Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Harilik kali
 
ants 02. juuni 2009, kl 15.19
Kunagi pütist müüdav kali oli kali. Praegune vaid kaljamaitset omav jook,tehke ise parem http://noolis.com/joogid.html
 
Musi 02. juuni 2009, kl 19.58
Heh, me just eila arutasime, et selle vaadikalja pôhjas ujusid vene ajal ussid. Lapsed jôid, olid terved ja kali maitses hea ;P
Anuh, lapsepôlv sai ükskord läbi ja nüüd teeme kalja ise. Poest osta on muidugi mugav, aga omatehtud maitseb mitu korda paremini.
 
RMP 03. juuni 2009, kl 12.53
Selle kalja tegijad on Jõhvist, nüüd kannab tehas nime AS Viru Joogid. Olid head ajad, kuid kahjuks sai odav venemaa kontsentraat otsa ja san.nõuded kehtestati nii kõrged, et ei olnud enam otstarbekas toota. Ei tohtinud kasutada pestavaid kannusid, pesemisruum jne. Kahju, kuid nii see oli... nüüd ostke kalja nimetusega Viru kali.
 
d 03. juuni 2009, kl 15.13
Viru kali on ju kaljamaitseline jook, mini maitse ei ole.
3 kopika kali Maximas (magusainega) on maitselt isegi rohkem kali.

Nõgese kalja tahaks hoopis proovida.
 
AAA 03. juuni 2009, kl 16.12
Jah see pole see mis oli kunagi
 
agerty 03. juuni 2009, kl 16.39
A.Le Coq hakkab müüma lahtist kalja
Pressiteade 3. juuni 2009


A. Le Coq taaskäivitab lahtise kalja müügi traditsiooni ja avab üle Eesti mitmed müügipunktid. Esimesed kaks ehtsa kääritatud kalja müügipunkti on sellest nädalast avatud Tartu kohvikutes Pierre ja Ristiisa. Tallinna Stroomi ja Pirita randa ning Pärnu randa jõuab lahtine kali juuni esimeses pooles. Lisaks hakkab mööda Eestit sõitma ja kalja pakkuma suur kollane kaljavaat.

Lootke, et see on siis see õige ja ussidega:)
 
jess 03. juuni 2009, kl 17.24
jääme lootma siis ussidega kalja
 
... 03. juuni 2009, kl 17.55
Mh-mh, see ussijutt on vana linnalegend.

Tegelikult on tõde see, et kaljas kui kääritatud ja kergelt alkohoolses joogis ei saa mingeid usse elada.
 
Mundzu 25. jaanuar 2024, kl 18.03
Käisin täna Vaeste Patuste Alevi Nazi magazins allahinnatud 99 senti Tanheiser kali Hiljem vaatan vaat et aegumisaega pole enam nähagi va kolm risti selle asemel siis ikka märkasin 08.11.23 Ja sellest veel vähe müüja närakas pani täishinna kuigi kaks kollase sildiga kleepsu oli peal. Ma siis vaatasin etiketti lähemalt et kas on Ukraina toode et patriotismi tunded käivad üle pea aga ei Läti laga. Vat kus äri sellise seateo eest oleks 40 aastat tagasi neil minek olnud seda ka paremal juhul halvemal juhul kohe seina äärde. Ei ma ütlen teile ausalt kui Jeesus peaks maa peale tulema ja hakkama surnuid üles äratama nagu Jehoova Tunnistajad räägivad siis tema peaks kõige esimesena Stalini üles äratama kõik on nii umbrohtu täis.
 
jälle hull mõtleb asju välja 31. jaanuar 2024, kl 18.21
jälle hull mõtleb asju välja jälle hull mõtleb asju välja jälle hull mõtleb asju välja jälle hull mõtleb asju välja jälle hull mõtleb asju välja jälle hull mõtleb asju välja jälle hull mõtleb asju välja
 
mida w? 16. veebruar 2024, kl 00.11
ise sa hull mõtled asju välja. ja lisaks oled oled andetu loll tünn.
 
tünnimanager 16. veebruar 2024, kl 00.34
tünn mõtleb asju välja? mida w?
 
t'esta oma väiteid .... 16. veebruar 2024, kl 16.37
ise sa hull mõtled asju välja. ja lisaks oled oled andetu loll tünn.

ja mis osa järgnevast on väljamõeldis

1 mind lavastati süüdi ahistamises mida ma toime ei pand. 2 mind mõisteti õigeks ahistamises mida ma toime ei pand. 3 sina ja su sõbrad olete mind laimand siin pikalt. 4 ma olen luuletaja kuntsnik ja kirjanik.

palun ütle mis täpselt siin on väljamõeldis. ma olen vist ise öelnud ,et mu kunst ja looming pole kõige parem seega . mis osa sellest täpselt on välja mõeldis.

suudad sa tõestada oma väiteid. suudad sa tõestada vastupidist. tead mis on mu mail ootan su tõestust ja tõendeid huviga.
 
hohohohohohohohohohohoohho 16. veebruar 2024, kl 16.37
tünnimanager 16. veebruar 2024, kl 00.34
tünn mõtleb asju välja? mida w?


hihiihihhi ahahahah yea yeeaa yeaa
ossa kus rebis pedofiil kildu alles rsk
 
istu kaks......... 17. veebruar 2024, kl 10.29
tünnimanager 16. veebruar 2024, kl 00.34
tünn mõtleb asju välja? mida w?

ettevaaatust su autism lööb välja. ja sa ei ole ikka vaimukas


hihiihihhi ahahahah yea yeeaa yeaa
ossa kus rebis pedofiil kildu alles rsk

miks sa mu kommentaari ahvid ja varastad. sa tahad öelda ,et mul on pedofiili kahtlus. mis ja milline kahtlus. suudad sa nimetada ühte last vaid ühte keda ma olen käperdand või vägistand või röövind. saad sa seda tõestada ja öelda. kas su iidol mallukas suudab teha sama kuna 17 september 2019 väitis ta ,et ma olen lastele ohtlik. seega kodune ülesanne sulle ja talle. nimetage üks laps keda olen käperdand. nimetage üks inimene üks kuulsus keda olen ahistand ja tüüdand. mu maili teate . seega ootan vastuseid hilisemalt esmaspäevaks. hindan teie vastuseid 5 palli süsteemis. 1 kõige kehvem hinne 5 kõige parem. olge ettevaatlikud sest istumajäämine ja suvetöö on ka laual.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!