Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Lillede kinkimine

must nagu öö 14. oktoober 2009, kl 16.19
Öelge mehed, miks te naistele lilli ei taha kinkida? Te ju ometigi teate, et suurele enamusele naistest lilled meeldivad, isegi väga. Kas te ei tule selle peale, olete ihnuskoid, või pole teile kodus sellist kasvatust kaasa antud? Lilled on ju ometigi kinkimiseks, pealegi teevad naisel tuju rõõmsaks. Selleks, et lill osta, ei lähe tervet päeva, aga üllatus on see naisele sellegipoolest, kui nentida fakti, et enamik mehi toovad lilli vaid tähtpäevade puhul.
Toode oma vabandused lagedale, miks ei saa te lilli niisama kinkida.

valge nagu päev 14. oktoober 2009, kl 16.25
Minu elukaalase arvates on lõikelill surnud lill ja tema laipasid ei kingi :D
Potililli aga mina ei taha.

must nagu öö 14. oktoober 2009, kl 16.37
Kui naine ise lilli ei soovi, ja mees sellest teadlik on, pole kummalgi poolel pretensioone. Küll aga naine, kes lillede ilust peab, aga neid ei saa, võib end küll häirituna tunda. Või pole see nii??

valge nagu päev 14. oktoober 2009, kl 16.42
No mul pole ju lillede vastu midagi. Aga ma ei hakka ju nende endale kinkimist peale suruma, kui juba sellised põhimõtted inimesel on, siis nagunii ei tuleks see kink südamest ka ju. :D

heldur 14. oktoober 2009, kl 16.48
mõttetu raiskamine, las kasvavad seal, kus nad kasvavad.

Miina 14. oktoober 2009, kl 16.59
Ma olen küll õnnelik, kui mulle lilli ei kingita, sest nad ei meeldi mulle, ka looduses ei viitsi ma neid vaadata, nad on ilusad, aga ei midagi erilist minu silmis.
Vabandust, et solkisin teemat.

masu 14. oktoober 2009, kl 19.36
mis neist närbuvatest vartest oste, vorst ja leib vaja lauale saada ja maksud maksta . minu naine kahjuks lilli ei söö.

pusu 15. oktoober 2009, kl 11.58
Jajahh, las kingib lehviga vorsti! Tüüpiline popsi mõtlemine!

kasu 15. oktoober 2009, kl 11.59
lehv oleks raiskamine, aga vorsti üle on naisel kindlasti hea meel - ka sellest, mis püksist välja hüppab.

kurtul 15. oktoober 2009, kl 12.10
Mina olen ka seda mõelnud, et kui naine on lasknud mõista või ka otse öelnud, et talle meeldiks lilli saada. Siis mis jonn on see, et mees ikkagi vat ei too ja kõik.
Kui mehe lemmikroog on nt kotletid ja kartulipudru. Siis ma teen neid vahest ka selleks, et talle rõõmu valmistada, mis sest et nendega on rohkem vaeva kui näiteks keedukartulite ja hakkliha kastmega.
Oma mehega sel teemal arutledes on tema öelnud, et aga ära tee siis neid kotlette ja pudru kui ei taha ja sellega teema lõppeb.

30- 15. oktoober 2009, kl 12.22
Kinkisin naisele lilli 2a jooksul peaegu iga nädal, üks kord kahe nädala jooksul kindlasti.. Ühel hetkel ütles ta mulle et kui ei oska neid kinkida ära parem üldse kingi.. Tema arvas et iga kord peab mingisugune luuletus või mingi muu kõne valmistatud olema.. Enam ei kingi üldse. Naabrinaine ikka koguaeg oli ülatanud et ma lilledega tulen, ja oma mehe ees rääkis vat sellised vahvad mehed on olemas.. IRW. Ahh mis seal ikka, teised mehed on ühe naise jaoks alati paremad kui enda oma.. Mõttetu teema.

M35 15. oktoober 2009, kl 12.36
Ikka kingin. Aga kolmkümmend miinusel on ka õigus. Hea elu rikub naised ära. Kes poleks kuulnud lugu vägevast vähist ja täitmatust naisest. Pähe saad ikka - kes selle eest, et lilli üldse ei kingi; kes selle eest, et valesid lilli kingib nagu mina ükskord krüsanteemide eest; või siis, et luuletust ei loe ...

Sebastian 15. oktoober 2009, kl 12.44
Esiteks-

"Te ju ometigi teate, et suurele enamusele naistest lilled meeldivad, isegi väga" -see on ennast pealesuruva madalalaubalise väide.

Teiseks-

"Kas te ei tule selle peale, olete ihnuskoid, või pole teile kodus sellist kasvatust kaasa antud?"

Tõesti kena ja mehi paikapanev väide, et kui ei kingi lilli, siis oled IHNUSKOI! Kasvatusest ma ei hakka parem rääkimagi..

Kolmandaks-

"Lilled on ju ometigi kinkimiseks, pealegi teevad naisel tuju rõõmsaks. Selleks, et lill osta, ei lähe tervet päeva, aga üllatus on see naisele sellegipoolest, kui nentida fakti, et enamik mehi toovad lilli vaid tähtpäevade puhul."

Lilled on kasvamiseks looduses. Sa vist kingid oma mehele seksi kui ta sulle midagi ostab. Tunnen talle kaasa, sest kui ta midagi tegematta jätab, peab vannitoas ise hakkama saama.

