Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Harku vald vs. Rae vald vs. Saue vald
 
kops 07. detsember 2009, kl 15.25
Kirjutage, mis on nendes valdades head ja mis on halba. Uurin seetõttu, et plaanis osta krunti, aga kaalun praegu 3 valla vahel: Rae vald, Saue vald ja Harku vald.
 
sauekas 08. detsember 2009, kl 13.28
No seda pead ikka ise teadma, kuhu tahad omale kodu rajada! Ise ikka tead kõige paremini, MIS nimelt Sulle tähtis on: kas hea ühendus Tallinnaga, kaubanduskeskuse lähedus, vabade töökohtade olemasolu, lastead-kool jne, jne. Siin küll keegi teine Sind juhendada-juhatada ei saa! Inimesed otsivad aastaid seda õiget Kodutunnet, käivad sadu ja sadu maju ja krunte vaatamas, kuni lõpuks leiavad, et "siia saagu meie kodu!"
 
Rae elanik 08. detsember 2009, kl 14.06
Ise elan ca 20 aastat Rae vallas, sugulased nii Sauel kui Hüürus (Harku vallas)
Ise ei kujuta ette, et nii kaugelt linna peaksin iga päev sõitma, sest harjunud - 5 km kesklinna ja 5 - 10minutit sõitu, häda korral jalgsi võimalik koju saada; samas täiesti maal: jänesed, kitsed ja isegi põdrad aia taga. Kellele meeldib, kellele mitte, meie ei kujuta elu mujal ette. Plaan muide oma suurest krundist osa ära müüa - ei jaksa harida - ja igatahes mitte odavalt, sest paremat kohta annab elamiseks otsida.
 
kesklinalne 08. detsember 2009, kl 14.09
Harku vald algab ju kohe Nõmme/Laagri piiri juurest e. nii lähedal linnale, 1-2 km
Rae vallaga kogemused puuduvad.
 
harkust 08. detsember 2009, kl 15.23
Hüüru ikka saue vallas, mitte harku vallas.ise elan siis viimati nimetatus ja mulle meeldib, aga see ei saa olla kellegi teise jaoks argument. seda enam, et harku vald on samuti üsna lai mõiste, on ju vahe kas elada harkujärvel, tabasalus, kumnas või türisalus.
 
! 08. detsember 2009, kl 22.14
harku vallas maamaks kõik see suurem, sest kui teised vallad plaanisid, siis harku oli juba teo teinud. vallarahvas avastas aprillis alles kui maamaksu kviitung esitati postkasti. aasta oli siis 2006
 
sauekas 09. detsember 2009, kl 07.53
23:51-le

Mis segaja sulle sisse lõi?
 
ykx 09. detsember 2009, kl 08.41
Harku vallal tundub olevat selline hästi küüned endapoole vallavalitsus. Aga ma ei ela seal vallas, ni et võin vabalt ka mööda panna. Samas mu sõbranna räägib, et kõik käib ainult tutvuse kaudu seal vallas ja kui oled hea sõber, siis saad head krundid ja majad jne.
 
B 09. detsember 2009, kl 10.44
Raudselt Tabasalu kant-hea rahulik-ilus merevaade. Pätte pole ja seega turvaline. Teised vallad tunduvad kuidagi TUNDRA olema. Proovi pirtalt hommikul linna saada-jube. Tabasalu poolt sõidad sujuvalt läbi rahuliku Kakuka ja Õismäe ringi ei puudutagi kuigi paljud just seal kinni sitsivad.
 
Pärnu maantee 09. detsember 2009, kl 23.20
to B
Mind kohutavalt häirib selle Tabasalu juures see, et kui sõidad LINNA, siis ainus võimalik tee on Õismäest mööda. Minu meelest isegi korraks mööda sealt sõita tekitab sellist ängi, et pärast nädal aega närvid tõmbavad. Kui miski Tallinna linnas on geto, siis on see Õismäe. Täpselt samasugune, nagu see nõukogude-ajal oli, täpselt sama muutumatuna on ta püsima jäänud. Raske, rõhuv, suruv. Ja piisab sellest, et sealt mööda sõita, kui tunned, et sees hakkab keerama.

Minu eelistus oli, on ja jääb "Pärnu maantee suunal", sest Pärnu maanteed mööda linna sõita on kõige ilusam ja ka kõige turvalisem. Pealegi kui linna sisse sõidad, on kõigepealt Pääsküla, Hiiu jne, seda teed on pikalt ja ei tekita stressi nagu näiteks mööda Paldiski maanteed linna sõitmine. Või mööda Peterburi teed.
 
a 10. detsember 2009, kl 12.52
Eks igaüks kiida ikka oma :) Mina otsisin samuti mitu aasta omale krunti. Ei tahtnud kiirustada, tahtsin et oleks "see õige". Enamuse ajast vaatasin ka ikka vana head viimsit, harkut. Kuna see oli enne buumi, siis rae ei tulnud nagu pähegi. Ei vaadanud sealt ühtegi krunti. Siis äkki lugedes kuulutusi tundus üks rae valla krunt huvitav. Läksin vaatama ja tundsin kohe, et see ongi see. Savi, et pole merd. Ja ostsingi selle ära. Tegemist ei olnud muidugi põllapealse arendusega, vaid ilusa, suure, privaatse, mõnusate suurte puudega (mitte lage, ega võsa) kohaga. Ka hind oli hea, sest siis ei vaadanud keegi sinna kanti veel krunte. Ja nüüd hiljem olen ikka rahul. Praktiliselt linna külje all, aga samas nagu maal. Ummikuid enam pole (vahepeal millegipärast oli) seega linna saab 10 minutiga. Siis linna, mitte linna piirini. Kilomeetreid ka vähe, seega ei ole tööl käimine kallis. Ma arvan, et elan seal veel kaua. Buumi tippajal oli ka mõtteid, et müüks ära, sest just krunt on meil super (seda ütlevad ka kõik teised, kes meil käinud, mitte ainult mina ise siin :) ja me oleks teeninud mitu miljonit vahelt, aga ei raatsinud.

Enivei ei näe ma ühtegi miinust sellel kohal. Kui siis vallavalitsus on debiilne, aga nii on see ju kõikjal :) Aga kõige targem ongi nii kaua käia ja vaadata kuni tunned, et siin mulle meeldib. Olgu see pirita, viimsi, harku või saue või mis iganes.
 
aveli 10. detsember 2009, kl 13.05
Mina alles otsin elamist ja samuti on eeltingimus, et oleks linna külje all, pole ummikuid, kiiresti 15-20 min saaks mööda sirget teed tööle-koju, majani viiks asfaltee ja hind oleks max 1,5 v. 1,6.
ummikute tõttu Viimsi langeb kohe ära.
Jääb Harku ja Rae ja Saue, Kiili vald siis vast.
 
Vahetatud kohad 18. aprill 2023, kl 13.56
https://marjamaa.ee/kontaktid1

Võimalik ainult Venemaal ja Märjamaal niikut Putin ja Medvedev
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!