa oledki selline pödrastunud ei see ega teine:)) Tead ma vöin sulle öelda, et isegi kui sa väga punnitad, siis sinust soomlast iialgi ei tule ja soomlaste jaoks jääd sa niikuinii eestlaseks. Tean millest räägin 22 aastat elatud.
No ja selles osas on sul õigus, et iga vastutulev eestlane ei ole automaatselt minu sõber ka, aga mõnest on siiski tulnud ja palju tuttavaid on ka. Smas on ka palju soomlastest sõpru ja tuttavaid.
Tead ma ütleks, et su probleem on kahe körva vahel ja parem on tead akes on kui üritada olla keegi kelleks iial ei või tulla, sest sa oled eestlasena sündinud.
Äkki sa prooviks hoopis somaaliks hakata, pruunista ennast kenasti ära ja sügiseks võib juba täitsa hästi välja kukkuda:))
No ja selles osas on sul õigus, et iga vastutulev eestlane ei ole automaatselt minu sõber ka, aga mõnest on siiski tulnud ja palju tuttavaid on ka. Smas on ka palju soomlastest sõpru ja tuttavaid.
Tead ma ütleks, et su probleem on kahe körva vahel ja parem on tead akes on kui üritada olla keegi kelleks iial ei või tulla, sest sa oled eestlasena sündinud.
Äkki sa prooviks hoopis somaaliks hakata, pruunista ennast kenasti ära ja sügiseks võib juba täitsa hästi välja kukkuda:))
nuunuu 18. mai 2009, kl 13.18 |
aga 18. mai 2009, kl 19.25 |
sdadist: 18. mai 2009, kl 22.00 |
somaaliat pole mulle vaja soovitada - mina prügirajoonis ega koretermajas ei ela!
13.06:
võta rahuikumalt!
kui arvestadsa sinu elatud aastaid, siis peaksid juba niipalju vana olema küll, et suuta enda eest hoolitseda ja marurahulikuks jääda...
nuunuu:
ega ma ei tahaksi välja minna üheksateist kuni kolmekümnestega.
seal on ikka pikk mõtte ja mõtte vahe.
13.06:
võta rahuikumalt!
kui arvestadsa sinu elatud aastaid, siis peaksid juba niipalju vana olema küll, et suuta enda eest hoolitseda ja marurahulikuks jääda...
nuunuu:
ega ma ei tahaksi välja minna üheksateist kuni kolmekümnestega.
seal on ikka pikk mõtte ja mõtte vahe.
nuunuu 18. mai 2009, kl 22.52 |
hehh 19. mai 2009, kl 11.40 |
stadistil on õigus, olen neid eestlasi küllalt näinud, kes suve läbi soomes tööl olnud ning tagasi tulles ei oska sõnagi soome keelt, lihtsal põhjusel et kõik töökaaslased olid eestlased ning seal siis koos elati ja oldi(nt.maasikakorjajad)need inimesed käisid seal raha, mitte kogemuste ega teise kultuuri õppimise pärast.aga ka selliseid on vaja-teenitud raha toovad nad ju eestisse!kui inimene teenib soomes ühe kuuga oma poole aasta eesti palga, siis see võimaldab tal ju talve üle elada ning kommunnalmakse tasuda (ja oma eesti palga eest ostab perele süüa)
nuunuu 19. mai 2009, kl 16.28 |
Lisa postitus