Enamik mehi ei tooks üldsegi lilli isegi tähtpäevadeks mitte.
Saa sellest LÕPUKS ARU ja mine mõõda oma IQ ka vahepeal ära, aga ennem tee igaks juhuks harjutusi, et parema numbri saaksid!

tiina 15. oktoober 2009, kl 13.02
kui ma lähen mõne mehega kohtingule, siis palvetan mõttes, et palun ära too mulle lilli! palun ÄRA TOO mulle lilli!!!
ükski normaalne mees ei too naisele kohtingule minnes lilli, sest minnes näiteks sööma v kinno v kusagile istuma - issanda rist! mina naine, peaksin siis seda rootsu ju endaga terve õhtu kaasas tassima??
mõelge ometi!

Mehed, palun öelge naisele, et ma oleks nii tahtnud sulle lilli tuua, aga ma ei toonud, sest see oleks sul õhtu ebamugavaks teinud ja mina naisena sulan jam õtlen, et lõpuks ometi üks vinge mees! :)

naised, miks teha sellist poleemikat mingite rootsude pärast?
las lilled jäävad ellu!
nautige kaaslast, mitte asju!

alu sõber 15. oktoober 2009, kl 13.14
Ma ei saa aru sellisest meestest nagu Sebastian ega naistest nagu tiina. Mis teie (karta on, et paksu) p..t õieti torgib? Et mõnele inimesele meeldib selline iidne ja kena traditsioon, nagu seda on lillede kinkimine? Et mõnele naisele meeldivad kenad ja viisakad mehed? Näiteks minule väga meeldib, kui mulle lilli tuuakse ja vingeks meheks pean ma hoopis seda, kes oskab ilusasti komplimente öelda ja kenasid zheste teha, sh lilli tuua.

Iga päev just ei ole vaja, aga sünnipäevaks ja koosolemise aastapäevaks võiks küll. Ka jõulude või muu tähtpäeva puhul meelespidamine on elementaarne. Jobukari tõesti. Teie enda IQ ja suhtumisega ei ole kõik korras. Või on viinamarjad hapud.

to autor 15. oktoober 2009, kl 14.11
vaheta oma tekstis lilled seksiga ja mehed naistega ja saad põhjuse endast teada.

porgand 15. oktoober 2009, kl 16.04
kurtul, ära keeda mehele pudrut, tee putru. muidu jätab su varem või hiljem maha. eesti keele kursused ei teeks ka paha pudrukeetmise vahele.

tuuli 15. oktoober 2009, kl 16.09
Lilled on nii nunnud ja saada on neid võrratu.
Mehed, üks õiski teeb imet kui osatakse see õigesti kinkida.
Kinkige ikka lilli.....mis sellest et nad varsti närbuvad ja mõned neid surnuteks peavad. Loeb ju mõte ja tegu miks need armsad õied ulatati! Kindlasti oli see inimhing ulatajale kallis.....

jaa 15. oktoober 2009, kl 16.11
tiinale:
kui kohtingul lilled saad ja sealt edasi sööma lähed, saab alati vaasi paluda. kusjuures paluda peaks mees märkama.
mina olen küll alati vaasi saanud, ei pea rootsudega vehkima :)

mulle meeldib lilli saada kingiks, olgu või krüsanteemid :) aga potilillega annaks küll vastu pead vist (kui just tellitud toalill pole)

must nagu öö 15. oktoober 2009, kl 16.51
Aga tõesti mehed, ei ole ju raske tuua naisele üks lill :)
Uskuge, need õied, mida kingite, on seda väärt.
Mina oleksin küll õnnelik, kui minu abikaasa mulle lilli kingiks.
Kahjuks tal seda kommet ei ole, kuigi ta teab, et õied mulle meeldivad.
Ma ei taha endale ise koju lilli osta, see ikka meesteteema :P

hämarik 15. oktoober 2009, kl 17.40
mina vahel ostan omale lilli, eriti kevadel sinilillesid

angelina 15. oktoober 2009, kl 18.56
ei, pole vaja. tulgu ja parem kallistagu.

alu 15. oktoober 2009, kl 19.24
ega igale naisele tõesti lilli kingita-mida teeks vaal lilledega?

V 15. oktoober 2009, kl 21.11
Milleks lilli, kinkige parem briljante......

marina 15. oktoober 2009, kl 21.20
või tehke nagu vene mehed, andke arvestatav rahasumma ja öelge: kallim, osta endale midagi ilust ja vajalikku. mees õnnelik ja naine samuti...

M28 15. oktoober 2009, kl 21.47
Pole kahjuks kellelegi kinkida:(

lilleke 15. oktoober 2009, kl 22.32
kingi mulle mõni lilleke.

metsamees 15. oktoober 2009, kl 22.38
mees peab seda ja teist tegema,
üks naine ütles, et bensukast ostetud lilled ei sobi, kohe näha et MÖÖDAMINNES haaratud,
aga mida naine peab tegema, pead valutama.
Ei vaidle vastu, naisele heameelt teha on tore, aga et peab ja luuletust ka ja kui pole piisavalt kallid, siis nina vingus, ja kui mudimist tahad, siis pea valutab, ja söök pidavat külmikus olema.
Kui pühapäeval purgisuppi pakutakse, siis kaob igasugune lilleisu, heast rosinatega kringlist pole mõtet rääkida, et polevat panniinimene, aga lilli ja kingiinimene on küll.

metsamehele 15. oktoober 2009, kl 22.42
Eks sa võid sisi sinna metsa jääädagi, elementaarne.

saaresinine 16. oktoober 2009, kl 00.05
kõik vabandused lilli mitte kinkida on alatud & mõttetud. minu praegune elukaaslane ütleb, et kui lilli kinkida, siis tekib naisel kindlasti küsimus, et midagi on valesti.

teine mõttetu vabandus: ma tahtsin lilli osta, aga hakkasin hiljaks jääma (vms). ära siis üldse vabanda, kui sa selline ihnuskoi oled.

lill on nii-i pisike asi & sellest hoolimata suudab päeva imeliseks teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!