Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kuidas mehed suhtuvad lausesse "Ma armastan sind"
 
armuke 27. november 2009, kl 21.04
ma ei pretendeeri millelegi ega kellegi kohale. see lihtsalt on tunne mu sees. oleme ju nii kaua tuttavad.
 
meesarmuke 27. november 2009, kl 21.48
sama tunne...
 
omg 27. november 2009, kl 21.57
Olen mees ja avaldasin oma tunded inimesele, keda pidasin kõige kallimaks oma elus. Olime omajagu koos olnud ja me mõlemad teadsime mida tahame ja kui väärtuslikud üksteisele oleme. Kõik oli selline seni, kui ütlesin talle sõnad "Ma armastan sind". Peale seda lõppes kõik päevapealt, ei tea miks ja on seni teadmata. Möödunud on sellest 2 kuud juba, ja mitte ühtki selgitust tema käitumisest pole seni minuni jõudnud. Olen kannatlik, ootan, et ta jõuaks selgusele, aga loodan vist liiga palju.
 
muhv 27. november 2009, kl 22.05
ma ju ütlesin ennist siin varemalt. ja kui mees naisele veel nii ütleb - no siis on katus pealt ära sõitnud ju sul täiesti. no kes siis enam edasi midagi trikitab kui enam mingit selgust pole?
eks pead õppima kuda armukest pidada ja mida rääkida , mida mitte.
 
omg 27. november 2009, kl 22.11
selgituseks: ei öelnud seda armukesele, vaid oma kallile kaasale. Armukese teemal kogemused puuduvad
 
Ei 27. november 2009, kl 22.20
Mõista kust te selle aja ja energia võtate, etarmukest pidada?
 
muhv 27. november 2009, kl 22.58
mis see siis ära ei ole? Energiat tuleb juurde ju hoopis. ega selleks pole vaja seda kulutada. ja ega pea ju kinos käima ega eriliselt aega veeta - kellaaeg toimib ja kohe ikka trikitama ja seksutama, mida seal passida. Milleks seda armukest siis vaja on? ega ometi käe hoidmiseks ega õla naal nutmiseks?
 
ka armuke 27. november 2009, kl 23.03
kui tunded vastastikused, siis just saab energiat juurde
 
toivo 29. november 2009, kl 19.40
Mida arvata naisest, kes ütleb, et armastab kedagi, kuid ei ole nõus suhte loomise nimel ühestki enda mugavusest/põhimõttest loobuma?
 
toivole 29. november 2009, kl 19.45
Miks peab loobuma? Miks peab ennast muutma? Elasin ühe sellise suhte üle, muud polnud, kui muutu nii ja muutu naa. Kunagi ei oldud rahul, alati leiti uusi asju. Mis mõtet asjal on, kui ei meeldita teineteisele nii nagu ollakse? Veel naiivsem oleks sellest järeldada, et ei armasta...
 
Lyz 14. juuni 2010, kl 21.20
Suhe on olnud väga suurte tõusude ja mõõnadega. On lausa olnud 2 suhet, sama inimesega. Üks kestis 13 kuud ja siis oli 4 kuud lahusolekut ning nüüdseks juba 4 kuud tagasi leidsime üksteist taas. Õigemini, mina kirjutasin talle, et võiks uuesti suhtlema hakata ja uuesti suhtlemise põhjuseks ei olnud üldse mitte uus suhtetahe, aga see tuli ikka väga kiiresti tagasi, kui avastasime end planeerimas järgmisi massaažihetki :D
Aga.... selle 13 kuu jooksul ja praeguse 4 kuu jooksul, pole kumbki avaldanud armastust. Oleme sel teemal rääkinud, tema ei julgevat seda öelda, sest kardab, et peab minu vastuses pettuma. Ja mina ei ole tundnud otsest armastust, kuni praeguseni. Hetkel mil avastada, et ei ole kedagi paremat ja ei tule kedagi paremat ja kui kõik on super, meeletu tahe koguaeg koos olla, see tunne on imeline. Olen juba tükimat aega mõelnud sellele, kas öelda talle seda esimesena või mitte. Ja jälle ükspäev rääkisime sel teemal uuesti. Ütlesin, et olen oodanud, et ta mulle seda esimesena ütleb ja tema lausus seepeale, et tema on oodanud, et mina talle seda esimesena ütlen, seega - ring lõppeb alguses. Tuleb vist suruda oma naiselik ego alla ja muuta suhe veel väärtuslikumaks ja öelda talle seda ise, kuigi olen seda oodanud viimastel aegadel väga väga palju tema poolt tulevat. :) :) :) Aga tundub et ta on kangekaelne, nagu mina, ning seetõttu võimegi seda niimoodi ootama jääda!
 
gg 14. juuni 2010, kl 21.36
kui seda ütleb inimene,kellelt ma seda kuulda ei taha, siis jookseks minema. aga ära ehmatab selline lause ikkagist- see viitab tõsisematele soovidele ja edasiliikumisele.

soovitaks sul siiski ka rääkida, miks sa seda ütlesid. jumal teab,mida ta oma peas välja mõelda võib.
 
gg-le 14. juuni 2010, kl 21.40
kaevur Mati:))
 
mees 14. juuni 2010, kl 21.42
aga kust mina tean, kuidas mehed sellesse suhtuvad, ma pole seda ühelegi mehele öelnud.
 
Nojah 14. juuni 2010, kl 23.52
A miks peab seda häälega välja ütlema? Tegu räägib rohkem kui tuhat sõna.Mina ei ole neid sõnu võimeline välja ütlema ja loodan,et ka meespool mitte.

"kui tunded vastastikused, siis just saab energiat juurde".Lõpuks ometi keegi oskas häälega tunnet kirjeldada.

Ja Liiale:Armukesepidamise mõte on see, et mees saab teda oma lõbuks "panna" ja ei teki naise suhtes mingeid kohustusi. Ei emotsionaalseid ega materiaalseid.
Ei, igakord ei kepita,lihtsalt terve öö kaenlasmagamist ja silitamist on palju mõnusam,hommikukohvi ja lehelugemist voodis.Kui mees sellest aru ei saa, siis võib koju oma naise juurde minna.
 
realist meheliku mõtlemisga n 15. juuni 2010, kl 13.56
/kuid tema on nüüd mitu päeva vait olnud. kas ehmatasin ta ära? kuidas mehed suhtuvad lausesse "Ma armastan sind!"/

Kui rumal võib 1 naine olla? IIAL ei tohi naine esimesena neid 3 sõna mehele öelda!!! Eriti veel armukese rollis naine.
Ükskõik, kui suured tunded sees ei pakitse, naine peaks ära ootama, millal MEES esimesena armastust avaldab. Vastasel korral on @!#$ majas. St. mees tegelikult ei armasta ega pole kunagi armastanud ja selline naisepoolne avameelsus lihtsalt tekitab süütunde. Mees saab siis ise ka aru, et kasutas naist ära aga vaseke näe armus ja armastab. Tunnen end kurjategijana. Nii mõtleb mees.
 
tt 15. juuni 2010, kl 14.22
Tegelikult on sel jutul tõepõhi all. Lendasin ka ise selle orki :S
Minusse oli tohutult armunud üks meesterahvas, küll ta väljendas seda oma tegude, küll jutu kaudu, samuti läbi erinevate vihjete nagu näiteks laulude list, mis oli siis otsene vihje mulle. Kunagi aga otse välja ei öelnud. Mina aga ei suutnud vindisena enam suud pidada ja prahvatasin välja. Pärast seda oli mees praktiliselt kohe kadunud ka. Mõned harvad kohtumiskorrad, kus oli näha, et omadega sees on ta endiselt, aga miski ikkagi oli pahasti.
 
mees 15. juuni 2010, kl 14.34
kas te tõesti arvate, et mehed on ühesugused?
kuidas te saate niimoodi üldse üldistada ja ühe inimese käitumist kõigile laiendada?
no tõesti, mõistmiseks on vaja silmad ja kõrvad lahti teaha ja mõelda.
 
arvamus 15. juuni 2010, kl 15.49
-tunded ei küsi keda, millal ... tunneme teineteist juba aastaid, aga tunnetest teineteise vastu me ei räägi. plaanis oma meest/naist maha jätta pole.-

Teil ongi vaid kepisuhe (mehe poolt), mees suhtleb sinuga sellepärast, et on vaheldus ja hea seks ning "no emotional commitment". Loomulikult mees ei taha kuuldagi, et naine emotsionaalselt kiindunud oleks e. armastab. Kui mees ka naist armastaks, oleks ta ammu oma abikaasa maha jätnud! Sest ei takista ka 5 last, mehed ikka lähevad selle juurde, keda armastavad, mitte selle juurde, keda vaid kepivad ilma tunneteta.
 
kusta 15. juuni 2010, kl 16.01
ma ütlen kõigepealt ,et @!#$ sind ja kui kepp on mõlemapoolselt hea siis ütlen et armastan sind
 
kk 15. juuni 2010, kl 16.59
ei viitsind kõike lugeda, mõni ehk juba ütles - kui tunne on vastastikune, siis suhtuvad mehed sellesse avaldusse väga hästi.
 
mees metsast 16. juuni 2010, kl 12.38
mina küll ei suuda öelda välja selliseid õudsaid sõnu - ma armastan sind. Kui aga keegi mulle seda ütleb, siis mõtlen appi, mis lahti on, mida ma nüüd peaksin küll peale hakkama?!
 
ml 16. juuni 2010, kl 13.08
pole ka kunagi ühelegi mehele öelnud. minumeelest on see kolm sõna kuidagi imal öelda. seda on laulusalmis hea kuulda, või noh siis mingis üdini armastusfilmis. tegudes peab armastus näha olema. mulle on öeldud küll, aga ma võtan seda naljana ja kukun naerma selliste sõnade üle.
 
njah 16. juuni 2010, kl 14.33
naine ei tohi neid sõnu esimesena öelda, mehel kaob siis ära jahikirg.
mees tahab tunda, et ta on naise endale vallutanud/võitnud. siis ta oskab naist ka rohkem hinnata.
kui aga naine ise sülle potsatab...no mida siis enam...ebahuvitav...
 
kk-le 16. juuni 2010, kl 17.28
täitsa õige avaldus. kui sa ei taha neid sõnu kuulata või ehmatad kangeks nagu kommenteerija mees metsast, siis see tähendab vaid üht. arvake ära, mida.
 
uus elu 11. mai 2016, kl 02.39
Siis sa piinad ennast asjatult,kui sinuga nii käitutakse siis see on ikka enese piinamine...minul on oma kallikesega vahe 30 eluaastat kuid armastame teineteist südamest....ei ole siin raha ega midagi muud mängus...võttis aega et tema usaldus ja armastus võita ja et ta selle lause lõpuks välja ütleks.Alguses arvasin ka et ta kasutab mind ära ja räägib ilusaid assju kuid ei,ta tõesti armastab mind...Ära palun lase ennast piinata ja unistada et sellise aja peale ta ka sinust lugu ei pea....keera oma elus uus lehekülg ja mine pea püsti edasi...
Karl Kindermacher 11. mai 2016, kl 09.56
armuke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kuidas mehed suhtuvad lausesse "Ma armastan
> sind!"

Suhtub nagu seitse kaheteistkümnesse.
 
Agnes 11. mai 2016, kl 11.07
100 aastat vana teema küll, aga kolmnurgad eksisteerivad ja jäävadki eksisteerima.

Et nagu armuke ütleb teise naise mehele: ma armastan sind?
Kui niisama ütleb, suussoojaks..las ütleb, vbla saab kingiks selle eest autovõtmed, aga kui seda tõsiselt mõtleb, siis selle naise aju on väga sile ja selle haigutab pirakas mõra ka veel :)
 
Alu 11. mai 2016, kl 11.50
Kui oleks armuke ja sellised sõnad, siis ilmselt on tal olemas lahendus, kuidas mees kiiremini rentslisse saada. Mehe oma naine ei viici sellega tegeleda ja armuke lihtsalt näitab yles initsiatiivi.
 
Agnes 11. mai 2016, kl 14.18
Abielumeeste häda ongi selles, et oma naine enam ei ütle, ega tee.
Selle tarbeks otsitaksegi keegi, kes teeks mõne abielunaise tegemata "töö" ära.
Naised võiks rohkem pingutada ja kasvõi austusest oma (vallaliste) suguõdede vastu mehi lühema keti otsas hoida..tüütud ja haledad on sellised mehed.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!